Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
:drinks:ήπια λίγο παραπάνω :lolsign:
Ώπα Στάθη!Πάρτο λίγο δεξιά,έεελα... κρατήσου (όχι απ'τα ποπ κορν βρε)

Έκανε το λάθος να βγει και στο δρόμο.Καλά πήγαινες ως ένα σημείο,
γιατί άλλαξες πορεία μετά;Δεν φταις εσύ,ξέρω.Η κολόνα που την έβαλαν εκεί.

Για τον Στάθη...

Αlbert Collins - I Ain't Drunk

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Ώπα Στάθη!Πάρτο λίγο δεξιά,έεελα... κρατήσου (όχι απ'τα ποπ κορν βρε)

Έκανε το λάθος να βγει και στο δρόμο.Καλά πήγαινες ως ένα σημείο,
γιατί άλλαξες πορεία μετά;Δεν φταις εσύ,ξέρω.Η κολόνα που την έβαλαν εκεί.

Για τον Στάθη...

Αlbert Collins - I Ain't Drunk
:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Μουαχαχαχαχ έλιωσα λέμε :lol::lol: :lol:

Τhnx ,και για το κομμάτι , έλα γειά μας :drinks: :drinks:

George thorogood-one bourbon one scotch one beer

Reaction score
4.195
David Byrne & Brian Eno - Strange Overtones from LP "Everything That Happens Will Happen Today" (2008) Todomundo Records

Για πάρτυ σου darkman :drinks:
Χτύπησες διάνα ''C'' :thumbsup: O David Byrne είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος - ''Καλλιτεχνάρα'' 'οπως μου αρέσει να τον αποκαλώ και ένας εκ των αγαπημένων μου!Γειά μας :drinks:και ευχαριστώ! Καλή διασκέδαση!

New Order - Vanishing point

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
καταφερατε να μ'αφησετε μισοξυρισμενο.Φευγω αυριο αλλα οτι προλαβω να ακουσω απο εδω προλαβα και να δουμε τι ωρα θα τελειωσω το ξυρισμα.
Σήκω φύγε ρε sk4t4, διακοπές υποθέτω, εδώ θα ειναι τα posts δεν φεύγουν. Άντε και καλά να περάσεις, αν πας διακοπές, πιες και καμμία Μπυριτςα για πάρτυ μας. :drinks:

S

sk4t4

Guest
Σήκω φύγε ρε sk4t4, διακοπές υποθέτω, εδώ θα ειναι τα posts δεν φεύγουν. Άντε και καλά να περάσεις, αν πας διακοπές, πιες και καμμία Μπυριτςα για πάρτυ μας. :drinks:
Υπομονη!Το δεξι μαγουλο μου εχει μεινει ακομα να ξυρισω αλλα με τα περα δωθε απο τον καθρεφτη στον υπολογιστη εχω κοπει πολλες φορες απο τη βιασυνη.Επιτελους διακοπες αλλα επειδη οι μισες μερες θα ειναι στο βουνο ευχηθειτε μου να αντεξω το κλαρινο πρωι μεσημερι βραδυ.Αν και εχω παραγωγη ,οχι μπυρας βεβαια αλλα κρασιου και τσιπουρου , δε πινω γενικως αλλα μπορω να κερναω τους αλλους ..στην υγεια σας.Καλο καλοκαιρι σε ολους και ολες!

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Υπομονη!Το δεξι μαγουλο μου εχει μεινει ακομα να ξυρισω αλλα με τα περα δωθε απο τον καθρεφτη στον υπολογιστη εχω κοπει πολλες φορες απο τη βιασυνη.Επιτελους διακοπες αλλα επειδη οι μισες μερες θα ειναι στο βουνο ευχηθειτε μου να αντεξω το κλαρινο πρωι μεσημερι βραδυ.Αν και εχω παραγωγη ,οχι μπυρας βεβαια αλλα κρασιου και τσιπουρου , δε πινω γενικως αλλα μπορω να κερναω τους αλλους ..στην υγεια σας.Καλο καλοκαιρι σε ολους και ολες!
Sk@t@ καλά να περάσεις μάγκα, ξεσκίσε τα όλα, η ζωή ειναι μικρή κι ωραία. Πιες και για πάρτυ μας κανα τσιπουράκι, κι ότι περισσέψει ρίξτε στα κοψίματα πο το ξύρισμα, γ@μ@ει :lolsign::lol: προσοχή με το οξυγονο εκεί πάνω στα βουνά, έχω ακούσει ότι έχει πολυ :lolsign::roflmao::lol::D
:drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos