Τελικός για Magnepan 3.5r?

Y

Yiannis_B

Guest
Αν πάει δύσκολα θα το σκεφτώ, απλά έξω όλοι λένε καλά λόγια σε δεσμό με τα Magnepan.

Οι 2 7 β στ του 2000 στα 2500 θα είναι καλύτερα στο θέμα του ήχου και της οδηγήσεις? και από θέμα ποιότητας τη θα αγόραζες τον 4 b sst2 του 2010 μοντέλο η τους 7b st toy 2000?
Δεν έχω γνώμη για τους 7b. Δεν τους έχω ακούσει ποτέ. Αλλά 16 χρονών μηχανάκια, δεν είναι και λίγα, -σκέψου τους ηλεκτρολυτικούς.

Από θέμα οδήγησης σε χαμηλά φορτία, οι 7b, ταιριάζουν περισσότερο, γιατί μέχρι αυτό το μοντέλο, υπήρχε η δυνατότητα είτε να βάλεις τα 2 κανάλια σε σειρά είτε να τα παραλληλίσεις. Γιατί εγκατέλειψε αυτή την δυνατότητα στις επόμενες γενιές, δεν το ξέρω, αλλά με προβληματίζει.

Δες στην φωτογραφία για τι μιλάω.

http://bryston.com/PDF/Manuals/3B-8BST_MANUAL.pdf

Reaction score
1.391
θελουν πολυ gain αποτι ξερω
τα μονομπλοκακια καλο ειναι να ειναι διπλα στα ηχει και με πολυ κοντο καλωδιο

οποτε για συνδεση με τον προ καλυτερα που εχει xlr

Reaction score
4.327
Γιατί να βάλουν RCA in; Μπορείς να συνδέσεις τον προ σου που έχει RCA out (unbalanced) με το XLR in.
Σκεφτόμουν την περίπτωση στην οποία ιδανικά θα συνδεόταν και ένας avr με rca αν δεν έχεις προενισχυτή ή dac - preamp με passthrough....

Tα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά τους ποια είναι;

Reaction score
84
Δεν έχω γνώμη για τους 7b. Δεν τους έχω ακούσει ποτέ. Αλλά 16 χρονών μηχανάκια, δεν είναι και λίγα, -σκέψου τους ηλεκτρολυτικούς.

Από θέμα οδήγησης σε χαμηλά φορτία, οι 7b, ταιριάζουν περισσότερο, γιατί μέχρι αυτό το μοντέλο, υπήρχε η δυνατότητα είτε να βάλεις τα 2 κανάλια σε σειρά είτε να τα παραλληλίσεις. Γιατί εγκατέλειψε αυτή την δυνατότητα στις επόμενες γενιές, δεν το ξέρω, αλλά με προβληματίζει.

Δες στην φωτογραφία για τι μιλάω.
αν αυξησεις τα βαττ του θα χασεις σε ποιοτητα ομως....ασε που τα 500 φθανουν και περισσευουν για να οδηγησει....τα ειχα καποτε μαζι με τα 3,6r

Reaction score
84
ειναι σε 8 ωμ....δεν διπλασιαζει αλλα δεν εχει προβλημα οδηγησης σε καμια περιπτωση....τα ειχα για πολλα χρονια και τα 3,6 ανεβαζαν σταθμες ανετα.....τωρα ηχητικα για μενα δεν ειναι και οτι καλητερο , εχει τον παλιο ηχο της bryston , χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν τα ευχαριστηθικα ,παιζουν μια χαρα απλα οι απαιτησεις μου κοιταζαν προς mark levison μερια....''φθηνο γκαζι'' θα τα ελεγα....ολα ειναι θεμα γουστου αλλωστε....αν μπορεις να τα ακουσεις θα ηταν καλητερα....προσωπικα θα πηγαινα σε πιο καινουριο bryston οχι λογο παλαιοτητας αλλα φιλοσοφιας ηχου....

Reaction score
1.391
τα νεα ειναι ποιο καλοηχα αλλα πολυ ακριβοτερα...

τα παλαια ηταν για παρτυ...
ειχα για χρονια προ 2β με τελικο 3β και 4β

αλλα οσο μεγαλωνουμε μαθαινουμε .. :)

Reaction score
8
παιζουν μια χαρα απλα οι απαιτησεις μου κοιταζαν προς mark levison μερια....''φθηνο γκαζι'' θα τα ελεγα....ολα ειναι θεμα γουστου αλλωστε....αν μπορεις να τα ακουσεις θα ηταν καλητερα....προσωπικα θα πηγαινα σε πιο καινουριο bryston οχι λογο παλαιοτητας αλλα φιλοσοφιας ηχου....
Δηλαδή ο Bryston 4b sst2 είναι καλύτερος ηχητικά? και για ποιον Mark Levinson θα έλεγες ότι είναι καλή σειρά?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508