Heavy Metal

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.474
Καλημέρα στην παρέα!

Morbid Saint - Assassin

@Mufasa: Απαράδεκτος! Κανονικά, θα έπρεπε να σου ρίξω 10 χρόνια ban (όσα και τα χρόνια του "λάθους" σου):D, αλλά σήμερα αισθάνομαι μεγαλόψυχος!:imtheking::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Όχι!!!!11

Μετά από 8 χρόνια έχω 200 posts, αν φάω μπαν για μία δεκαετία θα πάω 69 ετών για να φτάσω τα 1.000!

wizzy

Reaction score
21.474
Χεχεχεχε...

"Η Cristina Ramos ανέβηκε στη σκηνή της εκπομπής “Spain Got Talent” παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως τραγουδίστρια σοπράνο, και άρχισε να τραγουδά όπερα.

Όμως η εκτέλεση πήρε μια αναπάντεχη τροπή, όταν το τραγούδι διακόπηκε από το riff της κιθάρας στο κομμάτι “Highway to Hell” των AC/DC."

(πηγή)

Reaction score
4.327
Ρε φίλε Wizzy τι δισκάρα βγάλαν τα πατριωτάκια σου οι Arrayan Path? Δεν βρήκα στο Utube να βάλω το ομώνυμο το οποίο κυριολεκτικά γαμάει....

wizzy

Reaction score
21.474
Ρε φίλε Wizzy τι δισκάρα βγάλαν τα πατριωτάκια σου οι Arrayan Path? Δεν βρήκα στο Utube να βάλω το ομώνυμο το οποίο κυριολεκτικά γαμάει....

Α, φίλε, οι Arryan Path είναι από τα μικρά επιμελώς "κρυμμένα" διαμαντάκια της Κυπριακής σκηνής! Νομίζω ότι ο πρώην τραγουδιστής τους, τραγουδάει τώρα με τους Warlord. Ψάξε και για τους Armageddon.

wizzy

Reaction score
21.474
Το είδα σήμερα ξανά και θυμήθηκα ότι είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια των Iron Maiden.

Iron Maiden - Holy Smoke

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158

Well that was back in the day
And if you weren't there
It doesn't maaater anyway
Because you wouldn't understand

Metal's king back then
And still to this day
Others imitate or challenge
But it never goes away

Mια μικρή ωδή στο μέταλ. Ένδοξοι στίχοι, γρήγορος ρυθμός και μια διακριτική πνοή ανωτερότητας από ποιον άλλο, τον Vinnie Colaiuta (σύμφωνα με το θρύλο όποιος προφέρει σωστά το όνομα κερδίζει αμύθητα πλούτη). Τελικά το forced διάλειμμα έκανε πολύ καλό στον Dave..

Reaction score
4.091
Ανατριχίλα και συγκίνηση.Η γνωστή φωνή ''πριονοκορδέλα'' που με διασκέδαζε στα προεφηβικά και εφηβικά μου χρόνια,πάλι μπροστά μου σε μια ''ευλογημένη'' βραδιά, με μόνο κομμάτια των Accept της πρώτης περιόδου '79 - '86.
Ανέλπιστο δώρο...

UDO - Full Concert w/ only ACCEPT songs - Greece2016

wizzy

Reaction score
21.474
Ε, λοιπόν την πιο πάνω ΔΙΣΚΑΡΑ την είχα σε πρώτη έκδοση (1993, αγορά ίσως το 1994). Για κάποιο λόγο τον οποίο ακόμα και σήμερα, πάνω από το 20 χρόνια, αδυνατώ να κατανοήσω την...πούλησα. :headbang::headbang::headbang::headbang:

Αφού συνειδοτοποίησα τι έκανα, πέρασα τα επόμενα 10-15 χρόνια ψάχνοντας τη συγκεκριμένη έκδοση σε ικανοποιητική (για μένα) κατάσταση για να την αγοράσω ξανά. Φευ! Λες κι είχε ανοίξει η γη και την κατάπιε... Τελικά, πριν από λίγα χρόνια, "βολεύτηκα" με την επανέκδοση. Ε, ΟΚ, τι να κάνουμε τώρα, μαθαίνουμε από τα λάθη μας, σωστά;

Is that you, Melissa...?

Reaction score
583
Εγω δυστυχώς δεν αγόρασα τα επόμενα, Into the unknown και time, αυτο το πρόλαβα σε κασέτα όταν πρώτο κυκλοφόρησε το 93 η το 94 αν θυμάμαι καλά.
Ναι θα συμφωνήσω ΔΙΣΚΑΡΑ και μόνο 23 χρονών :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof