Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Swiss quality vape... η κοροϊδία πάει σύννεφο...
Αν ο Εβιβα κάνει 90 γιούρια αυτό δικαιολογεί μια 200σαρα στο πολύ χαλαρό...και λίγα λέω :sneaky:
Κανει τον Κ4 να φαίνεται χοντροκοπιά :neo:

Reaction score
8.905
Θα με κάλυπτε περισσότερο εάν έκλεινες το σχόλιο σου... όπως, εδώ έχουμε τορναδόρικες σαχλαμάρες...
και μια απορία, τι καινοτομία "φοράει" ο Ελβετός για να δικαιολογεί την απαράδεκτη υπερτιμολόγηση...?

Reaction score
5.880
Cthulhu RTA V2

Δεν ειναι καθολου κακος!

Ευκολο στησιμο,καθολου διαρροες οπου καποιοι αναφερουν,σε σχεση με subtank & lemo 2 η γευση ειναι στον θεο.
Με 50/50 και 6mg νικοτινη το ντουμανι του αρκετο,και το χτυπημα πολυ καλο.
Προχειρο στησιμο με 0,32 συρμα στα 1,39 ohm. Θελει λιγο προσοχη πως θα μπει το βαμβακι στα λουκια τροφοδοσιας.

Τα κατα του ειναι οτι το δαχτυλιδι αερα ειναι λιγο χαλαρο.
Καπως περιπλοκη κατασκευη, το juice flow control.

IMG_20160401_125719.jpg

Reaction score
8.905
Καλοάτμιστος Γιάννη, Η Cthulhu είναι μια τίμια "μικρή" εταιρία, και τα προϊόντα της πουλιούνται σε εξαιρετικές τιμές, εγώ έχω από αυτήν τον μοναδικό ντρίπερ που αποφάσισα να κρατήσω, τον Hastur 2, το μόνο αρνητικό (άποψή μου) που μπορείς να τους επισυνάψεις είναι, το φινίρισμά τους και τίποτε άλλο!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Με πολλά σύγχρονα κινέζικα ατμο με χαλάει που συγκρατούν το τζαμι με ο-ring και βίδωμα καμπάνας με βάση με την λογική οτι είναι top-fill και δεν χρειάζεται να τα ανοίγεις για να γεμίσεις .Επίσης σε πολλά ,για να μην πω σε όλα ανεξαιρέτως ,το AFC είναι χαλαρό και οταν κλείνεις για να γεμίσεις από πάνω δεν σφραγίζει και πολύ αεροστεγώς οπότε νασου οι πλήμμυρες ;)
Το απέδειξε και ο Μπουσάρντος που τα αφησε μια νύχτα σε χαρτί πάνω και λεκιάσανε
Στο 27.10 τα εξηγεί.....:thumbsdown:

Reaction score
5.880
Ενα πολύ όμορφο και σικατο μοντάκι από την Smok ...πρωτοξαδερφο του vtc mini ........σε μεγεθος καρχαρία :rolleyes:
http://www.djlsbvapes.com/2016/03/30/smok-nano-one-kit-review-power-charts-tc-charts-disassembly/
και φτηνό επίσης .....:)
http://www.3fvape.com/vv-vw-mod/823...d-zinc-alloy-1-x-18650-180w.html#.Vv5wq0fi49o

Σε βάζει σε πειρασμό :errwhat:
Αντιγραφο του evic.
Eγω θα επαιρνα το evic για αλλη μια φορα!
http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_239873.html

Reaction score
15.548

Μανε μου φοβερη κατασκευη.....
....αλλα αν τον αφησεις μια νυχτα πλαι τον ελβετο θα βρεις το σπιτι με 5 ποντους υγρο..:laugh:

κατσε να δεις που δεν θα το πει ο χοντροαμερικανος...:roflmao:

αντιθετα ο φθηνιαρης εβιβα θα σου πει το πρωι :drinks: :dance::dance2:

Last edited:

Reaction score
8.905
Με πολλά σύγχρονα κινέζικα ατμο με χαλάει που συγκρατούν το τζαμι με ο-ring και βίδωμα καμπάνας με βάση με την λογική οτι είναι top-fill και δεν χρειάζεται να τα ανοίγεις για να γεμίσεις .Επίσης σε πολλά ,για να μην πω σε όλα ανεξαιρέτως ,το AFC είναι χαλαρό και οταν κλείνεις για να γεμίσεις από πάνω δεν σφραγίζει και πολύ αεροστεγώς οπότε νασου οι πλήμμυρες ;)
Το απέδειξε και ο Μπουσάρντος που τα αφησε μια νύχτα σε χαρτί πάνω και λεκιάσανε
Στο 27.10 τα εξηγεί.....:thumbsdown:
Δεν φτάνει να έχεις μόνο AFC... άλλα και JFC... και επίσης ο Μπουσάρδος τους έχει σετάρει λάθος σχεδόν όλους...;)

Reaction score
5.880
Εχει αγοράσει κανείς το Eleaf iStick Pico ?
http://www.sourcemore.com/eleaf-ist...s-and-upgradeable-firmware-function-grey.html
Μήπως ο Γιάννης ?
Το ειδα απο κοντα σημερα το απογευμα.Το αγορασε γνωστος μου απο e-smokers.Ομορφο,μικρο,αλλα δεν θα το επερνα για τους ιδιους λογους οπου αναφερει ο gstriftos
Προς το παρων παραμενω πιστος στο evic μου. Σκυλι μαυρο! Εχει φαει καμμια δεκαρια τουμπες,αλλου το μοντ,αλου το καπακι,αλλου η μπαταρια και δουλευει αψογα,εκτος κατι μικρες εκδρορες στις γωνιες κατω απο τις τουμπες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas