Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 8.988
Άραγε θα μπορέσουμε να βρούμε πουθενά οδηγίες στα Ελληνικά?
ειναι τοσο αναλητικα εικονογραφημενο το μανιουαλ που δε χρειαζετε..Άραγε θα μπορέσουμε να βρούμε πουθενά οδηγίες στα Ελληνικά?
Τωρα με τα capital ειναι ποιο σιγουρο το εμβασμα ,σε καποιον η πιστωτικη μπορει να κτυπησει οποτε τι κανουμε οταν απο το συνολικο ποσο, λειπει του ενος ,η και των δυο το αντιτιμο?Παιδιά, στην 1η αγορά που είχα κάνει από το elektrowelt μου είχαν χρεώσει και μένα τα έξοδα του PayPal. Δεν το παζάρεψα τότε, ήταν καλή η τιμή που αγόραζα. Μετά από μερικούς μήνες που αγοραςα ηχεία και πλήρωσα πάλι με PayPal δεν μου το χρέωσαν. Δοκιμάστε να το παζαρέψτε μιας και πρόκειται και για 3 συσκευές.
το DTS Neural:X ειναι αυτο που κανει μια ταινια να εχει πληροφορια στα ατμος , χωρις να υπαρχει γραμμενο στο δισκακι η αρχειο ?
blackbirdxx θα πας για 7010 ?
Ναι και όπως και στο Atmos, γίνεται και με την κωδικοποίηση του εχθρού.
ρωταω γιατι καποιος ανεφερε πως και σε ταινιες χωρις ατμος , με καποια επιλογη εχουμε κωδικοποιηση ωστε να υπαρχει αρκετη πληροφορια επανω..ποια ειναι αυτη ξερουμε?
ναι ψηνομαι γιαυτο θελω 2 ξεκαθαρισματα
Αν δεν βγήκε κι άλλο update στους D&M εκτός του DTS :X, τότε μόνο ο yamaha μπορεί ένα αρχείο dd να το κάνει dsu αλλά και Neural X, το ίδιο και με αρχείο dts.Οι marantz denon το dd μόνο dsu και το dts μόνο Neural Xα οκ ο zizikos ηταν ...
γινετε λοιπον και στον 7010 οποτε οπως κ στους γιαμυς....
οποτε μενει το ερωτηματικο μου αν μπορουμε να επεμβουμε στις ρυθμισεις του οντισι
[DOUBLEPOST=1459866566][/DOUBLEPOST]
ειναι τοσο αναλητικα εικονογραφημενο το μανιουαλ που δε χρειαζετε..
ρωταω γιατι καποιος ανεφερε πως και σε ταινιες χωρις ατμος , με καποια επιλογη εχουμε κωδικοποιηση ωστε να υπαρχει αρκετη πληροφορια επανω..ποια ειναι αυτη ξερουμε?
ναι ψηνομαι γιαυτο θελω 2 ξεκαθαρισματα
Σωστά!Αν δεν βγήκε κι άλλο update στους D&M εκτός του DTS :X, τότε μόνο ο yamaha μπορεί ένα αρχείο dd να το κάνει dsu αλλά και Neural X, το ίδιο και με αρχείο dts.Οι marantz denon το dd μόνο dsu και το dts μόνο Neural X
Και που λες, ο 5100...Ο τρόπος που λειτουργούσαν ανέκαθεν οι ενισχυτές AV ήταν απλός. Πληρώναμε κατά την αγορά τα δικαιώματα χρήσης των συστημάτων, και κάναμε ό,τι θέλαμε. Πλήρωσα για το DTS:X, και θα το βάλω όπου θέλω. Σε ProLogic, στην τουαλέτα, στο γραφείο.
Δεν είναι πίθανο να μην αλλάξει αυτό το κλείδωμα, που πιθανότατα αφορά την κακή εφαρμογή των DTS:X και Neural απο το D+M group.
Τους βλέπω να χάνουν το πεντακοσαρικάκι μου.
Aγαπητέ Vakis το σκέφτηκες καλά ;Όντως δείχνει θεριό... στα χαρακτηριστικά αλλά κυρίως στην εμφάνιση.( Ο λόγος που απαρνιέμαι την αγαπημένη Yamaha).
Για να είμαι ειλικρινείς, δεν νιώθω και πολύ άνετα!Aγαπητέ Vakis το σκέφτηκες καλά ;
Δημητρη κανε εσυ την διαπραγματευση γιατι εμεις δεν τοχουμε! ! Απιθανο το βλεπω να κοψει αλλα 130 στον καθενα παντως! Εκτος αν παρουμε αλλα 5 κομματιαΠαντως αν δεν βιαζεσαι μην ανησυχεις,οσο αργεις πεφτουν οι τιμες....συμφωνώ !
υπολογιστε λοιπον και μενα για 7010 ...
και ...παζάρι ....εχουν περιθώρια ..
[DOUBLEPOST=1459957960][/DOUBLEPOST]αν δηλ το κανουν 1000 να μην εχουμε κ θεμα με τις τραπεζες ακομη καλυτερα..
α...να μη ξεχασω... μαυρο το θελω το θεριο...