- Reaction score
- 76.906
Αύριο;
Αλλιώς υπολογίζεται το drag στα αεροπλάνα και αλλιώς στα αυτοκίνητα;Οσο για το τετράγωνο της ταχύτητας σε αντίσταση , δεν παίζει. Στα αεροπλάνα , είναι σαφώς λιγότερο , γιατί στα αυτοκίνητα πρέπει να είναι τόσο πολύ?
...
Αρα ειναι επι της εθνικης καμια 60+χλμ χωρις σωστα?Κατερινη - Θεσσαλονικη εξακολουθει να μην υπαρχει βενζιναδικο?
Δεκα χιλιομετρα βόρεια της Κατερίνης υπάρχει Olympus Plaza.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Άντωση
(O τυπος)
[DOUBLEPOST=1447443424][/DOUBLEPOST]Τον συντελεστη του σιβικ που τπν βρηκες?
(S2000 εχει χειροτερο συντελεστη?)
Νομίζω σωστά.Αρα ειναι επι της εθνικης καμια 60+χλμ χωρις σωστα?
επειδη ειπες οτι δε παιζει να ειναι αναλογα του τετραγωνου της ταχυτητας και στα αεροπλανα θεωρησα οτι δε ξερεις πολλα οποτε ειπα ελαφρυς σε εισαγωγικα...επισης εγραψα για πυκνοτητα υλικου οποτε (ειναι πυκνοτητα αερα...)Ο αέρας δεν είναι κάπου πιο ελαφρύς , η πιο βαρύς , αλλά πυκνότερος η αραιότερος , άλλο πράγμα η βαρομετρική πίεση και άλλο η σχετική πυκνότητα , d
Μεθαύριο Γιάννημ δεν μπορώ θα είμαι σαλόνικα , εκτός και θες να με συνοδεύσεις , και να το βιώσεις ιδίοις όμασι, αλλά πως θα γυρίσεις μετά είναι το θέμα. Εγω πίσω δεν γυρίζω.Μεθαύριο;
Και ποιος θα κοιτάει το GPS;γιατι δεν κανεις μια βολτα με το gps στο ταμπλο?
δε γινετε να κλεβει στα 200 μονο 5.. δυσκολο ως αδυνατο..
γιατι δεν κανεις μια βολτα με το gps στο ταμπλο?
Eσύ , τι σε πληρώνουμε ρε?Και ποιος θα κοιτάει το GPS;
Θα παρει φωτια η Εθνικη παλι....Μεθαύριο Γιάννημ δεν μπορώ θα είμαι σαλόνικα , εκτός και θες να με συνοδεύσεις , και να το βιώσεις ιδίοις όμασι, αλλά πως θα γυρίσεις μετά είναι το θέμα. Εγω πίσω δεν γυρίζω.
Και ποιος θα κοιτάει το GPS;
Εγώ θα πάω με τον ιδρυτή απ' το παράδρομο.Eσύ , τι σε πληρώνουμε ρε?