stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Βρε τη mitsy.. προς το παρόν ατμίζει όμως αντι για atmos!Καλά λέει η mitsy: μονοφωνικό είναι το καλύτερο σύστημα για hc...
Βρε τη mitsy.. προς το παρόν ατμίζει όμως αντι για atmos!Καλά λέει η mitsy: μονοφωνικό είναι το καλύτερο σύστημα για hc...
ή βάζεις 2 δοκάρια για τα left πχ κ σφίγγεις τα ηχεία ανάμεσα.Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν θέλω να μπω στη διαδικασία γιατί έχει πολλή ταλαιπωρία στο δικό μου σπίτι. Πρέπει να τοποθετήσω δοκάρια πάνω απ' το κεφάλι μου, χωρίς να ξέρω ακόμα πώς θα στηρίξω τα ηχεία*...
Ναι, 4 δοκάρια ή λαμαρίνες.ή βάζεις 2 δοκάρια για τα left πχ κ σφίγγεις τα ηχεία ανάμεσα.
ή αν τα ηχεία είναι ενεργά,που σημαίνει θα έχουν μπόλικες βίδες στην πλάτη τους...you void the warranty like a boss ...κ προσαρμόζεις πίσω ένα Π μεταλλικό 3-4mm πάχος σε ό,τι διάσταση θέλεις κ τα κρεμάς κ από 1 δοκάρι. κ δεν θα φαίνεται κ από το σαλόνι αν το μέταλλο είναι προς την left μεριά του cinema.
ή ένα Γ για να ρυθμίζεις κ την κλίση κ το βιδώνεις στην left μεριά του δοκαριού.
Καλέ πλάκα κάνουμε.blu tack?
κάτι δεν έχω καταλάβει.θα κρατάει το βάρος το blu tack?ή το velchro?
Καταπληκτική ιδέα και εύκολα υλοποιήσημη!!!Μπουρδες, τι enveloping ηχος αν δεν υπαρχουν ηχεια που να κανουν fireup απο το πατωμα...
Όποιοι έχουν το atmos σαν ένα εφέ ύψους ( όπως το είχα και εγώ για να είμαι ειλικρινής) έχουν μια λανθασμένη εντύπωση. Πλέον μιλάμε για ένα ομοιόμορφο ηχητικό πεδίο 180 μοιρών σε βαθμό που χωρίς αυτό ο ήχος ακούγεται άδειος. Βλέποντας το MI Rogue Nation στην σκηνή με τις μηχανές, δοκιμάσαμε με και χωρίς atmos. Με λίγα λόγια το χωρίς είναι home cinema , το άκουσμα με atmos είναι σαν να είσαι εκεί.Χθες είχα τηλεφώνημα πολύ προβληματισμένο, πως του Μάκη το Atmos σύστημα παίζει καταπληκτικά.
"Άλλα είχα στο μυαλό μου, ήταν εμπειρία, τι πάθαμε, έλα να κλάψουμε μαζί, κλπ".
Μπράβο Μάκη!
Τι μπορεί να πάθει κανείς στα καλά καθούμενα.Μαζί σου. Χρειάζομαι μόνο επεξεργαστή/προενισχυτή, πλαϊνό τοίχο και ίσιο ταβάνι.