Τελικός για Magnepan 3.5r?

Reaction score
74
Νομίζω ότι είναι μύθος ότι τα συστήματα με λαμπάτουε ενισχυτές δεν μπορούν να παίξουν ορχηστρικά , rock , ή γενικά δύσκολα μουσικά θέματα .

Reaction score
126
Γιατί με λαμπάτους(όχι ότι δεν με αρέσουν) όσο έχω ακούσει περιορίζεις τόσο πολύ τα ακούσματα σου όσο δεν πάει. Θα πρέπει κατ εμέ να έχεις και δεύτερο σύστημα. Ή να έχεις λαμπάτο υπερσύστημα που και πάλι θα θες κουμπάρο στη ΔΕΗ και τρελό κόστος απόκτησης χώρια που κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το εάν θα παίζει τα πάντα.

Γιατί για μικρά σύνολα εγχόρδων(τζαζ) φωνούλες και γλύκες δεν το συζητώ είναι μούρλια αλλά εάν μιλάμε για ορχηστρικά δύναμη και ταχύτητα για τι μουσικότητα μιλάμε......;

Εντάξει θα μου πείτε κράτα μικρό καλάθι και μην λες πολλά αλλά κουβέντα να κάνουμε.

Φιλικά
Παντελής[/QUOTE]

Καλησπερα παντελη

και εγω την ιδια απορια εχω,προφανως απο το avatar ο χρηστης mmourtos ακουει σαξοφωνο
γιαυτο του αρεσουν οι λαμπες,ειχα και εγω magnepan και μονο με ψηφιακους κουνηθηκαν

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.915
Πρίν απο τρία νομίζω χρόνια , επηρεασμένος από τα διθυραμβικά σχόλια σε τεράστιο νήμα του συγκεκριμένου forum , αγόρασα δυστυχώς χωρίς να ακούσω τελικό μονομπλόκ Hypex ucd700 με σκοπό την ενεργή διενίσχυση του Magnepan 3.6 , έτσι είχα την ευκαρεία να το συγκρίνω, για παάω από δύο μήνες , με τον ταπεινό Korato kva 150 mono , με συμπέρσμα ότι ο ψηφιακός υστερεί παντού παρ' όλα τα 700 watt.
Η "ευκαρεία" που είχες και κατ'επεκταση τα συμπεράσματά σου, έχουν μηδενική αξία.
Γενικά μηδενική αξία έχουν οι εντυπώσεις από τις ακροάσεις σου.
Θα μπορούσες να έχεις χρήσιμη γνώμη, χωρίς ανάλογες ευκαιρίες και χωρίς καν να είσαι κάτοχος μαγκ, δε ξέρω βεβαίως βεβαίως αν με εννοείς..
Η πικρή αλήθεια είναι ότι με ακροάσεις, μόνο πολύ πολύ μικρό ποσοστό εκ των συμμετεχόντων εδώ μπορεί να βγάλει κάποια ολίγα ασφαλή συμπεράσματα, και πάντα με δεδομένο ότι δε τους απασχολεί ποιο άκουσμα τους "αρέσει" περισσότερο, ή ποιο έχει πιο πολλά κιλά μουσικότητας και πιο πολλά λίτρα υγρών μεσαίων..
Οπότε, θεώρησε ασφαλές το συμπέρασμα πως οι ακουστικές εκτιμήσεις όλων μας δεν έχουν καμία απολύτως αξία.
Ιδίως η δική σου, ακόμα και για ιδίαν χρήση. (Ούτε στον εαυτό σου δεν είναι χρήσιμη η άποψή σου)
Δε ξέρω αν σας τη σπάω.. :)

Reaction score
74
Αναμενόμενη απάντηση από τον αλαζόνα Costas Ear αλλά μ' αφήνει αδιάφορο , ο σκοπός είναι οι νέοι στον χώρο αυτό να δώσουν και μια ευκαιρία σε κάτι πέρα από Ncore , Hypex κ.λ.π.

Reaction score
126
Αναμενόμενη απάντηση από τον αλαζόνα Costas Ear αλλά μ' αφήνει αδιάφορο , ο σκοπός είναι οι νέοι στον χώρο αυτό να δώσουν και μια ευκαιρία σε κάτι πέρα από Ncore , Hypex κ.λ.π.
Εγω παλι νομιζω οτι οι νεοι του χωρουν πρεπει να μυηθουν σε νεες τεχνολογιες και να αφησουν τα λαμπακια για τα φωτιστικα τους.:drinks::drinks:

Reaction score
8
Γιατί με λαμπάτους(όχι ότι δεν με αρέσουν) όσο έχω ακούσει περιορίζεις τόσο πολύ τα ακούσματα σου όσο δεν πάει. Θα πρέπει κατ εμέ να έχεις και δεύτερο σύστημα. Ή να έχεις λαμπάτο υπερσύστημα που και πάλι θα θες κουμπάρο στη ΔΕΗ και τρελό κόστος απόκτησης χώρια που κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το εάν θα παίζει τα πάντα.

Γιατί για μικρά σύνολα εγχόρδων(τζαζ) φωνούλες και γλύκες δεν το συζητώ είναι μούρλια αλλά εάν μιλάμε για ορχηστρικά δύναμη και ταχύτητα για τι μουσικότητα μιλάμε......;

Εντάξει θα μου πείτε κράτα μικρό καλάθι και μην λες πολλά αλλά κουβέντα να κάνουμε.

Φιλικά
Παντελής

Καλησπερα παντελη

και εγω την ιδια απορια εχω,προφανως απο το avatar ο χρηστης mmourtos ακουει σαξοφωνο
γιαυτο του αρεσουν οι λαμπες,ειχα και εγω magnepan και μονο με ψηφιακους κουνηθηκαν[/QUOTE]

Ακούω τα πάντα αλλά μου αρέσει jαzz,rock,classic,opera και ρεμπέτικα απαγορευμένα.....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.915
Εαρ ιζ μπακ μαδαφακερζζζ !!

:D:D
Και την έχω μεγαλύτερη, μπι πριπερντ!
Αϊ κομάντ δι σταρς γουιθ μαϊ σταρσουορντ, μεϊ δι φορς μπι γουιθ μι!
Γεια σου Γιαννάκη άρχοντα!

ΥΓ γουερ ιζ Κόγιας μπόι?
[DOUBLEPOST=1451495838][/DOUBLEPOST]
Kαλησπέρα σε όλους,
GRIMM LS1 και ξερό ψωμί.
Ελπίζω να μην ανάψω φωτιές,αν και αυτός είναι ο σκοπός μου.
Καλή χρονιά να έχουμε.
Καλή ιδέα!
Φίλε, πούλα τα μαγκ και πάρε Γκριμ!
Αυτή είναι αναβάθμιση! :)

Reaction score
8
Ας κάνουμε μια του χαρμανιού λίστα μετά θα γίνει κλήρωση και από τα πρώτα 5 μοντέλα (που έχω πάλι το νου μου) θα αρχίσει η ακρόαση δοκιμή τεστ μεζές στον χώρο μου πάντα αβασάνιστα.....

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.237
http://www.iqspeakers.co.uk/#!product-page/onbar/41e94472-3fe8-c2af-cfe9-dd028a91a26c

Μεχρι πριν λιγες μερες τα εδινε 999 λιρες τα μονομπλοκια (ζευγος).
Αλλα βεβαια αμεσως μυριστηκε αιμα κ πηγε στα 1150.
Και παλι ομως...
Ας οψονται τα τιμημενα τα καπιταλ κοντρολ μας.
Παλια οργανωνονταν κ κατι ...παουερ μπαϊς τα λεγανε μου φαινεται!
Πανε αυτα ε?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.477
Δεν λέω για μερικούς που από ότι καταλαβαίνω ξέρουν, αλλά για μερικούς άλλους που προσπαθούν να προωθήσουν ότι σαβούρα έχουν....
Σε ποιους αναφέρεσαι;

Φίλε πάρε στο δικό σου χώρο και άκου ένα Hypex και ζήτα από τους αδελφούς Τσακιρίδη έναν δυνατό Push Pull , θα πάθεις σόκ γιατί ντενεκέ μιλάμε .
Εάν εννοείς ή/και υπονοείς ότι τα Magnepan παίζουν καλύτερα με λαμπάτους ενισχυτές από ότι με ψηφιακούς.....Ε, ΟΚ, ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε, διάλεξε.

Νομίζω ότι είναι μύθος ότι τα συστήματα με λαμπάτουε ενισχυτές δεν μπορούν να παίξουν ορχηστρικά , rock , ή γενικά δύσκολα μουσικά θέματα .
Βάσει προσωπικής εμπειρίας, όχι δεν είναι μύθος. Πριν να καταλήξω στο σύστημά μου δοκίμασα ένα set με ProAc και τον Jadis DA88S. Σε jazz/φωνητικά τραγούδια π.χ.

και

το setάκι τα πήγε μια χαρά. Μόλις όμως του έβαλα κάτι πιο αντιπροσωπευτικό της δισκοθήκης μου, π.χ.:

το setάκι "έκλασε μέντες" (να το πω έτσι, ευγενικά). Τονισμένες υψηλές συχνότητες, ασθενικές μεσαίες και - σχεδόν - ανύπαρκτες χαμηλές συχνότητες. Καμία σχέση με το τι λαμβάνω με την τελική διαμόρφωση του συστήματός μου.

Για να μην απορείς: Προενισχυτής της W4S, 4*Anthem M1 Statement & Β&W802D.

Reaction score
8
http://www.iqspeakers.co.uk/#!product-page/onbar/41e94472-3fe8-c2af-cfe9-dd028a91a26c

Μεχρι πριν λιγες μερες τα εδινε 999 λιρες τα μονομπλοκια (ζευγος).
Αλλα βεβαια αμεσως μυριστηκε αιμα κ πηγε στα 1150.
Και παλι ομως...
Ας οψονται τα τιμημενα τα καπιταλ κοντρολ μας.
Παλια οργανωνονταν κ κατι ...παουερ μπαϊς τα λεγανε μου φαινεται!
Πανε αυτα ε?
Άστο να πάει άστο άστο πονάει.....
[DOUBLEPOST=1451500113][/DOUBLEPOST]
Σε ποιους αναφέρεσαι;

Θες να πω και αριθμό ταυτότητας?

wizzy

Reaction score
22.477
Δεν λέω για μερικούς που από ότι καταλαβαίνω ξέρουν, αλλά για μερικούς άλλους που προσπαθούν να προωθήσουν ότι σαβούρα έχουν....
Σε ποιους αναφέρεσαι;
Θες να πω και αριθμό ταυτότητας;
Απλά να ξέρεις ότι προσπαθώ πολύ να αντιμετωπίζω εσένα και αυτά που γράφεις με τη δέουσα ψυχραιμία. Δεν με βοηθάς καθόλου με το να με ειρωνεύσαι. Καλή συνέχεια στο thread σου, μακάρι να βρεις τον σωστό ενισχυτή για τα ηχεία σου.

Reaction score
8
Απλά να ξέρεις ότι προσπαθώ πολύ να αντιμετωπίζω εσένα και αυτά που γράφεις με τη δέουσα ψυχραιμία. Δεν με βοηθάς καθόλου με το να με ειρωνεύσαι. Καλή συνέχεια στο thread σου, μακάρι να βρεις τον σωστό ενισχυτή για τα ηχεία σου.
Δεν ειρωνεύομαι, αλλά με ρωτάς κάτι που ο κόσμος το έχει τούμπανο (ο χώρος του Hi-Fi).

Τώρα για να σε βγάλω από την αγκαρία -δυσκολία μην ξανά απαντήσεις σε θέμα μου, καλή καρδιά.:drinks:

wizzy

Reaction score
22.477
Εγώ δεν το έχω τούμπανο, όμως. Όπως ρωτάς εσύ για να μάθεις, έτσι ρωτάω κι εγώ.

Εάν δεν μπορείς να απαντήσεις, μην αφήνεις υπονοούμενα εξ αρχής. Απλό.

Reaction score
8
Εγώ δεν το έχω τούμπανο, όμως. Όπως ρωτάς εσύ για να μάθεις, έτσι ρωτάω κι εγώ.

Εάν δεν μπορείς να απαντήσεις, μην αφήνεις υπονοούμενα εξ αρχής. Απλό.
Έχεις μπερδέψει πάλι τους ψηφιακούς με τους αναλογικούς.
(Κατάλαβες τι εννοώ?).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef