Η αλεπού και ο ασβός και ο παπαγάλος και τα ελάφια και...

Reaction score
25.792
ΤΟΝ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ

ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΔΙΑ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
ΤΟΝ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ

ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΔΙΑ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
Είναι απο την άνοιξη ο σκαντζόχοιρος. Το παπαγαλάκι απο πέρσι και το φίδι απο πρόπερσι. Εγώ είμαι συνεχώς.

Στον πέτρινο τοίχο της αποθήκης ζει ένα φίδι που το βλέπω τρεις τέσσερις φορές το χρόνο. Σαν αυτό της φωτό νομίζω αλλά 50-60 εκατοστά.

Reaction score
25.792
χελώνα που παγιδεύτηκε μεταξύ κολώνας και ντουλάπας, έξω από την πόρτα μου View attachment 53346
ΔΕΝ ΠΑΓΙΔΕΥΘΗΚΕ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.

ΨΑΧΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.
[DOUBLEPOST=1447176630][/DOUBLEPOST]ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ Τ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ.

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΟΤΥΧΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.....

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ.

ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.....

Reaction score
38
Σίγουρα έψαχνε για καταφύγι, αλλά ήταν βέβαιο οτι σ' αυτό το σημείο που την βρήκα είχε παγιδευτεί, γιατί το καβούκι της είχε σφηνώσει και δεν μπορούσε να γυρίσει, ούτε να κάνει πίσω. Την έβλεπα που προσπαθούσε να βγεί απο κει, γι' αυτό την σήκωσα με τα χέρια, και την πήγα πίσω, στον κήπο της πολυκατοικίας . Εκεί, μετά από λίγη ώρα, βρήκε όντως μια γωνίτσα ήσυχη και έμεινε εκεί. Μετά της πήγα 2-3 μαρουλόφυλλα να έχει να μασάει. Πιστεύω καλά έκανα, και να μην με βρεί κακοτυχία τελικά...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
Καλά, γίνεται της πουτ@νας τώρα απο τουφεκιές. Σιγά μη μείνουν ή σιγά μη δεν τους σκοτώσουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300