Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.491
Πηγαινε μπροστα τους, με την γκο προ στο κωλοφαναρο να τους βγανεις σενιο βιντεακι... μολις τελικιασουν κουμπωσε και μια τριτη να γυρισεις...
Σαν μηχανικός, θα έπρεπε ίσως να γνωρίζεις ότι τα χιλιόμετρα στο κοντέρ δεν είναι ποτέ τα πραγματικά. Η χρήση GPS θα σε βοηθούσε να δεις την πραγματική ταχύτητα.καλησπερα!!! μπαινω σφηνα στη κουβεντα σας για το honda και τη τελικη του....εχουν περασει αρκετα αυτ/τα απο τα χερια μου και αυτη τη στιγμη εχω aydi a4 turbo με ονομαστικη ιπποδυναμη 167ps και πραγματικη κοντα στα 175 με πιεση 0.55. τελικη μου κοντα 230+ ... τρελενομαι που εχω μπει σε gtc astra h 1600cc με τα 125 και με τη sport επιλογη ειδα στο κοντερ τα240!!!!! και λεω τι κανω εγω??????????????????? βεβαια εγω τα 230 τα εχω πολυ πιο γρυγορα , αλλα εκει stop! λογο χαμηλης πιεσης turbo. και σαν να μη εφτανε αυτο , εφτιαξα τελευταια συστημα διευθυνσης σε type s fn2 civic, ( ειμαι μηχ/κος αυτ/των και εχω συνεργειο) πηγα δοκιμη με το πελατη στην Αθηνων Λαμιας,ειδα στο κοντερ τα 240+ και ειχε διαθεση να παει κ αλλο! Τα πηγαινε αργα αυτα τα χλμ, μα τα πηγαινε. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση , μα τα ειδα!!!!
@JOHN MARKOU
Γιαννακη καλημερα
Πως τα φερνει ετσι η τυχη βρε αδερφε.
Αυριο μου ετυχε να ανεβω επειγοντως Βολο
Θα φυγω στις 7.30 το πρωι
Καθως , απο οτι ειπες, τηνιδια μερα θα ανεβεις Salonique, θελεις να βρεθουμε στον Σειριο για να κανουμε καμια μετρησουλα η αντιπαραθεση ομορφιας vs δυναμης?
Παντα δικος σου
Οχι βεβαια, αλλα εχω προμηθευτει αστυνομικο πιστολι~ρανταρ που μετρα την ταχυτητα.Πώς θα τον μετρήσεις βρε Ανδρέα;
Βγάζει το δικό σου τόσα χιλιόμετρα;
Τι όχι βρε!Οχι βεβαια, αλλα εχω προμηθευτει αστυνομικο πιστολι~ρανταρ που μετρα την ταχυτητα.
Γιατι καλε, ψεματα ειναι ?Παρεμπιπτοντως, ποιος αλητης μου αλλαξε τον τιτλο σε "ο ομορφος ιδρυτης" ?
θα του φαω το πλεμονι!
Μια και ειμαστε σε κατηγορια αυτοκινητου θα σου απαντησω αναλογα.Γιατι καλε, ψεματα ειναι ?
Απορω γιατι καθυστερησαν 2 ημερες ....
Να με συγχωρεις, δεν ειδα καλα.Τι όχι βρε!
Δεν βγάζει 200 Km το αυτόκινητό σου;
Οπως μολις καταλαβατε δεν ειναι καθολου δυσκολο να ανακαλυψεις τον ενοχο ακομα και αναμεσα σε τοσα ατομα....Δεν είναι ο όμορφος ιδρυτής, αλλά Ο όμορφος, Ιδρυτής.
Τεράστια διαφορά την οποία περίμενα πως θα αντιλαμβανόσουν...
Να γινει γκαλοπ για τον πιθανο ενοχο ....Οπως μολις καταλαβατε δεν ειναι καθολου δυσκολο να ανακαλυψεις τον ενοχο ακομα και αναμεσα σε τοσα ατομα....
Ναι, ποιός παπάρας το έκανε;Να γινει γκαλοπ για τον πιθανο ενοχο ....
Σημαίνει απλά οτι γνωρίζω ανάγνωση, όχι οτι το έκανα.Οπως μολις καταλαβατε δεν ειναι καθολου δυσκολο να ανακαλυψεις τον ενοχο ακομα και αναμεσα σε τοσα ατομα....