Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.880
Πρωινο καψουλι παλι.>:(
Αισθανομαι οτι δεν παιρνει σωστα αερα ο ατμοποιητης. Στην μεγαλη τρυπα και ειναι πολυ σφιχτη η τζουρα του.
Εβγαλα το δαχτυλιδι τελειως,και η διαφορα της τζουρας με δαχτυλιδι η οχι ειναι ιδια.
Θα τον κανω κομματια και ενα μπανιο μπας και ερθει στα ισα του.

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Κάτι παρόμοιο είχα με τον kayfun που είχα αγοράσει απο φίλο εδώ. Δεν με τρέλαινε σε γεύση ( έχω συνηθίσει στις αεράτες τζούρες ). Εκεί που τον κατάφερα κάπως ήταν απλώνοντας το βαμβάκι ( κοίτα στο youtube για scotish roll ) και περνώντας το σε διαγώνια αντίσταση, σφιχτά σε σχέση με τον τρόπο που βάζουμε το βαμβάκι κανονικά. Αν έχεις όρεξη δοκίμασέ το κι αυτό. Ίσως βοηθήσει.

Reaction score
5.880
Άντε Γιάννη, καλές πωλήσεις. :p

Θα βρεθείτε με τον Μήτσο στις αγγελίες. :roflmao:
Γιαννη αν το προιον ειναι προβληματικο θα το πεταξω στα σκουπιδια,και παμε για αλλα. Απο εμενα ποτε δεν εχει παρει κατι κανενας,και να εχει προβλημα.:wink:
[DOUBLEPOST=1459236900][/DOUBLEPOST]
Κάτι παρόμοιο είχα με τον kayfun που είχα αγοράσει απο φίλο εδώ. Δεν με τρέλαινε σε γεύση ( έχω συνηθίσει στις αεράτες τζούρες ). Εκεί που τον κατάφερα κάπως ήταν απλώνοντας το βαμβάκι ( κοίτα στο youtube για scotish roll ) και περνώντας το σε διαγώνια αντίσταση, σφιχτά σε σχέση με τον τρόπο που βάζουμε το βαμβάκι κανονικά. Αν έχεις όρεξη δοκίμασέ το κι αυτό. Ίσως βοηθήσει.
Νικο απο εχθες νωρις το απογευμα ασχολουμε με την π@π@ρια αυτη. Εχω κανει οτι στησιμο φανταστεις.

Θα μιλησω με τον φιλο μου που μου τον εδωσε να δω αν ειχε και αυτος προβλημα,αν και δεν μου ειπε τιποτα.
Πιστευω ειναι θεμα αερα. Σε ολες τις τρυπες δοκιμασα και εχει την ιδια τζουρα. Πολυ σφιχτη.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.749
Γιαννη αν το προιον ειναι προβληματικο θα το πεταξω στα σκουπιδια,και παμε για αλλα. Απο εμενα ποτε δεν εχει παρει κατι κανενας,και να εχει προβλημα.:wink:
Βρε δεν το είπα γι' αυτό. Ακόμα κι αν δουλέψει σωστά, δεν πρόκειται να το κρατήσεις πάνω από βδομάδα. :p

Τώρα με τον Zizik συντονιστή στις αγγελίες, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. :D

Reaction score
5.880
Μου αρεσουν οι αλλαγες οταν μπορω να τις κανω. Παιρνω φθηνα πραγματακια τα δοκιμαζω και τα δινω οταν τα βαρεθω.
Ειναι κακο αυτο?
Το θεμα αν τα πουλαω μετα απο μια εβδομαδα,η δυο,δεν θα το συζητησουμε εδω....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.668
Έχω eXpromizer V2 και πάντα έχω άριστη γεύση. V1 δεν έχω ούτε δει, αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει είναι παρόμοιος.

2,5mm ανοιχτό με 1,3Ω, σφιχτό βαμβάκι που πατάει ελαφρά και απλωτό στο deck, τρίτη (στον δικό μου) τρύπα αέρα, μεγάλη τρύπα υγρών, 10-11W.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.749
Μου αρεσουν οι αλλαγες οταν μπορω να τις κανω. Παιρνω φθηνα πραγματακια τα δοκιμαζω και τα δινω οταν τα βαρεθω.
Ειναι κακο αυτο?
Το θεμα αν τα πουλαω μετα απο μια εβδομαδα,η δυο,δεν θα το συζητησουμε εδω....
ΟΚ, σε πειράζω, κι εσύ το παίρνεις σοβαρά. Το κόβω λοιπόν.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
1.Δεν πουλάμε ηλ.τσιγάρα στο Av site .Υπάρχουν ειδικά στέκια για τέτχια πράματα του διαόλου

2.Γιάννη το τανκ φταίει .Είναι πολύ στενό στην περιοχή της καμπάνας και παγιδεύει την ελεύθερη ροή του υγρού .Ενδεχομένως και λόγω αχρηστίας να έχει πιάσει "μάκα" και να θέλει ενα καλό ultrasonic μπανάκι .Πηγαινε στον Μη που έχει τέτοιο μηχανάκι .

3.Η σειρά 1.χ δεν έχει πολλαπλές τρύπες νομίζω Ζιζικο :thumbsdown:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.668
Κάνε του ένα μπάνιο με γάλα Γιάννη!
3.Η σειρά 1.χ δεν έχει πολλαπλές τρύπες νομίζω Ζιζικο :thumbsdown:

Καλύτερα, δε χρειάζονται.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Δεν εννοώ αέρα αλλά υγρών .....είναι παλιάς σχεδίασης ντεκ :rolleyes: ....very kaifunish που θα έλεγε και ο φίλος μας ο Phil :p
Και βιντεάκι με ενα περίεργο αγγλο για την σειρά 1 που στήνει με φυτίλι :gotcha:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Γιάννη, απο προσωπική εμπειρία θα σου πω: Εμείς οι αεράτοι δεν μπορούμε να γυρίσουμε στους τσιγαρίσιους. Δοκίμασε έναν avocado που είναι κι αυτός σχετικά φτηνός και άραξε... χεχεχεχεχε

Reaction score
5.880
Γιάννη, απο προσωπική εμπειρία θα σου πω: Εμείς οι αεράτοι δεν μπορούμε να γυρίσουμε στους τσιγαρίσιους. Δοκίμασε έναν avocado που είναι κι αυτός σχετικά φτηνός και άραξε... χεχεχεχεχε
Nικο δεν την παλευω με τους πολυ αερατους.Θελω μια ενδιαμεση τζουρα.

Reaction score
5.880
Στο κατω μερος της δινης αν βλεπω καλα δημιουργει φυσαλιδες κατα το ανακεταμα του νερου. Με τις βασεις θα εμφανιζεται το ιδιο φαινομενο? Μηπως ψιλοφραπεδιαζει τα υγρα?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Μετά την "ολοκληρωτικού τύπου " διαχείριση των αγγελιών :p δεν συμφέρει να μπλέκεις εδώ :lolsign:

Reaction score
8.905
Nικο δεν την παλευω με τους πολυ αερατους.Θελω μια ενδιαμεση τζουρα.
Πάρε αυτόν να τελειώνεις με τις αναζητήσεις και δοκιμές.... στήνεται εύκολα, γεμίζει από επάνω γιατί έχε Juice flow Control System, δες εδώ τα σπέκς, εγώ θα πάρω τον νάνο σε 1 μήνα που θα βγει.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas