stampol
Οι θυσίες...
- Reaction score
- 5.371
Βρε τρελοπαιδα!!! δε μαγειρευει κανεις στο σπιτι αφενος και αφετέρου δεν υπαρχει κουζινα! ουτε ποπ κορν στο μικροκυματων δε ψηνω!! ολα ειναι υπο ελεγχο!
ε τότε κάνε άλλη μια μικρή θυσία και ξήλωσε την κουζίνα, μην σε ενοχλείΒρε τρελοπαιδα!!! δε μαγειρευει κανεις στο σπιτι αφενος και αφετέρου δεν υπαρχει κουζινα! ουτε ποπ κορν στο μικροκυματων δε ψηνω!! ολα ειναι υπο ελεγχο!
ε τότε κάνε άλλη μια μικρή θυσία και ξήλωσε την κουζίνα, μην σε ενοχλεί
Κανω αλλα στη κουζινα!! Υπαρχουν κ βιτσια!ε τότε κάνε άλλη μια μικρή θυσία και ξήλωσε την κουζίνα, μην σε ενοχλεί
[DOUBLEPOST=1453839946][/DOUBLEPOST]
κατάλαβα! κουζινατο.... και εμένα μου αρέσει το μαγειρεύω συχνάΚανω αλλα στη κουζινα!! Υπαρχουν κ βιτσια!
κατάλαβα! κουζινατο.... και εμένα μου αρέσει το μαγειρεύω συχνά
Φυσικά! Πάλι καλά που υπάρχετε κι εσεις!Εαν ηθελες ομως να αγορασεις μεταχειρισμενο προβολεα δεν θα προτιμουσες να αγορασεις απο εναν "ψυχακια" σαν εμενα απο ενα ανετο που χαιρεται τα πραγματα του χωρις αγχος σαν εσενα ?
Της π0υτ@ν@ς γίνεται εδώ μέσα και οι άλλοι μας λένε για τις αγγελίες!
Της π0υτ@ν@ς γίνεται εδώ μέσα και οι άλλοι μας λένε για τις αγγελίες!
Τωρα πλεον γιναμε μοντερνοι δεν βαζουμε πια αγγελιες
Ρυθμιζουμε καλα τον προβολεα και φωναζουμε τον φιλο υποψηφιο αγοραστη για να δουμε μαζι ταινια .
Αφου εκθιασουμε το πως αποδιδει του εξομολογουμαστε το απωθημενο μας .....
Πχ αχ βρε καλε μου φιλε φανταζομαι πως θα επαιζε το χ μοντελο τι λες να τον πουλησω να το χτυπησω ....
Και ο φιλος τσιμπαει .....
Απαραιτητη προυποθεση να μας εχει δει να γδυνουμε τον προβολεα απο το πλαξιγλας ή το καλυμα ....
Η να προσεγγισουμε φιλο που δεν ειναι ψυχακιας .....
δεν ανοιγει σημερα το πορτακι!Και αν ανοίξει η πόρτα, ντόμινο;
Σαν σε συναυλια λεμεεεε σημερις!!Ούιιιιιι, οι δίδυμοι πύργοι αναστήθηκαν μαζί με τον Ιησού, θάμα, θάμα!
καλε ξες πως παιζ !!! μουρλια σε λεω. καλιμπραρισμα στα γρηγορα σαν να χτυπας φραπα σαλονικας κ παμε δυνατα για το deadpool το βραδυ!Τι έκανες ρε βλαμμένε;
καλά τα λες...αλλά ποιός μιλάει;άντε με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε
τι θα φάμε?καλε ξες πως παιζ !!! μουρλια σε λεω. καλιμπραρισμα στα γρηγορα σαν να χτυπας φραπα σαλονικας κ παμε δυνατα για το deadpool το βραδυ!