Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
4.188
Συμφωνω απολυτα φιλε darkman46 για τα 80'ς που λες.
Πολυ καρακιτσαρια και στα ντυσιματα και στα κουρεματα και στα χτενισματα, ακομα και στην μουσικη βεβαια, στις περισσοτερες των περιπτωσεων.
Εμεις βεβαια τα ακουμε τα 80'ς με μια ματια ρομαντικη, μιας και εκει μεσα βρισκονται τα παιδικο-εφηβικα μας χρονια, αλλα και παλι οπως λες σκαμε απο τα γελια.
Φαντασου λοιπον πως ακουγονται τα 80'ς στα σημερινα παιδια. Οχι απλως αστεια, αλλα γελοια θα ελεγα. Τα εχουν μονο για χαβαλε.
Το επομενο τραγουδι (απο τα αγαπημενα μου του ειδους) για τον φιλο darkman. :drinks:
Οι Secret Service απο την Σουηδια.

SECRET SERVICE - FLASH IN THE NIGHT (1982)

Χαιρετισμούς στην όμωρφη Κρήτη.Γιώργο να'σε καλά!

Whitesnake - We Wish You Well

Reaction score
6.582
Τζίφος Στάθη, χλεχλες μας βγήκε, ως τις 3 μεν, αλλα 1,5 μπυρες με...λεμόνι να σπάσει το αλκοόλ. :fuckyou:

Σταθη μην τον ακους βρε'συ αυτον τον μουχλα τον cosmarpan.
Εγω πηρα μπυρα με λεμονι, γιατι δεν ειχε το μαγαζι μπυρα με γευση κερασι.

Μα καλα, κανεις δεν εχει σκεφτει να βγαλει μπυρα με γευση κερασι, φραουλα, μπανανα, η εστω με γευση καρπουζι ρε γαμ@το?
Θα τις ειχα ξεσκισει μιλαμε. :beach:

THIΕVERY CORPORATION - DEPTH OF MY SOUL (2014)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Μα καλα, κανεις δεν εχει σκεφτει να βγαλει μπυρα με γευση κερασι, φραουλα, μπανανα, η εστω με γευση καρπουζι ρε γαμ@το?
Θα τις ειχα ξεσκισει μιλαμε. :beach:]
Μια καλά βρε ΜΙΧΑ, δεν ακούς ειδήσεις? Ο Τσιπρας παραιτήθηκε, πάμε για εκλογές, ποιος να τα σκεφτεί πλέον όλα αυτά? :rofl::rofl::rofl:

Reaction score
6.582
Μια καλά βρε ΜΙΧΑ, δεν ακούς ειδήσεις? Ο Τσιπρας παραιτήθηκε, πάμε για εκλογές, ποιος να τα σκεφτεί πλέον όλα αυτά? :rofl::rofl::rofl:

Καλα βρε cosmarpan μην τρελαινεσαι κιολας. Εκλογες ειναι. Οne from the same (μια απο τα ιδια)
Μη διακοψεις και τις διακοπες σου στη μεση, απο την πολυ ανησυχια..
Παρε και ενα κομματι για να χαλαρωσεις.

DEAD BROTHERS - HUMAN FLY (2002)

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Σταθη μην τον ακους βρε'συ αυτον τον μουχλα τον cosmarpan.
Εγω πηρα μπυρα με λεμονι, γιατι δεν ειχε το μαγαζι μπυρα με γευση κερασι.

Θα τις ειχα ξεσκισει μιλαμε. :beach:

THIΕVERY CORPORATION - DEPTH OF MY SOUL (2014)

:lol::lol::rofl:

Pinnacle
- Cyborg (1974)

- Astral Traveller

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906
''C'' έχεις δίκιο και μου δίνεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω την θέση μου.
Βασικά δεν ήθελα να γενικεύσω,γιατί δεν είναι του τύπου μου και είναι και λάθος κατά τη γνώμη μου.Απλά όπως γράφεις στην τελευταία πρότασή σου,κάποιες φορές βλέπει κανείς διάφορα,που για την αισθητική του θεωρούνται ως ιδιαίτερα και συνεπώς άξια λόγου.Πιστεύω στην ελευθερία και την ανάγκη έκφρασης του κάθε ανθρώπου και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου έμαθε η μουσική, η οποία είναι και το οξυγόνο της ψυχής μου.
Ακόμα, δεν μου αρέσει να λειτουργώ ρατσιστικά,όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση του κάθε ανθρώπου και στην προκειμένη περίπτωση,το έκανα προς χάρην πλάκας και κρίνοντας βάση της δικής αισθητικής και όχι χλευάζοντας απο έπαρση.
Σε καμια περίπτωση μην το πάρεις προσωπικά, αλλά αφού δεν πέρασε έτσι χαλαρά όπως το αισθάνθηκα και το είπα ,ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ και να ζητήσω συγνώμη απο εσένα και απο όλους όσους αισθάνθηκαν οτι τους προσέβαλα με αυτό που έγραψα.:hi::drinks:

Εγω παντως-και πιστευω κανείς αλλος φιλος ή φιλη-ουτε κατα διανοια δεν ενιωσα κατι τετοιο.Ηταν προφανες το αθωο υφος του ποστ.
Σε καθε περιπτωση ομως οφειλω να ομολογησω ενα πραγμα...Dark εισαι πραγματικος Sir και σου αξιζει αφιερωση :hi:

Madness - Our House

Και τωρα παιρνω την κυρια Knight και τα Knightακια και βουρ για βραδινη βουτια!

Μιχα,Χριστιανα,Σταθη,Cosmarpan,Dark,Yiannis_B και ολη η υπολοιπη τρελλοπαρεα,αν ησασταν μαζι μας,θα σας τσακιζα στις "πατητες" και μετα θα κερνουσα ροδακινακι και αντικουνουπικη κρεμα!!!

Xaritodiplomenos Kostas-Βραδινο μπανακι

Y

Yiannis_B

Guest
......
Και τωρα παιρνω την κυρια Knight και τα Knightακια και βουρ για βραδινη βουτια!
.......
Μιχα,Χριστιανα,Σταθη,Cosmarpan,Dark,Yiannis_B και ολη η υπολοιπη τρελλοπαρεα,αν ησασταν μαζι μας,θα σας τσακιζα στις "πατητες" και μετα θα κερνουσα ροδακινακι και αντικουνουπικη κρεμα!!!
:drinks:

I know a way to swim all the way downtown...;)

Reaction score
6.582

Xaritodiplomenos Kostas-Βραδινο μπανακι

Γεια σου βρε Γιωργο, που μας φτιαχνεις την διαθεση καθε φορα.
Να εισαι καλα, και εσυ και η οικογενεια σου.:drinks:

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ - Ο ΧΡΟΝΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (1974)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Στίς ''πατητές;'' την ''πατήσαμε'' δηλαδής, πως λέμε την γ@μήσαμε!:roflmao: :lol::lolsign::D
Για φίλο Γιώργο το επόμενο
SPAGNA - Easy Lady (1987) from ''dedicated to the moon''

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.085
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos