stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Death - Voice Of The Soul (1996) - The Sound of Perseverance
Τρομερός.Ανδρεας Βλαχογιάννης,φιλος από το Μεσολογγι.
BYOB-SYSTEM OF THE DOWN Cover drums
Ω ναι.Κομματάρα
Βελουδινε αρχοντα του σκοτους θαβω κουφαρια, όταν τελειωσω θα κανω θριαμβευτικη επιστροφή βουτηγμένος στο αιμα, στην σηψη, στην σαθροτητα και το σκοτος. Για την ωρα λιγο απ'ολα αυτα για τα αυτακια σουΠολωνέ νεκροθάφτη δεύρο έξω..
Nagelfar (GER) - Der Flug des Raben (Ein Jammerschrei in traurig' Nächten) 1997 from ''Hünengrab im Herbst''
Πχιά γεράματα εσύ 28 εγώ 27 μην ξεχνιόμαστε underground κρύβεις θησαυρούς λέμε στο σκότος .Vemod - Venter På Stormene from LP "Venter På Stormene" (2012) Terratur Possessions Records
Με τσιγκλας βελουδινε αρχοντα του σκοτους, δεν εγινα μεταλλας στα νιατα μου θα γινω στα γεραματα μου, στα 28
Καταπληκτικο υπνωτικο mantra black metal από που αλλου? Από την Νορβηγια.
Roses are red and so is bLOOd, and only those who can give roses and can be seen within the shadows will be released from darkness.Πχιά γεράματα εσύ 28 εγώ 27 μην ξεχνιόμαστε underground κρύβεις θησαυρούς λέμε στο σκότος .
Συνεχίζω με Γερμανικό black ,δισκάρα!
INFESTUS
- Spiegel der Seele (2014) from ''The Reflecting Void''
- Constant Soul Corrosion
οοουυυ ρε τι 27, μπροστα μου φαινεσαι κωλογερας, Astaroth ε Astaroth, οοουυ ρε οοοουυυεσύ 28 εγώ 27
E ναι μωρε ντάξ , εγώ δεν έχω πεντάλφα στις πλάτες ούτε ανάποδους σταυρούς στη γάμπα όπως εσύ.οοουυυ ρε τι 27, μπροστα μου φαινεσαι κωλογερας, Astaroth ε Astaroth, οοουυ ρε οοοουυυ
Wizzy ,ενα πράγμα πες μου,όταν κάνεις ποδηλασία ακούς μέταλ με τ'ακουστικά ;...κι επειδή ο φίλος μου ο PAULT κοιμάται μόνο αφού ακούσει γλυκές μελωδίες για "καληνύχτα", ας μου επιτρέψετε...
Ghost Bath - Golden Number
(παίζει και σε 4Κ ανάλυση!)