ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Και τωρα στα γεραματα θα το σηκωσω το σακκακι?Χμμμμ, μήπως σου την ''πέφτει'' κύριε ιδρυτά;
Και τωρα στα γεραματα θα το σηκωσω το σακκακι?Χμμμμ, μήπως σου την ''πέφτει'' κύριε ιδρυτά;
Έλα τώρα κι εσύ, όταν ήσουν μοντέλα στην Αμερική δεν μπορεί να μην έφαγες καμία αδέσποτη.Και τωρα στα γεραματα θα το σηκωσω το σακκακι?
Μα για αυτο ακριβως σταματησα να ειμαι. Για να μην την αρπαξω....Έλα τώρα κι εσύ, όταν ήσουν μοντέλα στην Αμερική δεν μπορεί να μην έφαγες καμία αδέσποτη.
Θα κλείσει το δρόμο ο ιδρυτής με τη νταλίκα του;Φυσικά, (ίσως, μπορεί, δεν) θα γίνει σε ελεγχόμενες συνθήκες χωρίς άλλα αυτοκίνητα.
Ξερεις τι σου λεει η νταλικα του ιδρυτη?Θα κλείσει το δρόμο ο ιδρυτής με τη νταλίκα του;
Μαζί σου και εγώ γυμνός με ένα καλαμάκι στον κώλο να κάνω το σουβλάκι!Λέω απλά πως το αυτοκίνητο δεν πάει 260 με τίποτα. Λέω και πόσο υπολογίζω πως πάει.
Δεν έχεις παρά να μου αποδείξεις το λάθος μου και τότε θα μπω εδώ και θα αυτοξεφτιλιστώ.
Θα βγω και γυμνός με το πουτσ@κι στην παγωμένη πλατεία Θρακομακεδόνων ουρλιάζοντας πως ο JOHN MARKOU δεν υπερβάλλει ποτέ!