Ετοιμο και το δικο μου!

Reaction score
81
Πολύ ωραίο σύστημα φίλε μου, να το χαίρεσαι! Απο αισθητικής απόψεως... απλά τέλειο!!

Reaction score
3.222
Κώστα, αν και καθυστερημένα (τώρα είδα το θέμα...:redface:), καλοάκουστο !!
Πραγματικά είναι πολύ όμορφος ο χώρος και τα μηχανήματα, μπράβο...:)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.584
- εύγε , πρέπει να είναι μουσικό το σύστημα , και πολύ ωραίος χώρος , keep going
[DOUBLEPOST=1461234353][/DOUBLEPOST]
Kαι το μικρουλι του γραφειου! Για να μην ζηλευει :D

Ραδιοενισχυτης vintage pioneer 535
Ηχεια monitor audio mr1

View attachment 56705

View attachment 56706

View attachment 56707
- χάρμα οφθαλμών , και ο ήχος παραπλήσιος με το κεντρικό σύστημα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.321
ωραιο συστημα και το μικρο και το μεγαλο -ειμαι fun/fan των ΜΑ - διμιουργουν ενα περιεργο εθισμο !
ερωτηση/απορια : MA RX6 η αποσταση μεταξη τους και σε σχεση με την θεση ακροασης (εστω περιπου) ?
Τιπ για διαχ. καλωδιων : σε ενα κουτι (παπουτσιων diy) μπορεις να τα βαλεις με ενα πολυπριζο καπως ετσι, κυριως του ρευματως (οχι σηματως για να μην εχουν αλληλεπιδρασεις), το εφαρμοσα σε εναν φιλο για τα καλωδια του πισι ..

Reaction score
2.323
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια. Η αποσταση μεταξυ των ηχειων ειναι περιπου 2.50 μετρα και η θεση ακροασης στα 2.80. Decembered σ' ευχαριστω για το τιπ. Ακομα δεν εχω κατασταλαξει, θα γινει προεκταση συστηματος σε 5.1! Θα αγοραστουν και αλλα ηχεια συν πολυκαναλος ενισχυτης και μετα θα κοιταξω να συμαζεψω τα καλωδεια! Σε δουλεια να βρισκομαστε! Το συνολο ειναι οντως μουσικοτατο και αρκετα αποκαλυπτικό, τα ηχεια ξεγυμνωνουν τα συνοδά και τις ηχογραφησεις :cautious:! Αναλογα τα μηχανηματα (πηγες, ενισχυτες) που συνδεεις πανω τους παιζουν και διαφορετικα. Μακαρι να ειχα ποικιλια σε μηχανηματα (ισως και κανα καλωδιο. Ρε λες....? o_O) για να πειραματιζομαι :rolleyes:

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.321
@felixxx ενταξει το τριγωνο (ισοπλευρο). Ειναι αναλυτικα και καθαρα και οντως τα βγαζουν ολα μπροστα ενισχυτικα/πηγες.. ατελειες (και αφελιες?!) στην ηχογραφιση (ειχα παλαιοτερα και τα Β2 (διδρομα βασης πριν τα bx..br..)- και εκει ακουσα πραγματικα μουσικη σπιτι - οποτε ηταν λογικη η παρουσα αναβαθμιση βλ. λεπτομεριες τεσπα) - αρκετα ομοιομορφο αποτελεσμα σε πριμα/μεσαια/μπασα *** - με το CD p. εισαι μπομπα! :)
*** Τα βρισκω λιγο μικρα σαν σκηνη , οποτε σε 5.1, εχουμε καλητερο συνολο... (αλλα πολυ καλωδιο..) .. τζερτζελο να γινεται.. τεσπα , εδω ειμαστε οταν ερθει αυτη η ωρα.. :D
Δεν εχω ακουσει τον atoll .. εχω ακουσει καλες κριτικες.. και οτι ματσαρει καλα..(με τα ΜΑ)
Καλωδια... οτιδηποτε καθαρος χαλκος θα κανει τη δουλεια του, δεν βρισκω λογο για υπερβολες στη παρουσα φαση.. :)

Ερωτηση (Γενικη) : η Monitor Audio λεει στο βιβλιαρακι καρφια για χαλι-μοκετα - .. και χωρις καρφια (μονο με το πλαστικο πατακι τους) σε δαπεδα οπως πλακακι-μαρμαρο-ξυλο.. αλλα σε 2-3 συστηματα τα εχω δει με καρφια που εντοπιζονται οι διαφορες ? :S

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.321
... στα μηχανηματα μιας και αναφερθηκες.... για δοκιμες και ακροασεις.... φφφφφφ..... :/ και με με εναν λαμπατο θα ειχες κατι διαφορετικο και μουσικο.. ευκολο-οδηγητα ειναι.. και απο τα 30-40 watt (λαμπα) :) .. αλα Mr Spock (C) & (P) tube buffer-equalizer σε tape out.. για αμεσο Α-Β τεστ .. μην αλλαξεις κατι ριζικα you are good και εχει ακομα αρκετο δρομο :)

Reaction score
2.323
Μακάρι να είχα κάνα λαμπατο ενισχυτή να δοκίμαζα, Έχω διαβάσει ότι ματσαρει καλά. Τα καρφιά τα έβαλα γιατί είναι πιο όμορφα, κοτσαρα και τα πλακάκια να μη χαλάσω το πάτωμα και Είμαι κομπλέ.:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.955
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13