stampol
Οι θυσίες...
- Reaction score
- 5.371
Τα μαζεψα με φοβερη πατεντα χωρις καναλια!!!Κάτι καλώδια εκεί πέρα , έτσι θα μείνουν? Λέω τώρα εγώ.
Τα μαζεψα με φοβερη πατεντα χωρις καναλια!!!Κάτι καλώδια εκεί πέρα , έτσι θα μείνουν? Λέω τώρα εγώ.
Δεν φτάνει να το λές πρέπει να το δείχνεις κιόλας.Τα μαζεψα με φοβερη πατεντα χωρις καναλια!!!
πρεπει να ρθει ο καλιμπρειτορ πρωτα για την εικονα γιατι βλεπω οτι να ναι!!τα εκανες ασυρματα.τρελο αγορι ;
ωραια δουλεια εκανες....ποτε θα δω και θακουσω ;
Λοιπον για να μη κλαιει ο φιλος μας ο Σταθης επρεπε να βγαλω 2 φωτο να δει την υπερπατεντα στερεωσης καλωδιων (με τεντωμα).Δεν φτάνει να το λές πρέπει να το δείχνεις κιόλας.
Δεν ξέρω αν σου το είπα, αλλά η ταινία που έβλεπες έχει καταπληκτικό Dolby Atmos.και τα 9.2 ενεργα πλεον!
Σταματα εσυ κρυφε αναψωφωτια!! δε βλεπεις τι κακο μας βρηκε παλι! όλο αλλαγες ειμαστε και τελειωμό δεν εχουμε!Δεν ξέρω αν σου το είπα, αλλά η ταινία που έβλεπες έχει καταπληκτικό Dolby Atmos.
...δεν βλέπω να κρατιέσαι ούτε μέχρι τον Αύγουστο.
τσικεν stampol is back!!Ααα, με μικρά το έκανες τελικά ρε τσίκεν;
όμορφα μεγειάτσικεν stampol is back!!
για παμε να τελειωνουμε και με τα height! αυριο η τοποθετηση η σαββατο...ειδωμεν!
κλασική ποιοτικη Dali... ολα οπως πρεπει αρτια κατασκευη!
και μια απο πισω!
Το καλο ηταν οτι τα βρηκα ολοκαινουργια τελευταιο στοκ αποθηκης αντιπροσωπου και σε πολυ καλη τιμη.........
Να βάψεις με αυτό το μαύροΕπομενο βημα να βαψω τοιχους....και τ'αλλα θα τα δειτε εν καιρω
Τρελό αγόρι τι έκανες πάλι;αντε να τελειωνουμε κ σημερα! ερχονται σε λιγο και τα 2 χαλακια 4εποχων σε σουπερ τιμη!
εχουν πιστοποιηση ΤΗΧ HyperUltra, Dolby Atmos, DTS X, Auro 3D, IMAX & Chuck Norris
δεν παιρνουν φωτια,δε λερωνουν οτι κ αν ριξεις πανω τους,γινονται αορατα με ενα μαγικο πατημα,κανουν αυτοκαθαρισμο, ειναι θερμαινομενα εχουν κ οπτικες ειναι στην ακρη της ραφης!
Φωτο μετα!