- Reaction score
- 74
Νομίζω ότι είναι μύθος ότι τα συστήματα με λαμπάτουε ενισχυτές δεν μπορούν να παίξουν ορχηστρικά , rock , ή γενικά δύσκολα μουσικά θέματα .
Η "ευκαρεία" που είχες και κατ'επεκταση τα συμπεράσματά σου, έχουν μηδενική αξία.Πρίν απο τρία νομίζω χρόνια , επηρεασμένος από τα διθυραμβικά σχόλια σε τεράστιο νήμα του συγκεκριμένου forum , αγόρασα δυστυχώς χωρίς να ακούσω τελικό μονομπλόκ Hypex ucd700 με σκοπό την ενεργή διενίσχυση του Magnepan 3.6 , έτσι είχα την ευκαρεία να το συγκρίνω, για παάω από δύο μήνες , με τον ταπεινό Korato kva 150 mono , με συμπέρσμα ότι ο ψηφιακός υστερεί παντού παρ' όλα τα 700 watt.
Εγω παλι νομιζω οτι οι νεοι του χωρουν πρεπει να μυηθουν σε νεες τεχνολογιες και να αφησουν τα λαμπακια για τα φωτιστικα τους.Αναμενόμενη απάντηση από τον αλαζόνα Costas Ear αλλά μ' αφήνει αδιάφορο , ο σκοπός είναι οι νέοι στον χώρο αυτό να δώσουν και μια ευκαιρία σε κάτι πέρα από Ncore , Hypex κ.λ.π.
Ναι, πειράματα θα κάνουμε, να σκορπάμε τα λεφτά μας.ο σκοπός είναι οι νέοι στον χώρο αυτό να δώσουν και μια ευκαιρία σε κάτι πέρα από Ncore , Hypex κ.λ.π.
Γιατί με λαμπάτους(όχι ότι δεν με αρέσουν) όσο έχω ακούσει περιορίζεις τόσο πολύ τα ακούσματα σου όσο δεν πάει. Θα πρέπει κατ εμέ να έχεις και δεύτερο σύστημα. Ή να έχεις λαμπάτο υπερσύστημα που και πάλι θα θες κουμπάρο στη ΔΕΗ και τρελό κόστος απόκτησης χώρια που κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το εάν θα παίζει τα πάντα.
Γιατί για μικρά σύνολα εγχόρδων(τζαζ) φωνούλες και γλύκες δεν το συζητώ είναι μούρλια αλλά εάν μιλάμε για ορχηστρικά δύναμη και ταχύτητα για τι μουσικότητα μιλάμε......;
Εντάξει θα μου πείτε κράτα μικρό καλάθι και μην λες πολλά αλλά κουβέντα να κάνουμε.
Φιλικά
Παντελής
Και την έχω μεγαλύτερη, μπι πριπερντ!Εαρ ιζ μπακ μαδαφακερζζζ !!
![]()
Καλή ιδέα!Kαλησπέρα σε όλους,
GRIMM LS1 και ξερό ψωμί.
Ελπίζω να μην ανάψω φωτιές,αν και αυτός είναι ο σκοπός μου.
Καλή χρονιά να έχουμε.
Σε ποιους αναφέρεσαι;Δεν λέω για μερικούς που από ότι καταλαβαίνω ξέρουν, αλλά για μερικούς άλλους που προσπαθούν να προωθήσουν ότι σαβούρα έχουν....
Εάν εννοείς ή/και υπονοείς ότι τα Magnepan παίζουν καλύτερα με λαμπάτους ενισχυτές από ότι με ψηφιακούς.....Ε, ΟΚ, ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε, διάλεξε.Φίλε πάρε στο δικό σου χώρο και άκου ένα Hypex και ζήτα από τους αδελφούς Τσακιρίδη έναν δυνατό Push Pull , θα πάθεις σόκ γιατί ντενεκέ μιλάμε .
Βάσει προσωπικής εμπειρίας, όχι δεν είναι μύθος. Πριν να καταλήξω στο σύστημά μου δοκίμασα ένα set με ProAc και τον Jadis DA88S. Σε jazz/φωνητικά τραγούδια π.χ.Νομίζω ότι είναι μύθος ότι τα συστήματα με λαμπάτουε ενισχυτές δεν μπορούν να παίξουν ορχηστρικά , rock , ή γενικά δύσκολα μουσικά θέματα .
Άστο να πάει άστο άστο πονάει.....http://www.iqspeakers.co.uk/#!product-page/onbar/41e94472-3fe8-c2af-cfe9-dd028a91a26c
Μεχρι πριν λιγες μερες τα εδινε 999 λιρες τα μονομπλοκια (ζευγος).
Αλλα βεβαια αμεσως μυριστηκε αιμα κ πηγε στα 1150.
Και παλι ομως...
Ας οψονται τα τιμημενα τα καπιταλ κοντρολ μας.
Παλια οργανωνονταν κ κατι ...παουερ μπαϊς τα λεγανε μου φαινεται!
Πανε αυτα ε?
Σε ποιους αναφέρεσαι;
Θες να πω και αριθμό ταυτότητας?
Δεν λέω για μερικούς που από ότι καταλαβαίνω ξέρουν, αλλά για μερικούς άλλους που προσπαθούν να προωθήσουν ότι σαβούρα έχουν....
Σε ποιους αναφέρεσαι;
Απλά να ξέρεις ότι προσπαθώ πολύ να αντιμετωπίζω εσένα και αυτά που γράφεις με τη δέουσα ψυχραιμία. Δεν με βοηθάς καθόλου με το να με ειρωνεύσαι. Καλή συνέχεια στο thread σου, μακάρι να βρεις τον σωστό ενισχυτή για τα ηχεία σου.Θες να πω και αριθμό ταυτότητας;
Δεν ειρωνεύομαι, αλλά με ρωτάς κάτι που ο κόσμος το έχει τούμπανο (ο χώρος του Hi-Fi).Απλά να ξέρεις ότι προσπαθώ πολύ να αντιμετωπίζω εσένα και αυτά που γράφεις με τη δέουσα ψυχραιμία. Δεν με βοηθάς καθόλου με το να με ειρωνεύσαι. Καλή συνέχεια στο thread σου, μακάρι να βρεις τον σωστό ενισχυτή για τα ηχεία σου.
Έχεις μπερδέψει πάλι τους ψηφιακούς με τους αναλογικούς.Εγώ δεν το έχω τούμπανο, όμως. Όπως ρωτάς εσύ για να μάθεις, έτσι ρωτάω κι εγώ.
Εάν δεν μπορείς να απαντήσεις, μην αφήνεις υπονοούμενα εξ αρχής. Απλό.