stampol
Οι θυσίες...
- Μηνύματα
- 2.310
- Reaction score
- 5.371
απο που να παρω? δωσε μας μια ιδεα!!Όταν συνηθίσεις τη γεύση του Lambo, μπορείς να δοκιμάσεις φρεσκοκαβουρντισμένους μονοποικιλιακούς.
απο που να παρω? δωσε μας μια ιδεα!!Όταν συνηθίσεις τη γεύση του Lambo, μπορείς να δοκιμάσεις φρεσκοκαβουρντισμένους μονοποικιλιακούς.
Υπάρχουν αρκετά καταστήματα που δίνουν για το σπίτι (σε κόκκο ή αλεσμένο). Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι αλλά στο πρόσφατο μήνυμά μου έχει αρκετές επιλογές.απο που να παρω? δωσε μας μια ιδεα!!
Είναι ακατάλληλο για φρεντο. Εκεί θες ρομπουστα.καλος για φρεντο εσπρεσσο αλλα πολυ φρουτο ρε αδερφια! by coffee island. στα 8 ευρω αν θυμαμαι καλα.
Αν και έχει περάσει καιρός υπάρχει και αυτός ο χάρτηςαπο που να παρω? δωσε μας μια ιδεα!!
Τελικά;Για να δουμε τι συμβαινει με τους πολυδιασημους bluemountain
Περιπου στα 22 ευρω.. δεν ειναι για καθε μερα ειδικα σε τοση μικρη ποσοτητα
Ναι ως εσπρεσσακι. οχι ως φρεντο.Τελικά;
Άξιζε τον κόπο;
Ο χάρτης είναι μία καλή αρχή αλλά είναι ελλιπής ή έχει καταστήματα που ο καφές τους δεν "λέει".Αν και έχει περάσει καιρός υπάρχει και αυτός ο χάρτης
https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1jTtZmOK82yMl-5gkMZewc68NAcU&ll=37.98597976778502,23.728040954516587&z=11
Τον είχε βγάλει το Athens Coffee Festival και έχει ίσως τα περισσότερα μαγαζιά, αν όχι όλα, που έχουν σπεσιάλιτυ καφέ. Τώρα ανάλογα που κοντά μένεις μπορώ να σου πω μερικά που έχω δοκιμάσει.
Εννοείται πως ισχύει αυτό που λες. Γι αυτό και ρώτησα που κοντά μένει το stampol για να πω τι γνώμη μου για κάποια καφέ κοντά του.Ο χάρτης είναι μία καλή αρχή αλλά είναι ελλιπής ή έχει καταστήματα που ο καφές τους δεν "λέει".
Η ύπαρξη specialty coffee σε ένα κατάστημα δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι ο πελάτης θα πιει καλό καφέ. Η συντήρηση και το καθάρισμα των μηχανημάτων, οι σωστές συνθήκες παρασκευής (θερμοκρασία, πίεση, υγρασία, άλεσμα κλπ) και φυσικά οι γνώσεις του barista είναι προαπαιτούμενα για ένα σωστό φλιτζάνι καφέ.
Για να μην πιάσουμε το θέμα του "specialty coffee" που έχει γίνει καραμέλα όπως το "black angus" μοσχάρι. Ο καθένας ονομάζει το προϊόν του όπως θέλει...