Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Είμαι σίγουρος οτι απο vespa δεν ξέρεις ....To '93 έδωσα το παπί και μια Canon A1, και βρέθηκα μ' αυτό το 4-κύλινδρο τετρακοσάρι. Μεταχειρισμένο, κατευθείαν εισαγωγή από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. 55 αλογάκια μπορεί να μην φαίνονται πολλά, αλλά από φανάρι σε φανάρι στην Εγνατία μάζευε πάνω από 150 κι άντε να φρενάρεις μετά, με τα αστεία φρενάκια του και τα γιοκογλίτσα σχιστομάτικα λαστιχάκια του.
Τις πρώτες μέρες είχα πάθει ένα μικρό σοκ με την ισχύ.
Σε κάθε φανάρι ένα ακόμα drug-race, σε κάθε στροφή ένιωθα λίγο σαν τον barry sheene - το μηχανάκι βέβαια ήταν όρθιο, αλλά εγώ νόμιζα ότι θα ακουμπήσω κάτω τον αγκώνα...
Κλασσικός μοτοσυκλετιστικός εξοπλισμός ήταν το τζιν, τ' άρβυλα , μπουφάν δερμάτινο να ναι και ό,τι να 'ναι, και το κράνος στο χέρι - μην στραμπουλήξουμε και κα 'να αγκώνα...
Τότε ή οι βενζίνες ήταν φτηνές, ή δεν τις λογαριάζαμε - δεν θυμάμαι. Πάντως σπάνια ξεκαβαλούσαμε.
Το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής το 'χαμε για κυριακάτικο καφέ.
Ψέμα.
- κάθε μέρα ήταν Κυριακή...
.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ CB400RR ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΚΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ.
To CBR4400RR ήταν όνειρο, αλλά δεν το έφτανα οικονομικά με τίποτα...Πόσο θα' θελα σήμερα ένα Zxr400...
ΕΓΩ ΘΑΘΕΛΑ ΤΗΝ 1000RX TOY 86 ME TΟΥΣ 16ΡΗΔΕΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ ΤΗΣ.Πσσσσς... γαμώ ρε Τζώνυ Μπι!!!!!
Πόσο θα' θελα σήμερα ένα Zxr400...
Κάτι βγάλανε, αλλά δεν το λες και supersport -αν και δεν τα πάει άσχημα στο δρόμο.ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ HONDA VF1000R V4 130HP ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΣΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΛΙΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ......
ΜΠΑ!Κάτι βγάλανε, αλλά δεν το λες και supersport -αν και δεν τα πάει άσχημα στο δρόμο.
Βρε το VFR1200 είναι τρέχων μοντέλο.ΜΠΑ!
ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ.
Τα VFR 800 ήταν γαμώ τα μηχανάκια αλλά κάθε βράδυ, πριν πέσεις για ύπνο, προσευχόσουν μη χαλάσει και χρειαστεί να μπεί χέρι...
Λάθος. Το προηγόυμενο μοτέρ με τα γρανάζια για την κίνηση των εκκεντροφόρων, ήταν κορυφή -Fifth Generation: 1998-2001 VFR800Fi (RC46).ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΔΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΑ ΜΟΤΕΡ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
ΜΕ ΤΟ VTEC ΒΕΒΑΙΑ....