- Reaction score
- 100.893
Όχι.Ωραια, γελασαμε ολοι.
Τωρα να ασχοληθουμε και λιγο με το θεμα? Τι λετε?
Όχι.Ωραια, γελασαμε ολοι.
Τωρα να ασχοληθουμε και λιγο με το θεμα? Τι λετε?
Μου φανεται πιο αποτελεσματικο απο το να μαθω ιαπωνικα σε συντομο χρονικο διαστημα.Ταινία απο το YouTube θα δούμε βρε Σωτηράκη;
The wind rises(2013)
Το παραπανω κειμενο ειναι αφιερωμενο στον zizik(εγω δεν αναγνωριζω τα ψευτογυναικεια παρατσουκλια που εχετε δωσει) Ξερει αυτος τον λογο.
Χαχαχα! Το rear projection εφέ ήταν πολύ αστείο στις παλιές ταινίες.Τωρα θελω να θυμηθειτε τον Σαιμον Τεμπλαρ (Ροτζερ Μουρ) να οδηγει αυτοκινητο και τον δρομο πισω απο το πισω παραθυρο του αυτοκινητου. Ε λοιπον, τιποτα τετοιο....
Και ο συνδυασμός με το ύφος του ήταν όλα τα λεφτά.Θες να θυμηθουμε και τις ταινιες James Bond με πρωταγωνιστη παλι τον Ροτζερ Μουρ που μετα απο μαχες, σφαιρες, χτυπηματα καρατε, πτωσεις απο αεροπλανο, πτωσεις απο το φεγγαρι κλπ κλπ
σηκωνοταν παντα ατσαλακωτος και κυριως.....λες και μολις ειχε βγει απο το κομμωτηριο
Αγγλικούς ή Ελληνικούς έχεις βρει;...και η μεταφραση των υποτιτλων.
Μονο Αγγλικους. Δεν ξερω εαν σημερα η αυριο βγαλουν και Ελληνικους.....Αγγλικούς ή Ελληνικούς έχεις βρει;
Θα με βρεις απολυτα συμφωνο!Η γενικη ελλειψη συναισθηματων νομιζω ειναι κατι απο το οποιο πασχουν πολλες καινουριες ταινιες. Εχω παρακολουθησει πολλες ταινιες που περιμενα να μου βγαλουν καποιο συναισθημα, οποιοδηποτε, εχοντας διαβασει την υποθεση πριν τις δω, και απλα δεν υπηρχε πουθενα.