MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.168
Λοιπόν, η έκπληξή μου? Αγοράζοντας έναν AV μικρό των 220 € τελευταίας γενιάς, για τον γαμπρό μου, είπα να τον δοκιμάσω πρώτος εγώ, από καθαρή περιέργεια, και για να ακούσω, την διαφορά ήχου με τα DTS-HD κτλ.
ο δικός μου είναι ο παμπάλαιος χωρίς DTS, KENWOOD THX KRF-X9992D !!! ο ''μικρός'' είναι ο PIONEER VSX-424k, ο μεν πρώτος 130w σε κάθε κανάλι και 14 κιλά, και ο δεύτερος τα ίδια watt, σε 9 κιλά,
από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι δεν θα μπορεί να οδηγήσει τα ηχεία μου JAMO THX ONE, σε υψηλές στάθμες,
όμως διαψεύστηκα, τα οδήγησε αρκετά ικανοποιητικά θα έλεγα! και βέβαια (στα αυτιά μου), είχε και καλύτερο ήχο στο δικάναλο!
Θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας, και την γνώμη σας επάνω σε αυτό!
ΥΓ. Χρόνια πολλά, και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
ο δικός μου είναι ο παμπάλαιος χωρίς DTS, KENWOOD THX KRF-X9992D !!! ο ''μικρός'' είναι ο PIONEER VSX-424k, ο μεν πρώτος 130w σε κάθε κανάλι και 14 κιλά, και ο δεύτερος τα ίδια watt, σε 9 κιλά,
από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι δεν θα μπορεί να οδηγήσει τα ηχεία μου JAMO THX ONE, σε υψηλές στάθμες,
όμως διαψεύστηκα, τα οδήγησε αρκετά ικανοποιητικά θα έλεγα! και βέβαια (στα αυτιά μου), είχε και καλύτερο ήχο στο δικάναλο!
Θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας, και την γνώμη σας επάνω σε αυτό!
ΥΓ. Χρόνια πολλά, και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!