Πολυκάναλος με όριο τα 1300 ευρώ

Reaction score
865
Απαντηση απο το electroweld24 :
1186€ o 2050 σαν ατομικη αποστολη,αν.μπει σε μαζικη υπολογιζω κανα 50ρικο ποιο κατω στα 1130 περιπου!
Aν υπαρχουν προσφορες απο Ελλαδα για κατι απο αυτα καλο θα ηταν να δουμε τι παιζει!

Reaction score
1.391
δεν το εχω καθολου με τα email και γω !

το αναφερε αυτος για ακομη 5 τεμαχια και παει στο χιλιαρικο η ειναι εικασια ?

μηπως να μαζευτουμε ? εξαλλου μαζι με τους γιαμαχα θα τον πιασουμε το στοχο :party:

Reaction score
865
Ετσι το ειπα !
Οσο περισσοτεροι μαζευτουμε τοσο περισσοτερο υπαρχει πιθανοτητα να σκαλωσει κατι! 3-4 μια χαρα ειμαστε! Αυριο μεθαυριο θα απoφασισει κ ο Αντωνης που ειναι yamahakias !

Reaction score
1.391
και γω γιαμαχακιας κ πιονερακιας ημουν τοσα χρονια αλλα λεω να κανω στροφη , οπως ακουω εκανε και η μαραντζ.... για να δουμε...

εξαλλου ενας 7200 ντενονας ειναι ουσιαστικα με κατι τις ελλειψεις αλλα χωρις να ειναι ουσιαστικες..
απο οτι διαβαζω
[DOUBLEPOST=1459976717][/DOUBLEPOST]μιλησαμε με εμπορο δικο μας , μηπως τελικα μπορει να τα δωσει στην ιδια τιμη?

δε θα του κατσει καθολου ασχημα να δωσει 5 με μια κινηση ...

Reaction score
207
Δεν έχω κάποιο θετικό νέο για αγορά από Ελλάδα,οπότε στην παρούσα φάση δεν περιμένουμε κάτι άμεσα και βλέπουμε μόνο την περίπτωση του απόξω.

Reaction score
865
Δεν έχω κάποιο θετικό νέο για αγορά από Ελλάδα,οπότε στην παρούσα φάση δεν περιμένουμε κάτι άμεσα και βλέπουμε μόνο την περίπτωση του απόξω.
Εμενα μ αρεσει που γραφτηκανε ποστ για τιμες εξωτερικου , παραπλησιες η και καλυτερες :) Ωραια ας μαζευομαστε σιγα σιγα λοιπον μπας και atmiσουμε Πασχαλιατικα

Reaction score
207
Όσο κι αν είναι δελεαστική η τιμή του γιαμι και το ότι μπορώ να τον έχω εδώ την άλλη βδομάδα,μέσω εμβάσματος δεν κάνω την αγορά.
Θα το ψάξω μέσω paypal μόνο.

Reaction score
865
Όσο κι αν είναι δελεαστική η τιμή του γιαμι και το ότι μπορώ να τον έχω εδώ την άλλη βδομάδα,μέσω εμβάσματος δεν κάνω την αγορά.
Θα το ψάξω μέσω paypal μόνο.
Ωραια εξαλου πακετο θαρθουν ολα, ειτε paypal ειτε εμβασμα εκτος κιαν τον παρεις ξεχωριστα!

Reaction score
207
Το ότι θα έρθουν πακέτο δεν έχει διευκρινιστεί.Η συνεννόηση είναι λίγο κουκουρουκου,έχουμε στείλει 2-3 διαφορετικά μεηλ και δεν μιλάει μόνο ένας μαζί τους.

Reaction score
865
Το ότι θα έρθουν πακέτο δεν έχει διευκρινιστεί.Η συνεννόηση είναι λίγο κουκουρουκου,έχουμε στείλει 2-3 διαφορετικά μεηλ και δεν μιλάει μόνο ένας μαζί τους.
Ειχα στειλει για 3 με 1 αποστολη,τελος παντων ας δουμε ποιοι τελικα θα παρουν ,κανε και τους υπολογισμους σου να δεις τι βγαινει

Reaction score
1.391
να ενημερώσω οτι βγαίνει συντομοτατα ο 7020 ,,,,

τι κανουμε? περιμενουμε να εμφανιστει για να ....πεσει η τιμη του 7010 η και να κάνουμε μια σύγκριση για το τι χάνουμε τι κερδιζουμε , η και τα δυο ....

τι λετε ?

Reaction score
9
Αν δεν κάνω λάθος ο 7010 εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 15?
Οπότε κάπου εκεί πρέπει να έρχεται ο 7020, ή έχει αλλάξει κάτι;

Reaction score
865
Καθε οκτωβριο παρουσιαζεται η σειρα της maranrz οποτε του χρονου τον Απριλιο θα σου κανουν την σημερινη τιμη στον 7011 αφου καθε χρονο βαζουν και ενα νουμερο (7009-7010-7011) επισης οταν το 7009 εχει σημερα 1020 τοσο θα δινεται του χρονου ο 7010! Δηλαδη κανα 150 ρη φθηνοτερα για ενα κομματι

Reaction score
9
Οπότε είναι πολύς ο καιρός και δεν αξίζει η αναμονή νομίζω.

Το καλύτερο θα ήταν να προλαβαινατε τις γιορτές και συνεπώς τις αργίες του Πάσχα να το ευχαριστιοσασταν..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.192
Members
38.302
Νεότερο μέλος
giannisx4