JOHN MARKOU's Civic S 140hp @260kph!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.208
Στον Κορινό κάνω στάση για καφέ , πάντα. ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ.
[DOUBLEPOST=1447447196][/DOUBLEPOST]
Εγώ θα πάω με τον ιδρυτή απ' το παράδρομο. :)
Ολοι οι αργοί πάτε μαζί δεν μου κάνει εντύπωση.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Στον Κορινό κάνω στάση για καφέ , πάντα. ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ.
[DOUBLEPOST=1447447196][/DOUBLEPOST]

Ολοι οι αργοί πάτε μαζί δεν μου κάνει εντύπωση.
Αργοι σε συγκριση με τι?
Διοτι εαν εννοεις σε συγκριση με το αεροπλανο που πετουσες, τοτε ναι, ειμαστε αργοι... :p

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.208
Και που να ερχοσουν και στον καφε(τελος παντων), εκιε ειναι που δεν μας εμεινε αντερο....:)
Μα το μόνο που κάνετε καλά είναι το θάψιμο Αντρίκο μου, έχετε ειδικότητα , αφού στα υπόλοιπα απλά δεν μπορείτε.

Reaction score
11.348
Μεθαύριο Γιάννημ δεν μπορώ θα είμαι σαλόνικα , εκτός και θες να με συνοδεύσεις , και να το βιώσεις ιδίοις όμασι, αλλά πως θα γυρίσεις μετά είναι το θέμα. Εγω πίσω δεν γυρίζω.
Ε, βγάλτο βίντεο να δούμε κι εμείς!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μα το μόνο που κάνετε καλά είναι το θάψιμο Αντρίκο μου, έχετε ειδικότητα , αφού στα υπόλοιπα απλά δεν μπορείτε.
Πρωτα απο ολα, ποιος μιλησε για θαψιμο?
Εγω ειπα οτι στον καφε επεσε πολυ γελιο, τιποτα αλλο.
Μετα, θα ηθελα πολυ να ξερω τι δεν μπορουμε?
Πες ενα παραδειγμα ρε συ Γιαννακη διοτι εκει που πραγματικα υστερω ειναι το μυαλο....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.843
Τα πράγματα είναι απλά αγόρια, αποκλείεται να γίνει η μέτρηση.- ;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.477
Μεθαύριο Γιάννημ δεν μπορώ θα είμαι σαλόνικα , εκτός και θες να με συνοδεύσεις , και να το βιώσεις ιδίοις όμασι, αλλά πως θα γυρίσεις μετά είναι το θέμα. Εγω πίσω δεν γυρίζω.
Θα σε συνοδεύσουμε με τον Zizik μέχρι τη Θήβα και επιστρέφουμε.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.208
Θα σε συνοδεύσουμε με τον Zizik μέχρι τη Θήβα και επιστρέφουμε.
Αυτό είναι καλή ιδέα όνομα.
[DOUBLEPOST=1447454730][/DOUBLEPOST]
Τα πράγματα είναι απλά αγόρια, αποκλείεται να γίνει η μέτρηση.- ;)
Σιγά ρε μη σε φοβηθώ.
[DOUBLEPOST=1447454816][/DOUBLEPOST]
Θα ξεχάσει να βάλει κάρτα μνήμης...:D
Εσένα θα σε περιλάβω αργότερα , να σε επεξεργαστώ διαφορετικά γιατί βγάζεις γλώσα που πρέπει να κόψω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.208
Πρωτα απο ολα, ποιος μιλησε για θαψιμο?
Εγω ειπα οτι στον καφε επεσε πολυ γελιο, τιποτα αλλο.
Μετα, θα ηθελα πολυ να ξερω τι δεν μπορουμε?
Πες ενα παραδειγμα ρε συ Γιαννακη διοτι εκει που πραγματικα υστερω ειναι το μυαλο....
Ελα τώρα Αντρίκο που δεν ξέρεις.! Ξέρεις και παραξέρεις τι είδους φτυάρι πιάνετε μαζί με τον Ζιζικο , τα δυό σας .
Το τι δεν μπορείτε , νομίζω είναι έκδηλο, γρήγορη οδήγηση . Με όλο το σέβας στο σχολείο που έχει παρακολουθήσει ο ζιζικ . Εσυ αγόρι μου τίποτα , μόνο ομορφιά αλλά δεν πειράζει.
Οσο αφορά στο μυαλό όλοι ξέρουμε ΑΝ ΥΣΤΕΡΕΙΣ και ΠΟΥ αγοράκι μου . Ε?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.843
Τι σχέση έχει το θέμα της τελικής που δεν αναπτύσσει με τίποτα το αυτοκίνητό σου με την οδηγική ικανότητα μας ή την έλλειψη αυτής; :p

Τι σχέση έχει η οδηγική ικανότητα με την ανάπτυξη της (α)πιθανής τελικής ταχύτητας σε ευθεία;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.843
Why did the Star Wars movies come out in the sequence 4, 5, 6, 1, 2, 3?

Because in charge of sequence, Yoda was.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.208
Τι σχέση έχει το θέμα της τελικής που δεν αναπτύσσει με τίποτα το αυτοκίνητό σου με την οδηγική ικανότητα μας ή την έλλειψη αυτής; :p

Τι σχέση έχει η οδηγική ικανότητα με την ανάπτυξη της (α)πιθανής τελικής ταχύτητας σε ευθεία;

Τελικά είσαι απίθανα καλός στα λόγια , και μόνο εκεί.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
tea ειναι af τοι ρε ?
μην δουν καποιο που νομιζει οτι εχει μπ ass α - απανω του
Μην δουν καποιον που το σιζικ νομιζει οτι ειναι το νεο μοντελο της ντενον ....
ξανα πανω του...
Αφηστε ωρε τον κοσμο να ζει το παραμυθακι του...
265 το σιζικ ?
266 με το ποδηλατο εγω............
να σε πηγαινω καροτσακι ολη την εθνικη και να σου παταω την κορνα για να κατσεις στην ακρη να σε περασω σουβλακι μαζι με τον οποιο σιζικιο .........
Μεταξυ μας τωρα ποσες ιντσες ειναι το σιζικακι ?
που το κροσαρεις για να ηδονιζει την σκεψη σου ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ελα τώρα Αντρίκο που δεν ξέρεις.! Ξέρεις και παραξέρεις τι είδους φτυάρι πιάνετε μαζί με τον Ζιζικο , τα δυό σας .
Το τι δεν μπορείτε , νομίζω είναι έκδηλο, γρήγορη οδήγηση . Με όλο το σέβας στο σχολείο που έχει παρακολουθήσει ο ζιζικ . Εσυ αγόρι μου τίποτα , μόνο ομορφιά αλλά δεν πειράζει.
Οσο αφορά στο μυαλό όλοι ξέρουμε ΑΝ ΥΣΤΕΡΕΙΣ και ΠΟΥ αγοράκι μου . Ε?
Το οτι ο zizik η και εσυ, δεν ξερω, μπορει να ειστε καλυτεροι οδηγοι γιατι να το αμφισβητησω?
Εσενα δεν σε εχω δει σε ωρα "δρασης" , τον zizikακη τον εχω δει και το αναγνωριζω.
Γενικα ομως κατι που δεν γνωριζω 100% δεν επιμενω σε αυτο.
Εφοσον λοιπον το μονο που εχω να προσφερω ειναι ομορφια, υποθετω πως εννοεις αυτοκινητιστικη ομορφια, και θεωρεις μια κοντρα τελικης ταχυτητας η 0-100 θεμα ικανοτητας και οχι αλλων δυνατοτητων σε ενα αυτοκινητο
(θυμησου οτι μιλαμε για αυτοματο κιβωτιο) τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.

Στα τελη δεκαετιας 70'ς εμφανιστηκαν οι λεγομενες πλατειες στα Βορεια Προαστια
Κοντρες με μπασιμο σε γνωστες πλατειες του Ψυχικου και της Φιλοθεης και αργοτερα στου Παπαγου.
Την φημη των "χρυσων αγοριων" των ΒΠ που ειτε ειχαν αρπαξει το αυτοκινητο του μπαμπα, ειτε ο ιδιος ο μπαμπας τους ειχε αγορασει για να μην τον ζαλιζει ο κανακαρης ζηλεψαν καποιοι αλλοι
Και ετσι προσπαθησαν , και απο την στιγμη που ο δικους μπαμπας δεν μπορουσε να σηκωσει το βαρος μιας Alfa Romeo , μιας Lancia η μιας BMW, να μετατρεψουν το οικογενειακο Yugo σε....υπεραυτοκινητα σκοτωστρες.
Γεμισε λοιπον το Περιστερι και το Αιγαλεω, με ολο τον σεβασμο στα συμπαθη προαστεια, τερατωδη spoiler. Διοτι τα 40 αλογακια δεν γινοντουσαν καθολου ευκολα 150 . Αλλα και να γινοντουσαν εγκυμονουσαν τοσους κινδυνους που καθε στροφη των "γρηγορων οδηγων" ηταν μια σχεδον καταδικη σε θανατο. Και ετσι τους ξεγελουσαν με τα spoiler, καθρεφτακια, αστραφτερα φωτακια, μπιχλιμπιδια γενικοτερα.
Εαν καποιος ειχε την τυχη να παραβρεθει σε συζητησεις αμφοτερων , ας πουμε σε καποιον κοινο προορισμο διακοπων, οι μεν κοροιδευαν τους δε ως βλαχους.
Οι δε δε ελεγαν για τους μεν οτι ειναι φλωροι και κοροιδα αφου με το 1/50 των χρηματων ειχαν πιο γρηγορα αυτοκινητα.Και ηταν και καλυτεροι οδηγοι
Ηταν ομως ετσι?

Ειναι ομως ετσι, αγαπητε μου Γιαννη?
Ο ομορφος :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris