- Reaction score
- 1.777
Να δω τις grimmατσες μερικων μολις παρω εγω grimm.
...μη σε πώ και...μεφαφόνων απο κάτι κατά συρροή εκτιθέμενων φανφαρόνων, οίτινες κυκλοφορούν με τάχαμου χιούμορ...όνων και αυτογνωσία (προπάντων) μεγατόνων.Δεν ήταν σκάνδαλον μεγατόνων αλλά...μεγαπόνων.
...μη σε πώ και...μεφαφόνων απο κάτι κατά συρροή εκτιθέμενων φανφαρόνων, οίτινες κυκλοφορούν με (τάχαμου) χιούμορ...όνων και αυτογνωσία (προπάντων) μεγατόνων.Δεν ήταν σκάνδαλον μεγατόνων αλλά...μεγαπόνων.
μια αποστειρωμενη αιθουσα θα ταιριαζει πιο πολυ, θα ματσαρει που λενε και οι παραδοσιακοι κυκλοι στον κλινικο -αποστειρωμενο ηχο των συγκεκριμενων ηχειων αφου απουσιαζουν οι υγρες βελουδινες με πεπλα φωνεςΤι λες καλέ;
Αν γράψεις με μετριοφροσύνη όπως λες, περνάς απαρατήρητος, πάει χαμένος τόσος χαβαλές!
Εδώ γίνεται τρελό καφενείο, πέφτουν ατάκες ανμπιλίβαμπλ, γιατί να αλλάξει προς αποστειρωμένη αίθουσα?
Ίσα ίσα, δώστε πράμα ρεμάλιαααααααααα!
μπα!! χωρις ορκο στον αλογοβαστα δεν μετραει.....Τη γνώμη μας όμως γουστάρουμε να τη λέμε
Εγώ του έδωσα γιατί με τα ρέστα θα μου πάρει τον 900άρι βιντεοπροβολέα της JVC.Εar δε σε κάνω like, να πλερώσεις τα sub απ' την τσέπης παλαιοτόμαρο...αη απο κεί ...
δεν πηρα πολλα λαικ στο μνμ μου και κραταω μουτρα στο θρεντ.Λείπει και ο μοντεράτορας Βλάσης .....φωτογραφίζει ξαναμένους γαιδάρους και ηλιοβασιλέματα ο άλλος κάνει δηλώσεις ... έγινε το ποστ ......
............Σωστοςςςςςςςςςςςς ο παιχτης..Τη γνώμη μας όμως γουστάρουμε να τη λέμε, όπως γουστάρουμε ακόμη περισσότερο να ακούμε και των υπολοίπων...
και καλα κανεις...αλλα οταν ανοιγετε ενα θεμα δημοσια...ολο και καποιος θα βρεθει να εχει αντιθετη αποψη, γνωμη και θα την καταθεση.... ειτε σε ενδιαφερει ειτε οχι...Επίσης δεν με ενδιαφέρουν οι γνώμες αλλά οι γνώσεις πολύ συγκεκριμενων ανθρώπων του φόρουμ
Απο που διαφαίνεται ότι ενοχλούμαι απο τις αντίθετες γνώμες?και καλα κανεις...αλλα οταν ανοιγετε ενα θεμα δημοσια...ολο και καποιος θα βρεθει να εχει αντιθετη αποψη, γνωμη και θα την καταθεση.... ειτε σε ενδιαφερει ειτε οχι...
....να εισαι καλα φιλε μου γελασα και αποψε....οχι αδερφε αποψη εχεις εσυ μονο και καμια 5 ακομα....αυτο μας ελειπε να εχουν και οι υπολοιποι....ειπαμε κατι εκατομμυρια κουφαλογα ασχετοι αγραμματοι που δεν κατανοουν τις κινησεις τον δακτυλων στα πληκτρα..ειναι εκει εξω..μια χαρα ολλα δεν τρεχει τιποτα...Οπότε έχεις και σύ άποψη.