Mufasa
Top teaser
- Reaction score
- 2.158
Κάποια SMPS επιτρέπουν μία μικρορύθμιση ±10% αλλά η Hypex αναφέρει ότι το output voltage είναι fixed..
Ο Οβελίξ φοβάται μη του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι.Εκείνο όμως που φοβάμαι είναι μήπως χαλάσει ο ήχος.
Ο Οβελίξ φοβάται μη του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι.
Το πιο δύσκολο τελικά είναι κανείς να ξεπεράσει τους φόβους του..
Το σωστό είναι ΡΕ ΚΙΑΡΑΤΑ.Κιερατουκλη
Ορθώς.Μα τον Τουτάτη και Μπελισάμα (το θεό του off topic) ήταν γενικός φόβος των Γαλατών αυτός θαρρώ, χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί εχουν περάσει αρκετά χρονια.
Και ο Αστερίξ το είχε πει και του το λέγανε συχνά (θυμάμαι συγκεκριμένα δύο στιγμιότυπα με Πανοραμίξ και Μοναρχίξ) πριν αναχωρήσει για για την εκάστοτε περιπέτεια.
Ορκίζεσαι ?Όχι.
Απο οτι ξερω το καθε module F.O ανεβαζει μεγαλες θερμοκραισιες οποτε θα χρειαζεσαι και μεγαλες ψυκτρες οποτε δεν θα σε βολεψει πιστευω, εκτος και τα βαλεις σε ξεχωριστα κουτια..Θέλω να κάνω μια ερώτηση στον Back κυρίως (επειδή έχει την εμπειρία και των δύο modules) αλλά και οποιαδήποτε άλλη άποψη καλοδεχούμενη. Επειδή φτιάχνω το Linkwitz LX521.4, θα ήταν καλλίτερα τα F.O. με τα SMPS τροφοδοτικά της Hypex? ή τα UcD400 (ή UcD180) και με ποιά και πόσα SMPS? η ερώτηση γίνεται γιατί τα F.O. είναι πολύ καλά modules.
Η χωροταξία θα είναι απο ένα module σε κάθε γούφερ και μιντ και ενα module ανα ηχείο στα τουίτερς. Θα είναι σε μονομπλοκ δηλαδή από 1 DLCP για κροσόβερ και από 5 modules για ενίσχυση σε καθε μονομπλοκ.
τα F.O. εχουν σημαντικα καλυτερο ηχο απο τα ucd και οριακα καλυτερο απο τα ncore.στα ncore ομως το κοστος ειναι πολυ μεγαλο για τοσα καναλια.Θέλω να κάνω μια ερώτηση στον Back κυρίως (επειδή έχει την εμπειρία και των δύο modules) αλλά και οποιαδήποτε άλλη άποψη καλοδεχούμενη. Επειδή φτιάχνω το Linkwitz LX521.4, θα ήταν καλλίτερα τα F.O. με τα SMPS τροφοδοτικά της Hypex? ή τα UcD400 (ή UcD180) και με ποιά και πόσα SMPS? η ερώτηση γίνεται γιατί τα F.O. είναι πολύ καλά modules.
Η χωροταξία θα είναι απο ένα module σε κάθε γούφερ και μιντ και ενα module ανα ηχείο στα τουίτερς. Θα είναι σε μονομπλοκ δηλαδή από 1 DLCP για κροσόβερ και από 5 modules για ενίσχυση σε καθε μονομπλοκ.