Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι ορθώς τιμολογούνται με 20.000 ευρώ τα grimm, γιατί αν ήταν φθηνότερα δεν θα είχαν καμία τύχη. Όσο για το τι μπορεί να φτιάξει κανείς μόνος του... Τίποτα! Ούτε ένα πυκνωτάκι ενός AKAI... Νομίζω όμως ότι κάποιοι στο φόρoυμ έχουν ακούσει τα grimm και σε σαλόνια σπιτιών και όχι μόνο σε εκθέσεις (όπου ενδεχομένως να είναι "πειραγμένα" τα συγκεκριμένα εκθεσιακά κομμάτια, ή ακόμη και να είναι "μαγειρεμένο" κατάλληλα και το μουσικό πρόγραμμα).έχει τύχει μπροστά μου, κάποιος απ' αυτούς τους κυρίους να πλησιάσει αντιπρόσωπο και να του κάνει κριτική για την τιμή των KRELL ότι "τα υλικά κάποιου τελικού της εταιρίας κοστίζουν 4 χιλιάρικα είναι απαράδεκτο να πωλείται 24.000" και όταν ο αντιπρόσωπος με γνώσεις και εμπειρία 1.000.000+ απ' αυτόν τον κύριο του απευθύνθηκε ευγενικά (έτσι κάνουν οι άνθρωποι που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους), λέγοντάς τους "εγώ σας δίνω 6.000 μπορείτε σε όσο χρόνο θέλετενα μου φτιάξετε αυτό το μηχάνημα όπως ακριβώς είναι??" έμεινε καρα-πάκης με γουρλωμένα τα μάτια..
μπορει να το κανει καποιος θνητος;"πειραγμένα" τα συγκεκριμένα εκθεσιακά κομμάτια, ή ακόμη και να είναι "μαγειρεμένο" κατάλληλα και το μουσικό πρόγραμμα).
Δεν νομίζω να έχεις δίκιο.Κάνε μια βόλτα στην DIY διαφόρων φόρουμ και ίσως αλλάξεις γνώμη.Για να μην αναφερθούμε και σε αρκετά "DIY" που τελικά βρήκαν τον δρόμο τους με επιτυχία στην παγκόσμια αγορά.Όσο για το τι μπορεί να φτιάξει κανείς μόνος του... Τίποτα! Ούτε ένα πυκνωτάκι ενός AKAI...
εδω μου το χαλας ! μου θυμιζεις τον..........................;;;;;;;;;;;;;; [κουιζ]Όσο για το τι μπορεί να φτιάξει κανείς μόνος του... Τίποτα! Ούτε ένα πυκνωτάκι ενός AKAI.
Εγώ λέω να φέρουμε και τον Σκαλούμπακα στο θέμα να το τουμπανιάσει!Το ότι τα grimm θα έφταναν πάλι τις 50 σελίδες... ποιος θα το πίστευε... έχω μείνει πάκης!
Το DIY είναι πάντα DIY και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα βιομηχανικά προϊόντα σε πολλούς τομείς. Το DIY είναι υπέροχο για αυτόν που το κατασκευάζει αλλά έχει πολύ μικρή αξία για όλους τους άλλους. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς την τύχη τους σαν μεταχειρισμένα...Το πυκνωτάκι και η αντιστασούλα είναι βιομηχανικά προϊόντα και δεν κατασκευάζονται από ιδιώτες εύκολα!Δεν νομίζω να έχεις δίκιο.Κάνε μια βόλτα στην DIY διαφόρων φόρουμ και ίσως αλλάξεις γνώμη.Για να μην αναφερθούμε και σε αρκετά "DIY" που τελικά βρήκαν τον δρόμο τους με επιτυχία στην παγκόσμια αγορά.
Και ειδικα τα "πυκνωτάκια" και τις "αντιστασούλες" τις βρίσκεις σε αυθονία στην αγορά.
Το πρώτο στάδιο ήταν να εκφραστείς, να πεις την γνώμη σου (done), το δεύτερο είναι να καταφέρεις να μην χάσεις την ψυχραιμία σου χρησιμοποιώντας την λογική- ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις γι' αυτό. (done) Το τρίτο στάδιο ακούει στο όνομα Ear. Tον τσιγκλάω καμιά φορά, αλλά του δίνω τα δίκια του. - Μέσα στους ιθαγενείς που προσπαθούν να αρπάξουν το ρολόι, πρέπει να ρίξεις και καμιά χριστοπαναγία. Έχει πλάκα, δεν έχει? Keep walking.Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι ορθώς τιμολογούνται με 20.000 ευρώ τα grimm, γιατί αν ήταν φθηνότερα δεν θα είχαν καμία τύχη. Όσο για το τι μπορεί να φτιάξει κανείς μόνος του... Τίποτα! Ούτε ένα πυκνωτάκι ενός AKAI....
Ενώ τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα "τύπου πορτατίφ" (όπως είπατε κι εσείς) ως μεταχειρισμένα, κρατούν την τιμή τους στο Θεό εε?....Το DIY είναι υπέροχο για αυτόν που το κατασκευάζει αλλά έχει πολύ μικρή αξία για όλους τους άλλους. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς την τύχη τους σαν μεταχειρισμένα...
Αξίζει να ενταχθεί σε μία συλλογή του στυλ..."Bitching with Bitsacakis - Greatest Hits".η συμπεριφορά και η ασχετοσύνη μερικών τελικά φερνει τ' αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που επιθυμούσαν.. έτσι είναι όταν μόνο σε εκθέσεις hi-end έτυχε να 'χουν ακούσει κανα σύστημα της προκοπής μέσα στη φασαρία και την πολυκοσμία, γιατί απλά δεν υπήρχε η δυνατότητα ν' ακούσουν καλά συστήματα εκτός εκθέσεων, κανα hitachi κανα akai και πολύ λέω.. έτσι, ότι και να λένε και να δηλώνουν βαρύγδουπα.. ξέρουν που άγεται..
έχει τύχει μπροστά μου, κάποιος απ' αυτούς τους κυρίους να πλησιάσει αντιπρόσωπο και να του κάνει κριτική για την τιμή των KRELL ότι "τα υλικά κάποιου τελικού της εταιρίας κοστίζουν 4 χιλιάρικα είναι απαράδεκτο να πωλείται 24.000" και όταν ο αντιπρόσωπος με γνώσεις και εμπειρία 1.000.000+ απ' αυτόν τον κύριο του απευθύνθηκε ευγενικά (έτσι κάνουν οι άνθρωποι που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους), λέγοντάς τους "εγώ σας δίνω 6.000 μπορείτε σε όσο χρόνο θέλετε να μου φτιάξετε αυτό το μηχάνημα όπως ακριβώς είναι??" έμεινε καρα-πάκης με γουρλωμένα τα μάτια.. τώρα με τα πορτατίφ που κάνουν έναν τόνο χρήματα σφυρίζουν κλέφτικα..
το δήλωσα πό την αρχή.. δεν είναι ντροπή άμα δεν ξέρεις να ρωτάς και να χτυπάς πόρτες.. οι άνθρωποι του χώρου αρέσκονται ν' ανοίγουν τις πόρτες τους σ' αυτούς που θέλουν να μάθουν.. και όταν λέω οι άνθρωποι του χώρου δεν εννοώ αυτούς με hitachi & behringer & συγγενείς ντενεκέδες!! εννοώ με γ@μάτα Hi-end συστήματα!!
Αγαπητέ φίλε Costa EAR καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την επιμονή σου στο θέμα με τα ΓΚΡΙΜ ,εχεις δώσει την ευκαιρεία σε πολλούς να γράψουν για πρώτη φορά να σχολιάσουν να προσπαθήσουν να αποδείξουν οτι ο κάμπος γινεται βουνό και το βουνό κάμπος οπως λένε και στο χωριό μου.Αλλά από την άλλη(με όλο τον σεβασμό) λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει αγαπητέ .Όχι βέβαια!
Αναμενόμενα όλα με τόσους κουφούς γύρω μας..
Το παρόν στάδιο είναι η...ώρα του παιδιού.Το πρώτο στάδιο... Έχει πλάκα, δεν έχει? Keep walking.
΄΄Διεγείρεσαι΄΄ διαρκώς χωρίς να...΄΄τελειώνεις΄΄.΄
Με τη δημοσιότητα που έχει πάρει το concept που ονομάζεται Grimm Audio LS1 και τα μοναδικά στην ιστορία του audio σχόλια και κριτικές από πάρα πολύ μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου ειδικού τύπου, μάλλον πρόκειται να γίνουν κλασσικά. Είναι άλλωστε τα πρώτα με τόσο φρέσκια τεχνολογία στο είδος τους. Μακάρι να ακολουθήσει και η samsung (και η LG) πού όπως στις τηλεοράσεις, στα κινητά και στα τάμπλετ έδειξαν ότι μπορούν να οδηγήσουν την αγορά. Και επιτέλους να μπορεί και ο "φτωχός" να ακούσει αξιοπρεπώς!Ενώ τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα "τύπου πορτατίφ" (όπως είπατε κι εσείς) ως μεταχειρισμένα, κρατούν την τιμή τους στο Θεό εε?
ΠροτεραιότητεςΤο παρόν στάδιο είναι η...ώρα του παιδιού.
΄΄Διεγείρεσαι΄΄ διαρκώς χωρίς να...΄΄τελειώνεις΄΄.΄
Είσαι η ενσάρκωση της...Υψιτελούς Ακροαματικοφιλίας.
συγνώμη αν τα έχετε αγοράσει, όμως εδώ ο κόσμος ζητά φοτος κι εσείς κάνετε φραστικές κωλοτούμπες και παραπλανητικές δηλώσεις !!
E, καλά, ας μην επιστρέψουν και όλοι...Εγώ λέω να φέρουμε και τον Σκαλούμπακα στο θέμα να το τουμπανιάσει!
Είναι πίσω ακόμα κι απ' τη ...metric!
Εχεις δικηο, το διορθωσα.Στην Μπι ρε φίλε? Δεν θα σου το συγχωρήσω ποτέ.