- Reaction score
- 865
Ομως αυτη την στιγμη τα περισυνα μοντελα της denon ειναι φθηνοτερα απο της Μαραντζ! Δες τον 7009 και δες και τον denon 5100 !Μια τιμη για τον 6200 μας λειπει παντως
δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα παντα το ''made in japan'' απο μικρο παιδι το ειχα συνδεσει στο μυαλο μου με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Τι να σε πω τωρα!! ;-)Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που έρχεται φθηνότερα ο marantz από τον 7200.
Εδώ που τα λέμε όμως, αφού υπάρχει έλεγχος από την εταιρεία, παίζει ρόλο ο τόπος κατασκευής?
[DOUBLEPOST=1460364387][/DOUBLEPOST]Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που έρχεται φθηνότερα ο marantz από τον 7200.
Εδώ που τα λέμε όμως, αφού υπάρχει έλεγχος από την εταιρεία, παίζει ρόλο ο τόπος κατασκευής?
Διορθωση :Denon AVR-X5200Ομως αυτη την στιγμη τα περισυνα μοντελα της denon ειναι φθηνοτερα απο της Μαραντζ! Δες τον 7009 και δες και τον denon 5100 !Μια τιμη για τον 6200 μας λειπει παντως
Aν σκεφτεις οτι και τα iphone Κινα φτιαχνονται τι να πεις?δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα παντα το ''made in japan'' απο μικρο παιδι το ειχα συνδεσει στο μυαλο μου με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Τι να σε πω τωρα!! ;-)
Τώρα δεν την γλιτώνεις!σαν κατοχος του 7200wa αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ολα τα μοντελα μεχρι και τον 4200 ειναι ''made in china'' ενω ο 6200w και ο 7200wa ειναι ''made in japan''
Tιποτα δεν κανουν ,ρωτησε ο Αντωνης ,ουτε καν ετοιμοπαραδοτοιΟκ Δημήτρη, Απλώς πληροφορίες μαζεύω.
Επίσης προσπαθώ να δω και τις τιμές της Ντόπιας Αγοράς.
Είμαι πελάτης 1, 2 πολύ καλών Εταιρειών του χώρου (έχω αναφέρει γνώμη & παλαιότερα). Κάτι θα κάνουν αν δουν ότι είμαστε τουλάχιστον τρεις!
Μη το λες, οταν εψαχνα τον 7200wa τον βρηκα απο Ελληνικο καταστημα 2600€ οπου και τον αγορασα εκει που σε οποιοδηποτε site idealo κτλ δεν επαιζε κατω απο 2800€.Δεν υπαρχει περιπτωση οι Γερμανοι να ειναι ακριβοτεροι! Χοντρικη Ελλαδα ειναι ακριβοτεροι απο λιανικη Γερμανια! Μονο αν ο εμπορος βγακει πενταροδεκαρες
mail δεν εστειλα, προτιμω γενικοτερα να αγοραζω απο ελληνικα μαγαζια, μου αρεσει η προσωπικη επαφη γενικοτερα, αν εβλεπα βεβαια και καποια σημαντικη διαφορα στην τιμη με τα εξω θα το σκεφτομουν βεβαια. Τωρα για 50-100 ευρω θα προτιμησω το ελληνικο μαγαζι.Μιλας για αρχικη τιμη οταν βγηκε μετα τα δεδομενα αλλαζουν! μην ξεχνας οτι στο electroweld 24 προφανως και σε αλλα αρχικη τιμη εχει 1599 αλλα στην πραξη σου το αφηνει 1180 με αποστολη για ενα κομματι ,οποτε αν εστελνες μεηλ τα 2800 μπορει και ναταν 2500 η και ποιο κατω !
Οσοι ψαξανε δεν βρηκανε ,απο Μαιο ! Βασικα ουτε Μarantz ,ειδικα 3 !Γιατί δεν κοιτάτε για Yamaha πχ ο 2050 εδώ τον βρίσκεις στα 1300, ε' στα τρία ή τέσσερα κομμάτια σίγουρα θα γίνει πολύ καλύτερη τιμή.
Εκτός αν θέλετε ντε και καλά marantz7010.
Τα νέα μοντέλα νομίζω ότι δεν ζεσταίνονται τόσο, ο 767 μου πχ ήταν πάντα δροσερός (σαν την Άνοιξη... .. συζήτηση που πιάσαμε)!Ιακωβε θα ζαλιστεις με την προσφορα !! εχω ζητησει απο Γερμανο τιμη ( την υπολογιζω στα 1400-1500 καθοτι εχει +300-400 απο τον 7010 στην Ευρωπαικη αγορα ) Ο μονος λογος που θα τον επελεγα ειναι το μικρο του μεγεθος ! τωρα αν ο marantz εχει καλυτερη ψυξη αυτο ειναι αλλο
Παντως στον onkyo εχω βαλει 3χ12 ανεμιστηρες να τραβαν αερα και ειναι παντα δροσερος!