- Reaction score
- 3.206
[DOUBLEPOST=1456917407][/DOUBLEPOST]
SarissaΚυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο νέο τους album
Δισκογραφική επιστροφή της μπάντας μετά από δώδεκα χρόνια.
Η εγχώρια ανερχόμενη δισκογραφική εταιρεία ROAR! Rock of Angels Records ανακοίνωσε την συνεργασία της με τους θρυλικούς Έλληνες heavy metallers Sarissa, για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου, τρίτου σε σειρά full length άλμπουμ τους, που τιτλοφορείται "Νemesis", θα είναι διαθέσιμο στις 26 Φεβρουαρίου και αποτελεί την πρώτη δισκογραφική δουλειά της μπάντας εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια, μετά το "Masters Of Sins" του 2004.
http://www.rocking.gr/news/Sarissa-kykloforei-to-polyanamenomeno-neo-toys-album/26492
Sarissa - Atheist (1994)
Aν βγάλεις στα χέρια κάλους μπορώ να σε βοηθήσω κάποια στιγμή με το θάψιμο ,για λίγο όμως μη σου πάρω και την δουλειά απ'τα χέρια.
Τρομερή μέταλ σκηνή η Πολωνία εκεί στην πατρίδα σου αλλά και μείς εδώ στην Ελλάδα δεν παιζόμαστε λέμε.
Για τον φίλο Knight τα επόμενα.
Psychedelic Doom/Death Metal from United States
Acid Witch
- Witchtanic Hellucinations (2008)
- Into the Cave
- Rabid Werewitch
Αυτο ειναι ωραιο διαολοτραγουδο!!Shub Niggurath εξαμολυθην, αναπαυςον, η Μαύρη Αίγα τον δούλον σου felixxx, και καταταξον αυτόν εν Κόλαση
[DOUBLEPOST=1458148968][/DOUBLEPOST]
Wizzy Θες να στον μαζέψω εγω?
Συντονισου στο νήμα με τα καλύτερα του 2015, συντόμως θα μπουν κι αυτοί. Απο τα καλύτερα και πιο αυθεντικά γκαράζ στον πλανήτη αυτή την στιγμη, Γάλλοι με 4 αριστουργηματικά albums. J.C. Satan.Αυτο ειναι ωραιο διαολοτραγουδο!!
Ύπαγε οπίσω μου, Σατανά!Wizzy Θες να στον μαζέψω εγω?
Ναι σιγά μην ειναι και μικρότερο σε ηλικια απο μένα (27). Αγέννητος ημουν οταν βγήκε. Τα 34 του κλείνει λοιπόν Mufasa και όχι τα 24.Σαν σήμερα κυκλοφόρησε το Number of the Beast. Τα 24 του κλείνει αυτό το άλμπουμ που σήμερα ακούγεται τόσο φρέσκο όσο και οι κώλοι που παρουσιάζονται στο Καλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα.
Happy birthday!
Ναι σιγά μην ειναι και μικρότερο σε ηλικια απο μένα (27). Αγέννητος ημουν οταν βγήκε. Τα 34 του κλείνει λοιπόν Mufasa και όχι τα 24.