- Reaction score
- 92.733
Σύμφωνα με ποιο κοντέρ;Με τα λάστιχα που φοράς, μην περάσεις τα 180 καλύτερα.
Σύμφωνα με ποιο κοντέρ;Με τα λάστιχα που φοράς, μην περάσεις τα 180 καλύτερα.
Αυτον τον μηνα δεν μπορω να αλλαξω καρδια μουΜε τα λάστιχα που φοράς, μην περάσεις τα 180 καλύτερα.
Άντε, για πολύ λίγο.
To desktop θα μιλάει και κυπριακά;Αυτον τον μηνα δεν μπορω να αλλαξω καρδια μου
Μου τα εφαγε ολα Ο κρατος και Ο amberjack
Οχι, ηξερε κατι μυστικουλια μου απο την θητεια του ως Γενικος και μου ζηταει τωρα ανταλλαγματα σε....ριαλιαTo desktop θα μιλάει και κυπριακά;
Το συναίσθημα ...έμεινε λόγω ηλεκτρικών θεμάτων.Εγω παντως εαν ειναι μονο Γερμανικα και Ιαπωνεζικα δεν ερχομαι.
Θελω και...συναισθημα...
Στις 6750 είναι ο κόφτης απ' ό,τι διάβασα.
1 = 3.142
2 = 1.869
3 = 1.303
4 = 1.054
5 = 0.853
6 = 0.727
reverse 3.307
diff ratio 4.294
5th Gear = 220.23 km/h @6750
6th Gear = 258.39 km/h @6750
Στον κόφτη δε θα φτάσει ούτε με πέμπτη (overdrive σε κινητήρα χωρίς ροπή). Αν η έκτη φτάνει τις 5500 περίπου, τότε έχει πραγματική τελική 210 (-215 unlikely αλλά μπορεί λόγω προγράμματος)*.
Ο υπολογισμός είναι με λάστιχα 225/45/17.
Με απόκλιση 1-3% (εν μέρει λόγω διαφορετικής πραγματικής διάστασης μεταξύ ελαστικών), αυτές οι τιμές δεν είναι ιδιαίτερα συζητήσιμες ό,τι πρόγραμμα κι αν έχει ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας.
*που είναι και η ταχύτητα που θα μετρήσουμε αν ποτέ γίνει η μέτρηση.
Πού είναι ο Χρήστος Γκόνης;Το συναίσθημα ...έμεινε λόγω ηλεκτρικών θεμάτων.
Λέω απλά πως το αυτοκίνητο δεν πάει 260 με τίποτα. Λέω και πόσο υπολογίζω πως πάει.Να σου πω κατ'αρχην , ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος σου. Εδώ δεν είναι εδώλιο για να με κατηγορείς για κάτι.
Βρε Γιαννάκη, κάνε κάτι να το δω αυτό!Θα βγω και γυμνός με το πουτσ@κι στην παγωμένη πλατεία Θρακομακεδόνων
Να είσαι σίγουρος ότι κάτι θα κάνω για την περίπτωσή σου.Λέω απλά πως το αυτοκίνητο δεν πάει 260 με τίποτα. Λέω και πόσο υπολογίζω πως πάει.
Δεν έχεις παρά να μου αποδείξεις το λάθος μου και τότε θα μπω εδώ και θα αυτοξεφτιλιστώ.
Θα βγω και γυμνός με το πουτσ@κι στην παγωμένη πλατεία Θρακομακεδόνων ουρλιάζοντας πως ο JOHN MARKOU δεν υπερβάλλει ποτέ!
Να είσαι σίγουρος ότι κάτι θα κάνω για την περίπτωσή σου.
Λόγια, λόγια, λόγια, λόγια, λόγια...
Πράξεις δεν προβλέπονται.