Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Εβγαλε ποπκορν με βουτυρο -ξερεις αυτα τα χρυσα- και τσενταρ ντιπ για τα ντοριτος... Παρεα με βαρελισια μπυρα και φιστικια. Τα τσοφλια εννοειται στη μοκετα. Δεν σηκωνοσουν για κανενα λογο.

*Η τιμη ετσουξε λιγο. Μπηκα Τζων Βαρβατος και βγηκα ολιγον απο δημαρχος Στυλιδας. :p

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Εβγαλε ποπκορν με βουτυρο -ξερεις αυτα τα χρυσα- και τσενταρ ντιπ για τα ντοριτος... Παρεα με βαρελισια μπυρα και φιστικια. Τα τσοφλια εννοειται στη μοκετα. Δεν σηκωνοσουν για κανενα λογο.

*Η τιμη ετσουξε λιγο. Μπηκα Τζων Βαρβατος και βγηκα ολιγον απο δημαρχος Στυλιδας. :p
:lol::lolsign::lol:

Reaction score
8.905
Ηχητικο-καταιγιστικό βιασμό υπέστη σήμερα.... από ασυμπίεστα 100+ ντεσιμπέλια, με φοβερά δυναμικά, και με σοκαριστική περιφερειακή πληροφορία σε μήκος - πλάτος - ύψος και όλα αυτά με "καθαρόαιμες χροιές" κινηματογράφου!

Αυτό είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι σήμερα... μακράν! Στάθη να είσαι καλά ρε φίλε
και να το χαίρεσαι, αυτά τα ολίγα (προς το παρόν) γιατί χρειάζομαι χρόνο για να συνέλθω....;)

ΥΓ. Όταν πήγαμε η (οδός) αρίθμηση στην εξώπορτα είχε το νούμερο 31.... φεύγοντας είχε το 33...:rolleyes: :laugh:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Πολύ ωραίος χώρος! βέβαια δεν παύει να είναι deticated hc, και εκεί μπορείς να κάνεις παπάδες, με λίγο μεράκι και φαντασία (και βοήθεια απο το avsite), βεβαίως!!!!!
Πάντως μπράβο στον Στάθη, ζηλευτός χώρος πράγματι! να απολαύσεις μια ταινία, χωρίς να χτυπάνε τηλέφωνα, χωρίς να σε ζαλίζουν 3 εγγόνια κτλ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.353
Πρέπει να γ@μ@ει το σύστημα του Στάθη!

Ήρθαν στο ουζερί ο ΜΗ και ο kogni μετά το σπίτι του Στάθη και ήταν ''φοβισμένοι'' ακόμα! :o

Συγχαρητήρια Στάθη! :hi:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.364
Πολύ ωραίος χώρος! βέβαια δεν παύει να είναι deticated hc, και εκεί μπορείς να κάνεις παπάδες, με λίγο μεράκι και φαντασία (και βοήθεια απο το avsite), βεβαίως!!!!!
Πάντως μπράβο στον Στάθη, ζηλευτός χώρος πράγματι! να απολαύσεις μια ταινία, χωρίς να χτυπάνε τηλέφωνα, χωρίς να σε ζαλίζουν 3 εγγόνια κτλ.
Θεωρητικά μπορείς να κάνεις παπάδες. Πρακτικά μόνο ο Στάθης το έχει καταφέρει. Έχει φτιάξει όλη την Ιερά Σύνοδο...:D

σε 15 τετραγωνικά.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Παντως ο Σταθης καταρριπτει στο μυαλο πολλων απο εμας οτι θες μεγαλο σπιτι η δωματιο, η υπογειο, η ταρατσα, η γουατεβα. Καταρριπτει γενικως τα περι μεγαλου. Ειναι η λιβινγκ προυφ οτι σημασια εχει πως "το δουλευεις"

Ο τυπακος σε τυπικοτατο δωματιο τυπικοτατου διαμερισματος εχει φτιαξει το απολυτο ονειροξοδοχειο.

Θα τολμουσα να πω εν ολιγοις οτι ο Σταθακος μπορει να περηφανευεται πως ειναι ο "λευκος" με χάρες "μαυρου"... :laugh:
[DOUBLEPOST=1459626819][/DOUBLEPOST]Τωρα που το σκεπτομαι καλυτερα, το αμεσως επομενο λογικο συμπερασμα ειναι οτι τον ΒασιληΜ, οχι μονο τον βιασανε σημερα, αλλα ητανε και μαυρος!

:roflmao:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.364
Ομαδική αγωγή στο Στάθη για εγκεφαλική βλάβη! Όσοι βγήκαμε από 'κει παραμιλάμε... :D

ToboustitoStathi.....

ToboustitoStathi....
Να ευχαριστήσω και εγω τον φίλο Στάθη που υποδέχτηκε και εμένα στο σινεμά του!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μου λύθηκε η απορία χρόνων: γίνεται να έχω ήχο ΚΑΛΗΣ κινηματογραφικής αίθουσας σε σπίτι...
μετά απο πολλά συστήματα άλλων και πολλές αλλαγές ηχείων και ενισχυτών δικό μου, τώρα ξέρω οτι είναι εφικτό...γιατι τα τελευταία χρόνια πιστευα οτι κυνηγούσα κάτι που δεν γίνεται...

δε ξέρω ακριβώς την αναλογία συνεισφοράς της φροντίδας χώρου, του καλιμπραρίσματος και των JBL στο αποτέλεσμα αυτού που άκουσα, αλλα υποθέτω τη μεγαλή διαφορά την κάνουν τα ηχεία (γιατι τα υπόλοιπα υπήρχαν και με το προηγούμενο σεταπ του).
περιέργως φαινόταν να μην υπάρχουν καθόλου ακυρώσεις!!! σε σχετικά μικρό χώρο κιόλας!!!
δε ξέρω αν έχει κανενα διάγραμα απόκρισης ο Μανώλης.

αλλά τετοιο δυνατό απαραμόρφωτο ξερό midbass, με χρόνους απόσβεσης πολύ μικρούς, θα έλεγα μόνο σε καλή αίθουσα στο σινεμά μεχρι πρόσφατα το εβρισκα, τολμώ να πώ οτι στου Στάθη ίσως να είναι και ακόμα καλύτερα...κυρίως γιατί απο τα 25Ηζ και κάτω είναι εφικτό να γίνει καλύτερο ένα σπίτι απο σινεμά. η όποια ανώτερη ποιότητα άλλων σπιτίσιων και audiophile ηχείων απλά χάνεται αν ανεβεί κάποιος σε σοβαρές έντασεις και ειδκά αν παράλληλα μεγαλώσει λίγο και η απόστασης ακρόασης...απλά δε μπορούν...δε πανε να λένε ότι θέλουν κάποιοι...

στου Στάθη σίγουρα ακούγαμε και λίγο πάνω απο το reference σε κάποιες ταινίες και παρόλα αυτά δε με ενόχλησε, επίσης οπως στο σινεμα (σε αντίθεση με το σπίτι μου και αλλού). τώρα ισως 2-3δβ πιο κάτω να ήταν ιδανικά για εμένα που ακούω επίσης δυνατά αλλα πάλι εξαρτάται απο την ταινία.
(ειχα παρει ενα dbmeter μαζι για να ξέρω σε τι εντάσεις ακούμε, ~85-88δβ ήταν οι close mic'd διάλογοι, όπως και στο σίνεμα που το έχω μετρήσει αρκετές φορές. με peaks δεν ασχολήθηκα - δεν είχε νόημα αλλά το ρεφερενς στου Στάθη φαίνεται να είναι περίπου στο -15db. δε ξέρω ακριβώς τι τριμς και curves έχει εφαρμόσει ο Μανώλης, πάντως με 99db ευαισθησία και στα ~3μ θέση ακρόασης, λογικά δυσκολα θα ειναι στο 0db στο ρεφερενς και ταυτόχρονα τα trims των ηχείων να μην είναι στο τέρμα, κάτω απο -12db ή όποιο ειναι το μαξ του γιαμάχα.

σορρυ αν σας κουρασα, και πολλά είπα γιατι απλά αρκούσε να πώ ένα ΚΟΡΥΦΗ ΤΕΛΟΣ . -

Στάθη thank you very much για την εμπειρία και καλοακουστο και πάλι!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Στάθη που μου άνοιξες το πολύ όμορφο hc σου και συγχαρητήρια για την εξερετικη δουλειά που έχεις κάνει!!! με μια λέξη "Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο" η ακουστικη του δωματίου καταπληκτική, ο χώρος πολύ όμορφος περιποιημένος και καθαρός, και το αποτέλεσμα εξερετικο!!! πρώτη φορά άκουσα svs και εντυποσιαστηκα πολύ καλό, και μπράβο στο Μανώλη για το πολύ καλό ηχητικό αποτέλεσμα! στα υπόλοιπα με κάλυψαν με τα λόγια τους ο Γιάννης και ο κωστας που σύμφωνο και με το παραπάνω!:D;) τώρα για αρνητικά στο hc μόνο ένα, οτι είναι του Στάθη:headbang:>:(:lol: φιλέ μπράβο και να τα χαίρεσαι με καλούς φίλους!!:party:
#ηφασηειναιστιβωταβρακιαμουκαιμαζευωτασφραγισματαμου
Ηχητικο-καταιγιστικό βιασμό υπέστη σήμερα.... από ασυμπίεστα 100+ ντεσιμπέλια, με φοβερά δυναμικά, και με σοκαριστική περιφερειακή πληροφορία σε μήκος - πλάτος - ύψος και όλα αυτά με "καθαρόαιμες χροιές" κινηματογράφου!

Αυτό είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι σήμερα... μακράν! Στάθη να είσαι καλά ρε φίλε
και να το χαίρεσαι, αυτά τα ολίγα (προς το παρόν) γιατί χρειάζομαι χρόνο για να συνέλθω....;)

ΥΓ. Όταν πήγαμε η (οδός) αρίθμηση στην εξώπορτα είχε το νούμερο 31.... φεύγοντας είχε το 33...:rolleyes: :laugh:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.628
Αγαπητε stathis

Θα ειμαι Αθηνα απο βδομαδα, ΤΕΤ-ΣΑΒ.

Αν εχεις χρονο καποιο απογευμα και θελεις να βαλεις στη συλλογη σου με αυτους που παραμιλανε και κανενα Σαλονικιο, στειλε πμ...

Reaction score
8.905
Στάθη σε θέλω οργανωμένο...

για καλό και για κακό προτείνω να μοιράζεις πάνες... για κάθε "ανωμαλία" στην ακρόαση που θα προκύψει...
μεγάλοι άνθρωποι είμαστε...:rolleyes: :p :laugh: :laugh: :laugh:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.364
Αγαπητε stathis

Θα ειμαι Αθηνα απο βδομαδα, ΤΕΤ-ΣΑΒ.

Αν εχεις χρονο καποιο απογευμα και θελεις να βαλεις στη συλλογη σου με αυτους που παραμιλανε και κανενα Σαλονικιο, στειλε πμ...
Πες μας τώρα ότι θα το γυρίσεις στις ταινίες...:p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK