Heavy Metal

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.474
Ααααααααα... Το "Thundersteel" είναι από τα αγαπημένα μου power metal albums. Στη σκέψη μου, είναι ένα album το οποίο δεν έχει "μέτριο" τραγούδι (=filler). Όλα είναι από πολύ καλά μέχρι θρυλικά!

wizzy

Reaction score
21.474
Το "Sentinel" ίσως είναι ένα από τα λίγα τραγούδια για τα οποία η προσωπική μου προτίμηση κλίνει προς την live εκτέλεση παρά στην studio. Enjoy!

(δωρεάν μαθήματα φωνητικής από τον Halford, περάστε κόσμε...)

Reaction score
35
Αφού ποστάρονται και πιο «ακραία» πράγματα εδώ, όποιος ακούει death/thrash/punk, από Entombed και Death Breath μέχρι Skitsystem, κι από Repulsion και Autopsy μέχρι His Hero Is Gone, ας τσεκάρει: Miasmal Sabbath 80's dbeat death metal από Θεσσαλονίκη (με μέλη από Into The Gore, Kamikazi, Freefall)

wizzy

Reaction score
21.474
Αφού ποστάρονται και πιο «ακραία» πράγματα εδώ, όποιος ακούει death/thrash/punk, από Entombed και Death Breath μέχρι Skitsystem, κι από Repulsion και Autopsy μέχρι His Hero Is Gone, ας τσεκάρει: Miasmal Sabbath 80's dbeat death metal από Θεσσαλονίκη (με μέλη από Into The Gore, Kamikazi, Freefall)
Δεν είναι του γούστου μου, αλλά "βαράνε" καλά!

wizzy

Reaction score
21.474
Atheist... Πόσο υποτιμημένη μπάντα.... Από τα καλά κρυμμένα διαμάντα του progressive death metal.

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.904
Metal Tribute to TOLKIEN (Για φίλο Knight,ξέρω οτι έχει τα πάντα γύρω απο LOTR);)

DOOMSWORD - HELMS DEEP
MORGANA LEFAY - TO ISENGARG
WIZZARD - URUK HAI
3. INCHES OF BLOOD - DESTROY THE ORCS

Σταθη....νταξ...υποκλινομαι...
Μονο εσυ θα μπορουσες κατι τετοιο :hi:

:drinks:

Reaction score
1.153
MALEVOLENT CREATION (USA)
- Dominated Resurgency Album: Stillborn (1993)
- Decadence Within (1991) ''The Ten Commandments''
Πωωω...τί μου θύμισες τώρα..είχα ντύσει το "πρόχειρο" τετράδιο στο γυμνάσιο με το εξώφυλλο του The Ten Commandments.Όλοι οι καθηγητές είχαν ενθουσιαστεί.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.547
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof