Πολυκάναλος με όριο τα 1300 ευρώ

Reaction score
865
Οπότε είναι πολύς ο καιρός και δεν αξίζει η αναμονή νομίζω.

Το καλύτερο θα ήταν να προλαβαινατε τις γιορτές και συνεπώς τις αργίες του Πάσχα να το ευχαριστιοσασταν..
Εγω βλεπω οτι στο τελος οποιος παρει θα τον παρει μονος του κ θα γελαει κ ο Zizik

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.028
Για να μην γελάει,
άντε ξεκινήστε.... συνεργασία χρειάζεται...
------------------------------
Πόσοι τελικά ενδιαφέρονται (άμεσα) ?
[DOUBLEPOST=1460106864][/DOUBLEPOST]Yamaha 1050, Marantz sr 7010
Υπάρχει κάποιο συγκριτικό rev ή αν έχετε άποψη που υπερέχει ο ένας και που ο άλλος ?

Reaction score
228
Συγκριτικό δεν ξέρω αν υπάρχει.
Κατά τη γνώμη μου μεταξύ των 2 παίρνεις τον 7010. Και μόνο που είναι flagship μοντέλο ενώ ο 1050 απέχει 2 κατηγορίες από το κορυφαίο της yamaha φτάνει.

Reaction score
865
Για να μην γελάει,
άντε ξεκινήστε.... συνεργασία χρειάζεται...
------------------------------
Πόσοι τελικά ενδιαφέρονται (άμεσα) ?
[DOUBLEPOST=1460106864][/DOUBLEPOST]Yamaha 1050, Marantz sr 7010
Υπάρχει κάποιο συγκριτικό rev ή αν έχετε άποψη που υπερέχει ο ένας και που ο άλλος ?
Ιακωβε βλεπω δεν εχεις κατασταλαξει ,οποτε περιμενουμε υπομονετικα τον τριτο (2 εμεις) να μην ξαναστελνουμε παλι email και μας περνανε και γραφικους!!! και το κακο ειναι οτι δεν συννενοουμαστε μαζι τους !! 5 ρωτας 2 απαντανε και ξανα απο την αρχη!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.028
Έχω καταλήξει...
Μάλλον πάμε οι δυο μας!

Αν τελικά μείνουμε 2 πιο το κόστος για τον καθένα?

Όσο για την παραπάνω ερώτηση, είναι λόγω της θετικής εμπειρίας μου στην Yamaha.... πολλά τα χρόνια συμβίωσης βλέπεις... (σαν την γυναίκα πχ...)

Reaction score
865
Δεν εχουμε προσφορα για 2 ,για 1 και 3 μετα! Το ποσό θα το μαθουμε την ιδια μερα με την παραγγελια γιατι τωρα μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε ! στειλε μου το τηλ σου σε πμ να μην κουραζουμε και το φορουμ

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.849
Όσο για την παραπάνω ερώτηση, είναι λόγω της θετικής εμπειρίας μου στην Yamaha.... πολλά τα χρόνια συμβίωσης βλέπεις... (σαν την γυναίκα πχ...)
Αν άλλαζες γυναίκα δηλαδή, θα επέλεγες όσο πιό ίδια γίνεται με την παλιά; :D

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.028
Αν άλλαζες γυναίκα δηλαδή, θα επέλεγες όσο πιό ίδια γίνεται με την παλιά; :D
Γίνεται μαζοχιστική συνήθεια πια... 1980 - 2016 = ...... άστα να πάνε... :headbang:

Reaction score
1.391
Δεν είναι το νέο μοντέλο ο 7011 αλλά ο 7020 αποτι μου ειπε ο Φ.Φ.... :)

Και βγαίνει ποιο σύντομα από χειμώνα..

Φυσικά αν είναι τα 150 ευρώ το θέμα δεν αξίζει η αναμονή...
Αλλά καλό θα είναι να μάθουμε τις διαφορές μεταξύ τους...
Αλλά γενικά είμαι ο τρίτος της υπόθεσης :)

Reaction score
865
Αφεντικοοοο! ! Να βαλω 3χ 7010 ? Δημητρη τι περιοχη μενεις ; για την αποστολη να μας βολευει και τους 3 ! Με εμβασμα η paypal?

Reaction score
1.391
Ή σκοπιανη χάλια..... Αλλά η ρουμανική κ ρώσικη αποστολή είναι να τις πιεις στο ποτηρι.....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.028
Κάποια από τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει γεύση από καφέ μετά συζητήσεως περί... marantz...(συνάντηση πέριξ της Συγγρού) με τον φίλο Blackbird. Καλοδεχούμενος κάθε ενδιαφερόμενος.... :):drinks:

Reaction score
865
Κάποια από τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει γεύση από καφέ μετά συζητήσεως περί... marantz...(συνάντηση πέριξ της Συγγρού) με τον φίλο Blackbird. Καλοδεχούμενος κάθε ενδιαφερόμενος.... :):drinks:
Φερτε και τους κωδικους web banking! !

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.188
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90