Μικρός AV Receiver!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Λοιπόν, η έκπληξή μου? Αγοράζοντας έναν AV μικρό των 220 € τελευταίας γενιάς, για τον γαμπρό μου, είπα να τον δοκιμάσω πρώτος εγώ, από καθαρή περιέργεια, και για να ακούσω, την διαφορά ήχου με τα DTS-HD κτλ.
ο δικός μου είναι ο παμπάλαιος χωρίς DTS, KENWOOD THX KRF-X9992D !!! ο ''μικρός'' είναι ο PIONEER VSX-424k, ο μεν πρώτος 130w σε κάθε κανάλι και 14 κιλά, και ο δεύτερος τα ίδια watt, σε 9 κιλά,
από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι δεν θα μπορεί να οδηγήσει τα ηχεία μου JAMO THX ONE, σε υψηλές στάθμες,
όμως διαψεύστηκα, τα οδήγησε αρκετά ικανοποιητικά θα έλεγα! και βέβαια (στα αυτιά μου), είχε και καλύτερο ήχο στο δικάναλο!
Θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας, και την γνώμη σας επάνω σε αυτό!

ΥΓ. Χρόνια πολλά, και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

Reaction score
67
τα ιδια επαθα κ εγω οταν εφυγα απο τον φοβερο κ τρομερο ( για μενα) yamaha rxv3900 των 2000Ε κ πηγα στον denon avrx4000 που εκανε τα μισα λεφτα! τι να πω μαλλον η τεχνολογια επιδρα πολυ ευεργετικα στους av με αποτελεσμα ( στα δικα μου αυτια παντα ) να ακουγονται πιο συγκροτημενοι στις ταινιες κ πιο καθαροι στην μουσικη ,επισης και κατι αλλο , σε ολα τα παραπανω σιγουρα καταλυτικο ρολο πρεπει να παιζουν κ τα συστηματα ισοσταθμισης ακομα κ σε δικαναλη ακροαση
καλες γιορτες σε ολους μας!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Τώρα βέβαια, αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά, και για εμένα κάτι τέτοιο, μια και οι πολύ υψηλές στάθμες στις ταινίες, είναι πια παρελθόν, λόγω εργασίας της συζύγου, των εγγονών κτλ. και δεν νομίζω ότι αξίζει μια αγορά χιλιάδων ευρώ, που να μην την ευχαριστιέσαι!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Προσωπικα διαπιστωσα το αντιθετο μεταξυ avr ενισχυτων της ιδιας εταιριας: σε δικαναλο προγραμμα ο παλαιος ηταν αρκετα πιο ευηχος, ενω ο νεος (που ειναι πιο ωραιος οντως...αλλου!) ειχε μια καθαροτητα μεν, ψηφιακιλα δε!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.669
Με τη λογική αυτή ο ιδρυτής πρέπει να φοράει ακουστικό βαρηκοΐας. :p:D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.591
Καλά ρε συ! να το πει αυτό κανένας νέος, εντάξει! εσύ κοντεύεις να με φτάσεις!!! παλιόγερε! Καλές γιορτές βρέ! :D
:drinks:

Καλές γιορτές Ηλία!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Τώρα ανακάλυψα ένα πρόβλημα που έχω! το πρόβλημα είναι τα παθητικά sub με τον ξεχωριστό ενισχυτή, ο οποίος βέβαια δεν έχει remote control! έτσι λοιπόν, θα πρέπει να τον ανοίγω με το χέρι κάθε φορά! με τον παλιό KENWWOD άνοιγε μόνος του μαζί με τον ενισχυτή, με ένα καλώδιο που είχαν ενωθεί! Αυτό μου αποκλείει σχεδόν κάθε αλλαγή ενισχυτή!!! :headbang:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.587
Τώρα ανακάλυψα ένα πρόβλημα που έχω! το πρόβλημα είναι τα παθητικά sub με τον ξεχωριστό ενισχυτή, ο οποίος βέβαια δεν έχει remote control! έτσι λοιπόν, θα πρέπει να τον ανοίγω με το χέρι κάθε φορά! με τον παλιό KENWWOD άνοιγε μόνος του μαζί με τον ενισχυτή, με ένα καλώδιο που είχαν ενωθεί! Αυτό μου αποκλείει σχεδόν κάθε αλλαγή ενισχυτή!!! :headbang:
Οι περισσότεροι ενισχυτές AV έχουν 12V trigger. Ο 424 δεν έχει γιατί είναι πολύ χαμηλό μοντέλο χωρίς preouts.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Δεν νομίζω οτι είναι 12V trigger, αυτή η σύνδεση του KENWOOD είναι κάτι σαν XS 8 και XS16, δεν νομίζω ότι θα ταιριάζει με τα trigger των καινούριων!

Reaction score
1.391
αν δεν εχεις εισοδους για προσθηκη τελικου σε αυτα τα μικρα μοντελα , σιγουρα δε θα μπορεσει να κανει καμια εκπληξη ενας τετιος μικρος av

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης