cosmarpan
Underground
- Reaction score
- 7.488
Τζίφος Στάθη, χλεχλες μας βγήκε, ως τις 3 μεν, αλλα 1,5 μπυρες με...λεμόνι να σπάσει το αλκοόλ.MAY BLITZ - I DON'T KNOW?(1970)
Kαλησπέρες σε όσους τα πίνουν ως τις 3 τα μεσάνυχτα!![]()
![]()

Τζίφος Στάθη, χλεχλες μας βγήκε, ως τις 3 μεν, αλλα 1,5 μπυρες με...λεμόνι να σπάσει το αλκοόλ.MAY BLITZ - I DON'T KNOW?(1970)
Kαλησπέρες σε όσους τα πίνουν ως τις 3 τα μεσάνυχτα!![]()
![]()
Χαιρετισμούς στην όμωρφη Κρήτη.Γιώργο να'σε καλά!Συμφωνω απολυτα φιλε darkman46 για τα 80'ς που λες.
Πολυ καρακιτσαρια και στα ντυσιματα και στα κουρεματα και στα χτενισματα, ακομα και στην μουσικη βεβαια, στις περισσοτερες των περιπτωσεων.
Εμεις βεβαια τα ακουμε τα 80'ς με μια ματια ρομαντικη, μιας και εκει μεσα βρισκονται τα παιδικο-εφηβικα μας χρονια, αλλα και παλι οπως λες σκαμε απο τα γελια.
Φαντασου λοιπον πως ακουγονται τα 80'ς στα σημερινα παιδια. Οχι απλως αστεια, αλλα γελοια θα ελεγα. Τα εχουν μονο για χαβαλε.
Το επομενο τραγουδι (απο τα αγαπημενα μου του ειδους) για τον φιλο darkman.
Οι Secret Service απο την Σουηδια.
SECRET SERVICE - FLASH IN THE NIGHT (1982)
Γεια στα χέρια σου darkman, έγραψες. Εγω αυτή την στιγμη πίνω μια Μπηρα Κριτή, είμαι Κρυτη και παίρνω ωμωρφα.όμωρφη Κρήτη]
Το γνωστό θηρίο? αν ναι, συγχωρεμένος, Φούλ! ;''C'' παλεύω και ένα '' θηρίο ''.Τώρα το είδα.Σορρυ!![]()
Τζίφος Στάθη, χλεχλες μας βγήκε, ως τις 3 μεν, αλλα 1,5 μπυρες με...λεμόνι να σπάσει το αλκοόλ.![]()
Μια καλά βρε ΜΙΧΑ, δεν ακούς ειδήσεις? Ο Τσιπρας παραιτήθηκε, πάμε για εκλογές, ποιος να τα σκεφτεί πλέον όλα αυτά?Μα καλα, κανεις δεν εχει σκεφτει να βγαλει μπυρα με γευση κερασι, φραουλα, μπανανα, η εστω με γευση καρπουζι ρε γαμ@το?
Θα τις ειχα ξεσκισει μιλαμε.]
Μια καλά βρε ΜΙΧΑ, δεν ακούς ειδήσεις? Ο Τσιπρας παραιτήθηκε, πάμε για εκλογές, ποιος να τα σκεφτεί πλέον όλα αυτά?![]()
Σταθη μην τον ακους βρε'συ αυτον τον μουχλα τον cosmarpan.
Εγω πηρα μπυρα με λεμονι, γιατι δεν ειχε το μαγαζι μπυρα με γευση κερασι.
Μα καλα, κανεις δεν εχει σκεφτει να βγαλει μπυρα με γευση κερασι, φραουλα, μπανανα, η εστω με γευση καρπουζι ρε γαμ@το?
Θα τις ειχα ξεσκισει μιλαμε.
THIΕVERY CORPORATION - DEPTH OF MY SOUL (2014)
Μια καλά βρε ΜΙΧΑ, δεν ακούς ειδήσεις? Ο Τσιπρας παραιτήθηκε, πάμε για εκλογές, ποιος να τα σκεφτεί πλέον όλα αυτά?![]()
''C'' έχεις δίκιο και μου δίνεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω την θέση μου.
Βασικά δεν ήθελα να γενικεύσω,γιατί δεν είναι του τύπου μου και είναι και λάθος κατά τη γνώμη μου.Απλά όπως γράφεις στην τελευταία πρότασή σου,κάποιες φορές βλέπει κανείς διάφορα,που για την αισθητική του θεωρούνται ως ιδιαίτερα και συνεπώς άξια λόγου.Πιστεύω στην ελευθερία και την ανάγκη έκφρασης του κάθε ανθρώπου και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου έμαθε η μουσική, η οποία είναι και το οξυγόνο της ψυχής μου.
Ακόμα, δεν μου αρέσει να λειτουργώ ρατσιστικά,όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση του κάθε ανθρώπου και στην προκειμένη περίπτωση,το έκανα προς χάρην πλάκας και κρίνοντας βάση της δικής αισθητικής και όχι χλευάζοντας απο έπαρση.
Σε καμια περίπτωση μην το πάρεις προσωπικά, αλλά αφού δεν πέρασε έτσι χαλαρά όπως το αισθάνθηκα και το είπα ,ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ και να ζητήσω συγνώμη απο εσένα και απο όλους όσους αισθάνθηκαν οτι τους προσέβαλα με αυτό που έγραψα.![]()
......
Και τωρα παιρνω την κυρια Knight και τα Knightακια και βουρ για βραδινη βουτια!
.......
Μιχα,Χριστιανα,Σταθη,Cosmarpan,Dark,Yiannis_B και ολη η υπολοιπη τρελλοπαρεα,αν ησασταν μαζι μας,θα σας τσακιζα στις "πατητες" και μετα θα κερνουσα ροδακινακι και αντικουνουπικη κρεμα!!!
Μιχα,Χριστιανα,Σταθη,Cosmarpan,Dark,Yiannis_B και ολη η υπολοιπη τρελλοπαρεα,αν ησασταν μαζι μας,θα σας τσακιζα στις "πατητες" και μετα θα κερνουσα ροδακινακι και αντικουνουπικη κρεμα!!!
Xaritodiplomenos Kostas-Βραδινο μπανακι
Στίς ''πατητές;'' την ''πατήσαμε'' δηλαδής, πως λέμε την γ@μήσαμε!Μιχα,Χριστιανα,Σταθη,Cosmarpan,Dark,Yiannis_B και ολη η υπολοιπη τρελλοπαρεα,αν ησασταν μαζι μας,θα σας τσακιζα στις "πατητες" και μετα θα κερνουσα ροδακινακι και αντικουνουπικη κρεμα!!!