Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.

Y

Yiannis_B

Guest
@Bhutia, ....κοίτα πάλι να αποκωδικοποιήσεις ό,τι είπα και να με βγάλεις hi-end-ά...;)

Το μόνο που με σώζει απο το συνάφι τους, είναι ότι αγαπάω πολύ, που έγινα μηχανικός...

Είμαι τουλάχιστον συνεπής...

http://www.avsite.gr/forum/threads/Μηχανολογίες.120442/

Last edited by a moderator:

Reaction score
39
έχει τύχει μπροστά μου, κάποιος απ' αυτούς τους κυρίους να πλησιάσει αντιπρόσωπο και να του κάνει κριτική για την τιμή των KRELL ότι "τα υλικά κάποιου τελικού της εταιρίας κοστίζουν 4 χιλιάρικα είναι απαράδεκτο να πωλείται 24.000" και όταν ο αντιπρόσωπος με γνώσεις και εμπειρία 1.000.000+ απ' αυτόν τον κύριο του απευθύνθηκε ευγενικά (έτσι κάνουν οι άνθρωποι που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους), λέγοντάς τους "εγώ σας δίνω 6.000 μπορείτε σε όσο χρόνο θέλετενα μου φτιάξετε αυτό το μηχάνημα όπως ακριβώς είναι??" έμεινε καρα-πάκης με γουρλωμένα τα μάτια..
Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι ορθώς τιμολογούνται με 20.000 ευρώ τα grimm, γιατί αν ήταν φθηνότερα δεν θα είχαν καμία τύχη. Όσο για το τι μπορεί να φτιάξει κανείς μόνος του... Τίποτα! Ούτε ένα πυκνωτάκι ενός AKAI... Νομίζω όμως ότι κάποιοι στο φόρoυμ έχουν ακούσει τα grimm και σε σαλόνια σπιτιών και όχι μόνο σε εκθέσεις (όπου ενδεχομένως να είναι "πειραγμένα" τα συγκεκριμένα εκθεσιακά κομμάτια, ή ακόμη και να είναι "μαγειρεμένο" κατάλληλα και το μουσικό πρόγραμμα).

Reaction score
1.777
"πειραγμένα" τα συγκεκριμένα εκθεσιακά κομμάτια, ή ακόμη και να είναι "μαγειρεμένο" κατάλληλα και το μουσικό πρόγραμμα).
μπορει να το κανει καποιος θνητος;

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Όσο για το τι μπορεί να φτιάξει κανείς μόνος του... Τίποτα! Ούτε ένα πυκνωτάκι ενός AKAI...
Δεν νομίζω να έχεις δίκιο.Κάνε μια βόλτα στην DIY διαφόρων φόρουμ και ίσως αλλάξεις γνώμη.Για να μην αναφερθούμε και σε αρκετά "DIY" που τελικά βρήκαν τον δρόμο τους με επιτυχία στην παγκόσμια αγορά.
Και ειδικα τα "πυκνωτάκια" και τις "αντιστασούλες" τις βρίσκεις σε αυθονία στην αγορά. :)

Reaction score
39
Δεν νομίζω να έχεις δίκιο.Κάνε μια βόλτα στην DIY διαφόρων φόρουμ και ίσως αλλάξεις γνώμη.Για να μην αναφερθούμε και σε αρκετά "DIY" που τελικά βρήκαν τον δρόμο τους με επιτυχία στην παγκόσμια αγορά.
Και ειδικα τα "πυκνωτάκια" και τις "αντιστασούλες" τις βρίσκεις σε αυθονία στην αγορά.
Το DIY είναι πάντα DIY και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα βιομηχανικά προϊόντα σε πολλούς τομείς. Το DIY είναι υπέροχο για αυτόν που το κατασκευάζει αλλά έχει πολύ μικρή αξία για όλους τους άλλους. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς την τύχη τους σαν μεταχειρισμένα...Το πυκνωτάκι και η αντιστασούλα είναι βιομηχανικά προϊόντα και δεν κατασκευάζονται από ιδιώτες εύκολα!

Y

Yiannis_B

Guest
Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι ορθώς τιμολογούνται με 20.000 ευρώ τα grimm, γιατί αν ήταν φθηνότερα δεν θα είχαν καμία τύχη. Όσο για το τι μπορεί να φτιάξει κανείς μόνος του... Τίποτα! Ούτε ένα πυκνωτάκι ενός AKAI....
Το πρώτο στάδιο ήταν να εκφραστείς, να πεις την γνώμη σου (done), το δεύτερο είναι να καταφέρεις να μην χάσεις την ψυχραιμία σου χρησιμοποιώντας την λογική- ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις γι' αυτό. (done) Το τρίτο στάδιο ακούει στο όνομα Ear. Tον τσιγκλάω καμιά φορά, αλλά του δίνω τα δίκια του. - Μέσα στους ιθαγενείς που προσπαθούν να αρπάξουν το ρολόι, πρέπει να ρίξεις και καμιά χριστοπαναγία. Έχει πλάκα, δεν έχει? Keep walking. ;)

Reaction score
1.815
....Το DIY είναι υπέροχο για αυτόν που το κατασκευάζει αλλά έχει πολύ μικρή αξία για όλους τους άλλους. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς την τύχη τους σαν μεταχειρισμένα...
Ενώ τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα "τύπου πορτατίφ" (όπως είπατε κι εσείς) ως μεταχειρισμένα, κρατούν την τιμή τους στο Θεό εε? :roflmao:

Κοίτα μη το βγάλει καμιά Samsung σε πολυκάναλο με 499 ευρώπουλα και δώρο το Bob το Σφουγγαράκη σε λαμπατέρ!! :lolsign:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.516
η συμπεριφορά και η ασχετοσύνη μερικών τελικά φερνει τ' αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που επιθυμούσαν.. έτσι είναι όταν μόνο σε εκθέσεις hi-end έτυχε να 'χουν ακούσει κανα σύστημα της προκοπής μέσα στη φασαρία και την πολυκοσμία, γιατί απλά δεν υπήρχε η δυνατότητα ν' ακούσουν καλά συστήματα εκτός εκθέσεων, κανα hitachi κανα akai και πολύ λέω.. έτσι, ότι και να λένε και να δηλώνουν βαρύγδουπα.. ξέρουν που άγεται..

έχει τύχει μπροστά μου, κάποιος απ' αυτούς τους κυρίους να πλησιάσει αντιπρόσωπο και να του κάνει κριτική για την τιμή των KRELL ότι "τα υλικά κάποιου τελικού της εταιρίας κοστίζουν 4 χιλιάρικα είναι απαράδεκτο να πωλείται 24.000" και όταν ο αντιπρόσωπος με γνώσεις και εμπειρία 1.000.000+ απ' αυτόν τον κύριο του απευθύνθηκε ευγενικά (έτσι κάνουν οι άνθρωποι που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους), λέγοντάς τους "εγώ σας δίνω 6.000 μπορείτε σε όσο χρόνο θέλετε να μου φτιάξετε αυτό το μηχάνημα όπως ακριβώς είναι??" έμεινε καρα-πάκης με γουρλωμένα τα μάτια.. τώρα με τα πορτατίφ που κάνουν έναν τόνο χρήματα σφυρίζουν κλέφτικα..

το δήλωσα πό την αρχή.. δεν είναι ντροπή άμα δεν ξέρεις να ρωτάς και να χτυπάς πόρτες.. οι άνθρωποι του χώρου αρέσκονται ν' ανοίγουν τις πόρτες τους σ' αυτούς που θέλουν να μάθουν.. και όταν λέω οι άνθρωποι του χώρου δεν εννοώ αυτούς με hitachi & behringer & συγγενείς ντενεκέδες!! εννοώ με γ@μάτα Hi-end συστήματα!!
Αξίζει να ενταχθεί σε μία συλλογή του στυλ..."Bitching with Bitsacakis - Greatest Hits".:dance2:

Το ΄΄απαράδεκτον΄΄ δεν θα έγκειται στην πώληση,αλλά στην...αγορά.:sneaky: (Καλά να τους κάνουν που λέει και μία...ημιθεϊκή ψυχή)

Και συ ρε κατακαημένε Parrot (τα λέω σ'αυτόν για να τ'ακούει η...προνύμφη) τι το θελες και συμβουλεύτηκες εκείνον τον στυγνό επαγγελματία (tsk tsk) με τους ενεργούς τενεκέδες της APA και κάθεσαι τώρα μπροστά σε πορτατίφ συνοδεία απεριτίφ,αντί ν'απευθυνθείς πρώτα στους βιονικούς....χαϊενδοσυμβουλάτορες (Six Million Dollar Nen και δεν συμμαζεύεται:gamer:)
Κι εσείς πιστοί των σχεδίων από Dr.Linkwitz,Nelson Pass κ.α.,βάλτε το καλά στο DIY μυαλουδάκι σας την προφητεία του μεταπράττη,ότι ποτέ σας δεν θ'αξιωθείτε να συναρμολογήσετε ενισχυτές & ηχεία σα να είναι...Krell. >:(

I

iason

Guest
Όχι βέβαια!

Αναμενόμενα όλα με τόσους κουφούς γύρω μας..
Αγαπητέ φίλε Costa EAR καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την επιμονή σου στο θέμα με τα ΓΚΡΙΜ ,εχεις δώσει την ευκαιρεία σε πολλούς να γράψουν για πρώτη φορά να σχολιάσουν να προσπαθήσουν να αποδείξουν οτι ο κάμπος γινεται βουνό και το βουνό κάμπος οπως λένε και στο χωριό μου.Αλλά από την άλλη(με όλο τον σεβασμό) λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει αγαπητέ .:)
Φιλικά Ιάσων.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.516
Το πρώτο στάδιο... Έχει πλάκα, δεν έχει? Keep walking. ;)
Το παρόν στάδιο είναι η...ώρα του παιδιού.
@Bhutia, ....κοίτα πάλι να αποκωδικοποιήσεις ό,τι είπα και να με βγάλεις hi-end-ά...;)
Είμαι τουλάχιστον συνεπής...
/
΄΄Διεγείρεσαι΄΄ διαρκώς χωρίς να...΄΄τελειώνεις΄΄.:laugh:΄

Είσαι η ενσάρκωση της...Υψιτελούς Ακροαματικοφιλίας.:sneaky:

Reaction score
39
Ενώ τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα "τύπου πορτατίφ" (όπως είπατε κι εσείς) ως μεταχειρισμένα, κρατούν την τιμή τους στο Θεό εε?
Με τη δημοσιότητα που έχει πάρει το concept που ονομάζεται Grimm Audio LS1 και τα μοναδικά στην ιστορία του audio σχόλια και κριτικές από πάρα πολύ μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου ειδικού τύπου, μάλλον πρόκειται να γίνουν κλασσικά. Είναι άλλωστε τα πρώτα με τόσο φρέσκια τεχνολογία στο είδος τους. Μακάρι να ακολουθήσει και η samsung (και η LG) πού όπως στις τηλεοράσεις, στα κινητά και στα τάμπλετ έδειξαν ότι μπορούν να οδηγήσουν την αγορά. Και επιτέλους να μπορεί και ο "φτωχός" να ακούσει αξιοπρεπώς!

Y

Yiannis_B

Guest
Το παρόν στάδιο είναι η...ώρα του παιδιού.

΄΄Διεγείρεσαι΄΄ διαρκώς χωρίς να...΄΄τελειώνεις΄΄.:laugh:΄

Είσαι η ενσάρκωση της...Υψιτελούς Ακροαματικοφιλίας.:sneaky:
Προτεραιότητες

οι μόνοι που μπορούν να είναι ρομαντικοί

όλη την ώρα,

είναι οι κυνικοί.

και υπάρχουν μπόλικοι κυνικοί ποιητές

που γράφουν καλύτερους στίχους από τους δικούς μου,

με απότομα κινηματογραφικά γυρίσματα

και όμορφες εικόνες, λέξεις.

εγώ στραμπουλάω γλώσσες.

χύνω πάνω σε καλοφτιαγμένο μακιγιάζ.

ξερνάω αρρωστημένο φόβο.

φέρνω μόνο το κακό,

το επικίνδυνο,

το μάταιο,

το ματαιωμένο.

σέρνομαι σαν φίδι.

ελλοχεύω σαν αλιγάτορας.

ξύνομαι σαν αρκούδα.

πετάω σαν κότα.

κοιμάμαι σαν νυχτερίδα.

τριγυρίζω στο εσωτερικό των τοίχων σαν ποντικός.

να πάτε στους άλλους.

εγώ σας νταντεύω μια ζωή.

μια τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης σε μόνιμη λειτουργία.

δεν θα κάνω και τα ποιήματά μου, γραμμή υποστήριξης.

τα ποίηματά μου πρώτα θα σώσουν εμένα·

για να μπορείτε να συνεχίσετε να έρχεστε για στήριξη

και βοήθεια.

/ Νίκος Δασκαλόπουλος.

m1ts0s

News poster
Editor
Reaction score
3.636
συγνώμη αν τα έχετε αγοράσει, όμως εδώ ο κόσμος ζητά φοτος κι εσείς κάνετε φραστικές κωλοτούμπες και παραπλανητικές δηλώσεις !!
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

grimmgate

(Σιγά μη διεξάγουμε και formal investigation για τα ηχεία του ανθρώπου)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.441

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Παντως ρε παιδια, αν δεν το αγορασετε και εσεις που το εχετε αγαπησει, πως περιμενετε να βγει αυτη η χωρα απο την κριση?

Ομαδα ΑΑ/
Βγαινει ο ΕΑΡ και δηλωνει επισημα οτι το θελει αλλα ακουει απο πικαπ.
Ο Μπουτιας παιζει ακομη με τα Μπακς πως τα λεν.
Ο Κογιας ακουει με ραδιοφωνακι.
Ο φιλος με τα χιλιαδες λαικ στο πρωτο του μηνυμα τα εχει αγορασει αλλα τελικα δεν τα εχει αγορασει και ισως τα εχει δει σε φωτογραφια ενας φιλος του.
Ο Βετ παιζει με αις και δεν εχω καταλαβει αν θα τα ηθελε.
Ο Μανος ψαχνει τον Φ.
Ο Ζαπ δεν ξερω που ειναι.

Ομαδα ΑΑ\
Ο Τακης παιζει με λαμπες.
Ο Μη λεει, τι μου λες για τα πιντιεφ αφου δεν εχεις φταγμενο χωρο να τα ακουσεις αφου εχουν κλειδωμενο το ντιεσπι.
Ο Νταλαμοστρε αναπολει τον Σκαλ.
Ο ΜΑρκου προτεινει να ακουσουμε πρωτα Σανσουι και μετα να αγορασουμε.
Ο Σουντοκου δεν τα θελει γιατι δεν εχουν ενισχυτη Κρελλ.
Ο Μπι δηλωνει λατρης της μηχανολογιας γενικα.
Ο Παπας ειναι στο Παρισι και εμεις ψαχνουμε ενα αποσμητικο για τον ντραμερ.
Ο ντερτι ριχνει συνεχεια αντιΟλυμπιακες σποντες και δινει χαρα στον Κογια.
Ο ιδρυτης γυριζει τις παραλιες της Αττικης.
Ο Χ και ο ζιζικ ψαχνουν το καλυτερο σουσι της Αθηνας με κολωδες ρυζι επιτελους.
Ο Στερνος, καθοτι ασχετος με τον δικαναλο δεν συμμετεχει.
Ο ζακμαν ασχολειται με σωληνωσεις.

Ομαδα Γ.
Ο Κορινθιος δεν συμμετεχει.

Εξαιρω και συγχαιρω τον Γκεομιατ, χωρις καμμια δοση ειρωνιας, τον θαρραλεο αυτον χαιφιντελλα που τολμησε οτι δεν τολμησαν οι λοιποι θεωρητικοι.

ΥΓ. Λογω διαμαρτυριας απο μελος, οι κατηγοριες αλλαξαν ονομα σε Α/ και Α\.

Last edited:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads