- Reaction score
- 34.583
Το κοινο σου περιμενει κανα Update !!
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΠΜΕίναι τέλος σαιζόν. Αφού έβρεξε, τα ελαφάκια και οι ασβοί ανέβηκαν ψηλότερα στην Πάρνηθα. Αλεπουδίτσες βλέπω ακόμα.
Σε λίγες μέρες αρχίζει ο αληθινός εφιάλτης, οι παράνομοι κυνηγοί. Κάθε απόγευμα τουφεκιές στα 50 μέτρα απ' το σπίτι... Μικροτσούτσουνοι γελοίοι.
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα Γρηγόρη, αλλά να σου στείλω.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΠΜ
ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ.
Πρόβατα είναι καλέ τα ελάφια;Βρε το χειμωνα κατεβαινουν τα ζωντανα δεν ανεβαινουν !
νωρίς το απόγευμα λοιπόν,μπορείς να ανοίγεις δυο παράθυρα,προαιρετικά στρίβεις κ τα surb,βάζεις μια δύο αγαπημένες σκηνές στα επίπεδα που θέλεις κ ασ'τους να μαζεύουν χόρτα μετά.καλό θα τους κάνει.Είναι τέλος σαιζόν. Αφού έβρεξε, τα ελαφάκια και οι ασβοί ανέβηκαν ψηλότερα στην Πάρνηθα. Αλεπουδίτσες βλέπω ακόμα.
Σε λίγες μέρες αρχίζει ο αληθινός εφιάλτης, οι παράνομοι κυνηγοί. Κάθε απόγευμα τουφεκιές στα 50 μέτρα απ' το σπίτι... Μικροτσούτσουνοι γελοίοι.
Τους αρέσει όλο το νταβαντούρι πριν το αποτέλεσμα. Σαν τους χαϊεντάδες, μόνο που αυτοί σπάνε αυτιά (και @@), ενώ οι άλλοι σκοτώνουν τα ζωάκια.Είναι φοβερό.
Τι τους φταίνε τα πουλάκια, αφού συνήθως κι όσα τρώγονται δεν τα τρώνε;
Εκεί θέλει ικανότητες και βγάζει στην άκρη τα 3/4 του κυνηγετικού εξοπλισμού: Ρούχα, παπούτσια, σκύλους, όπλα κλπ. Άσε που δεν μπορούν μετά να πουν ψέματα....αλλιώς ας πάνε για σκοποβολή!