Η αλεπού και ο ασβός και ο παπαγάλος και τα ελάφια και...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
Είναι τέλος σαιζόν. Αφού έβρεξε, τα ελαφάκια και οι ασβοί ανέβηκαν ψηλότερα στην Πάρνηθα. Αλεπουδίτσες βλέπω ακόμα.

Σε λίγες μέρες αρχίζει ο αληθινός εφιάλτης, οι παράνομοι κυνηγοί. Κάθε απόγευμα τουφεκιές στα 50 μέτρα απ' το σπίτι... Μικροτσούτσουνοι γελοίοι.

Reaction score
25.792
Είναι τέλος σαιζόν. Αφού έβρεξε, τα ελαφάκια και οι ασβοί ανέβηκαν ψηλότερα στην Πάρνηθα. Αλεπουδίτσες βλέπω ακόμα.

Σε λίγες μέρες αρχίζει ο αληθινός εφιάλτης, οι παράνομοι κυνηγοί. Κάθε απόγευμα τουφεκιές στα 50 μέτρα απ' το σπίτι... Μικροτσούτσουνοι γελοίοι.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΠΜ

ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΠΜ

ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ.
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα Γρηγόρη, αλλά να σου στείλω.
Τόσες φορές έχω καλέσει την αστυνομία και με γράφουν, αλλά στο Δασαρχείο δεν έχω πάρει.
Νομίζω οτι ανήκει στο Καπανδριτίου η περιοχή, και πως είναι στις απαγορευμένες για πάντα.

Βρε το χειμωνα κατεβαινουν τα ζωντανα δεν ανεβαινουν !
Πρόβατα είναι καλέ τα ελάφια; :p
Το καλοκαίρι κατεβαίνουν για σύκα και σταφύλια, το χειμώνα τρώνε χορτάρι στα βουνά που δεν έχει το καλοκαίρι.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438

νωρίς το απόγευμα λοιπόν,μπορείς να ανοίγεις δυο παράθυρα,προαιρετικά στρίβεις κ τα surb,βάζεις μια δύο αγαπημένες σκηνές στα επίπεδα που θέλεις κ ασ'τους να μαζεύουν χόρτα μετά.καλό θα τους κάνει.

κ πρίν αρχίσεις να σκέφτεσαι να θυσιάσεις αίμα στον βωμό των κουνουπιών μπορώ να σου φτιάξω δύο σίτες αλαφριές να βάζεις πριν ανοίξεις.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
Έχω σίτες. Τα πουλάκια θα φύγουν με τα subs λες;

Reaction score
2.556
Μέχρι και κιρκινέζια (μικρά καφεκόκκινα γεράκια) σκότωσαν δίπλα στο εξοχικό μου στο νησί...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
Είναι φοβερό.
Τι τους φταίνε τα πουλάκια, αφού συνήθως κι όσα τρώγονται δεν τα τρώνε;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.451
Είναι φοβερό.
Τι τους φταίνε τα πουλάκια, αφού συνήθως κι όσα τρώγονται δεν τα τρώνε;
Τους αρέσει όλο το νταβαντούρι πριν το αποτέλεσμα. Σαν τους χαϊεντάδες, μόνο που αυτοί σπάνε αυτιά (και @@), ενώ οι άλλοι σκοτώνουν τα ζωάκια.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
αν τους αρέσει το νταβαντούρι να πάνε να κυνηγήσουν κάπου που τα ζώα δεν είναι εξοικειωμένα με τον άνθρωπο να δούμε πόσο θα το χαρούν...αλλιώς ας πάνε για σκοποβολή!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.451
...αλλιώς ας πάνε για σκοποβολή!
Εκεί θέλει ικανότητες και βγάζει στην άκρη τα 3/4 του κυνηγετικού εξοπλισμού: Ρούχα, παπούτσια, σκύλους, όπλα κλπ. Άσε που δεν μπορούν μετά να πουν ψέματα. :D

Reaction score
25.792
Απαγόρευση θήρας σε περιοχή που βρίσκεται εντός των Δήμων Αχαρνών, Φυλής και Διονύσου για 15 χρόνια

http://dasarxeio.com/2015/07/31/205-5/

ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΘΟΥΝ.

Last edited by a moderator:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
UP!

Οι αγελάδες μετράνε; Γύρισα πριν λίγο και καθώς περπατούσα μέχρι το σπίτι άκουσα κουδούνες.
Το περίεργο είναι πως εδώ δεν έχει εκτροφεία ή όπως αλλιώς τα λένε, μόνο ελιές, αμπέλια και σπίτια.

Βρήκα κι άλλα ζωντανά που φωτογραφήσαμε τα τελευταία χρόνια:

Στην πόρτα του σπιτιού...

Πρέπει να τα χαϊδέψει όλα η κυρά, ευτυχώς δεν είδε τα γελάδια. :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287