- Reaction score
- 1.831
Αυτό δε το ξέρω.Κακαλιός Στέργιος,2 crown xti 1002, έναν για κάθε ηχείο. Κάνεις και ένα boost με το dsp εκεί στα χαμηλά για να ακους "γεμάτα" σε χαμηλές εντάσεις και είσαι κομπλέ.
Πόσο καλύτερα η όχι θα παίξει σε σχέση με ένα Bryston 4bsst2 η 2 7b st?
Το μόνο βέβαιο με τους crown είναι ότι θα σου μείνουν μερικά χιλιάρικα για μουσικές ή ρακ ή καλώδια ή οτιδήποτε άλλο.
Παλιότερα είχα ασχοληθεί με επαγγελματικούς ενισχυτές στο home audio με πολύ καλά αποτελέσματα (σε μαγκεπαν πάντα).
Αυτό που έχει αλλάξει προς το καλύτερο είναι η χρησιμοποίηση class d τοπολογιών πλέον και από αυτούς, κάτι που δημιουργεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο...πείραμα.
Τελευταία φορά που άκουσα επαγγελματικό-ψηφιακό ενισχυτή ήταν ο behringer inuke 3000 με τα chario millenium II.
Τον είχα για κανα μήνα στο σπίτι μου, μαζί με: krell 400ix, mcintosh mc150-electro 4 anniversary (προ), accuphase e202.
Καλύτερα απ'όλους στάθηκε ο accuphase (τρελλό εργαλείο) αλλά προς έκπληξή μου ο behringer δεν ήταν ούτε τρίτος ούτε τέταρτος....
Προσωπικά πάντα μιλώντας όταν επιλέγω μηχάνημα κλείνω τα μάτια και ανοίγω τα αυτιά μου, μου έχει βγει σε καλό γενικά...