cosmarpan
Underground
- Reaction score
- 7.488
Καλημερα σε ολους.![]()
Για πάρτυ σου ΜΙΧΑ, καλημέρα.

Καλημερα σε ολους.![]()
Thnx experimental avantgarde,Talking Heads - Heaven from LP "Fear Of Music" (1979) Sire Records
Για τον Sihtatsπου μας την έκανε.
![]()
Ώπα Στάθη!Πάρτο λίγο δεξιά,έεελα... κρατήσου (όχι απ'τα ποπ κορν βρε)ήπια λίγο παραπάνω
![]()
Ώπα Στάθη!Πάρτο λίγο δεξιά,έεελα... κρατήσου (όχι απ'τα ποπ κορν βρε)
![]()
Έκανε το λάθος να βγει και στο δρόμο.Καλά πήγαινες ως ένα σημείο,
γιατί άλλαξες πορεία μετά;Δεν φταις εσύ,ξέρω.Η κολόνα που την έβαλαν εκεί.
![]()
Για τον Στάθη...
Αlbert Collins - I Ain't Drunk
Ωχ! ..τ'ανακάτεψε!Τhnx ,και για το κομμάτι , έλα γειά μας![]()
George thorogood-one bourbon one scotch one beer
Χτύπησες διάνα ''C''David Byrne & Brian Eno - Strange Overtones from LP "Everything That Happens Will Happen Today" (2008) Todomundo Records
Για πάρτυ σου darkman![]()
Γιατί ρε υπήρξε καμμία εμπλοκή / ανάμειξη με το γυναικείο φύλλο?![]()
Σήκω φύγε ρε sk4t4, διακοπές υποθέτω, εδώ θα ειναι τα posts δεν φεύγουν. Άντε και καλά να περάσεις, αν πας διακοπές, πιες και καμμία Μπυριτςα για πάρτυ μας.καταφερατε να μ'αφησετε μισοξυρισμενο.Φευγω αυριο αλλα οτι προλαβω να ακουσω απο εδω προλαβα και να δουμε τι ωρα θα τελειωσω το ξυρισμα.
+1Σήκω φύγε ρε sk4t4, διακοπές υποθέτω, εδώ θα ειναι τα posts δεν φεύγουν. Άντε και καλά να περάσεις, αν πας διακοπές, πιες και καμμία Μπυριτςα για πάρτυ μας.![]()
Υπομονη!Το δεξι μαγουλο μου εχει μεινει ακομα να ξυρισω αλλα με τα περα δωθε απο τον καθρεφτη στον υπολογιστη εχω κοπει πολλες φορες απο τη βιασυνη.Επιτελους διακοπες αλλα επειδη οι μισες μερες θα ειναι στο βουνο ευχηθειτε μου να αντεξω το κλαρινο πρωι μεσημερι βραδυ.Αν και εχω παραγωγη ,οχι μπυρας βεβαια αλλα κρασιου και τσιπουρου , δε πινω γενικως αλλα μπορω να κερναω τους αλλους ..στην υγεια σας.Καλο καλοκαιρι σε ολους και ολες!Σήκω φύγε ρε sk4t4, διακοπές υποθέτω, εδώ θα ειναι τα posts δεν φεύγουν. Άντε και καλά να περάσεις, αν πας διακοπές, πιες και καμμία Μπυριτςα για πάρτυ μας.![]()
Sk@t@ καλά να περάσεις μάγκα, ξεσκίσε τα όλα, η ζωή ειναι μικρή κι ωραία. Πιες και για πάρτυ μας κανα τσιπουράκι, κι ότι περισσέψει ρίξτε στα κοψίματα πο το ξύρισμα, γ@μ@ειΥπομονη!Το δεξι μαγουλο μου εχει μεινει ακομα να ξυρισω αλλα με τα περα δωθε απο τον καθρεφτη στον υπολογιστη εχω κοπει πολλες φορες απο τη βιασυνη.Επιτελους διακοπες αλλα επειδη οι μισες μερες θα ειναι στο βουνο ευχηθειτε μου να αντεξω το κλαρινο πρωι μεσημερι βραδυ.Αν και εχω παραγωγη ,οχι μπυρας βεβαια αλλα κρασιου και τσιπουρου , δε πινω γενικως αλλα μπορω να κερναω τους αλλους ..στην υγεια σας.Καλο καλοκαιρι σε ολους και ολες!