Πολυκάναλος με όριο τα 1300 ευρώ

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.988
Άραγε θα μπορέσουμε να βρούμε πουθενά οδηγίες στα Ελληνικά?

Reaction score
1.390
α οκ ο zizikos ηταν ...

γινετε λοιπον και στον 7010 οποτε οπως κ στους γιαμυς....

οποτε μενει το ερωτηματικο μου αν μπορουμε να επεμβουμε στις ρυθμισεις του οντισι
[DOUBLEPOST=1459866566][/DOUBLEPOST]
Άραγε θα μπορέσουμε να βρούμε πουθενά οδηγίες στα Ελληνικά?
ειναι τοσο αναλητικα εικονογραφημενο το μανιουαλ που δε χρειαζετε..

Reaction score
865
Παιδιά, στην 1η αγορά που είχα κάνει από το elektrowelt μου είχαν χρεώσει και μένα τα έξοδα του PayPal. Δεν το παζάρεψα τότε, ήταν καλή η τιμή που αγόραζα. Μετά από μερικούς μήνες που αγοραςα ηχεία και πλήρωσα πάλι με PayPal δεν μου το χρέωσαν. Δοκιμάστε να το παζαρέψτε μιας και πρόκειται και για 3 συσκευές.
Τωρα με τα capital ειναι ποιο σιγουρο το εμβασμα ,σε καποιον η πιστωτικη μπορει να κτυπησει οποτε τι κανουμε οταν απο το συνολικο ποσο, λειπει του ενος ,η και των δυο το αντιτιμο?

Reaction score
207
το DTS Neural:X ειναι αυτο που κανει μια ταινια να εχει πληροφορια στα ατμος , χωρις να υπαρχει γραμμενο στο δισκακι η αρχειο ?

blackbirdxx θα πας για 7010 ?
Ναι και όπως και στο Atmos, γίνεται και με την κωδικοποίηση του εχθρού.
ρωταω γιατι καποιος ανεφερε πως και σε ταινιες χωρις ατμος , με καποια επιλογη εχουμε κωδικοποιηση ωστε να υπαρχει αρκετη πληροφορια επανω..ποια ειναι αυτη ξερουμε?
ναι ψηνομαι γιαυτο θελω 2 ξεκαθαρισματα
α οκ ο zizikos ηταν ...

γινετε λοιπον και στον 7010 οποτε οπως κ στους γιαμυς....

οποτε μενει το ερωτηματικο μου αν μπορουμε να επεμβουμε στις ρυθμισεις του οντισι
[DOUBLEPOST=1459866566][/DOUBLEPOST]
ειναι τοσο αναλητικα εικονογραφημενο το μανιουαλ που δε χρειαζετε..
Αν δεν βγήκε κι άλλο update στους D&M εκτός του DTS :X, τότε μόνο ο yamaha μπορεί ένα αρχείο dd να το κάνει dsu αλλά και Neural X, το ίδιο και με αρχείο dts.Οι marantz denon το dd μόνο dsu και το dts μόνο Neural X

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.636
Σοβαρά; Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;

Χλωμιάζει ο 1200...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.290
ρωταω γιατι καποιος ανεφερε πως και σε ταινιες χωρις ατμος , με καποια επιλογη εχουμε κωδικοποιηση ωστε να υπαρχει αρκετη πληροφορια επανω..ποια ειναι αυτη ξερουμε?
ναι ψηνομαι γιαυτο θελω 2 ξεκαθαρισματα
Αν δεν βγήκε κι άλλο update στους D&M εκτός του DTS :X, τότε μόνο ο yamaha μπορεί ένα αρχείο dd να το κάνει dsu αλλά και Neural X, το ίδιο και με αρχείο dts.Οι marantz denon το dd μόνο dsu και το dts μόνο Neural X
Σωστά! :thumbsup:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.636
Ο τρόπος που λειτουργούσαν ανέκαθεν οι ενισχυτές AV ήταν απλός. Πληρώναμε κατά την αγορά τα δικαιώματα χρήσης των συστημάτων, και κάναμε ό,τι θέλαμε. Πλήρωσα για το DTS:X, και θα το βάλω όπου θέλω. Σε ProLogic, στην τουαλέτα, στο γραφείο. :D

Δεν είναι πίθανο να μην αλλάξει αυτό το κλείδωμα, που πιθανότατα αφορά την κακή εφαρμογή των DTS:X και Neural απο το D+M group.

Τους βλέπω να χάνουν το πεντακοσαρικάκι μου. :roflmao:

Reaction score
4.327
Τώρα εσείς για τα dsp μιλάτε ή για κάτι άλλο; Αν μπορούν δηλ. σε μια απλή dd να σταλεί ήχος και στα atmos ηχεία?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.636
Αν μπορεί ο ήχος των HD formats να γίνει Atmos ή DTS:X κατά βούληση και όχι μόνο από τον αντίστοιχο τρόπο κωδικοποίησης, TrueHD ή DTS HD.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.290
Ο τρόπος που λειτουργούσαν ανέκαθεν οι ενισχυτές AV ήταν απλός. Πληρώναμε κατά την αγορά τα δικαιώματα χρήσης των συστημάτων, και κάναμε ό,τι θέλαμε. Πλήρωσα για το DTS:X, και θα το βάλω όπου θέλω. Σε ProLogic, στην τουαλέτα, στο γραφείο. :D

Δεν είναι πίθανο να μην αλλάξει αυτό το κλείδωμα, που πιθανότατα αφορά την κακή εφαρμογή των DTS:X και Neural απο το D+M group.

Τους βλέπω να χάνουν το πεντακοσαρικάκι μου. :roflmao:
Και που λες, ο 5100... :p

Reaction score
865
Καρ αρχας ποιοι θα παρουνε αποφασιστηκε?
Στο θεμα της πληρωμης αν παρουμε οι 2 μας πρεπει ναναι τελος του μηνα ωστε σε 2 μερες να γινουν τα 2 δικα μου εμβασματα (τελος Απριλιου και 1 Μαιου εκτος και αν εχεις 2 λογαρισμους στην ιδια τραπεζα με αλλο ονομα (συζηγου) η σε αλλη τραπεζα με δικο σου και με εξυπηρετησεις για την διαφορα των 130 ευρω (στα δωσω μετρητα τα καταβαλεις με εμβασμα)
Παντως αν δεν βιαζεσαι μην ανησυχεις,οσο αργεις πεφτουν οι τιμες :)

Reaction score
1.390
Παντως αν δεν βιαζεσαι μην ανησυχεις,οσο αργεις πεφτουν οι τιμες....συμφωνώ ! :)

υπολογιστε λοιπον και μενα για 7010 ...

και ...παζάρι ....εχουν περιθώρια ..
[DOUBLEPOST=1459957960][/DOUBLEPOST]αν δηλ το κανουν 1000 να μην εχουμε κ θεμα με τις τραπεζες ακομη καλυτερα..

α...να μη ξεχασω... μαυρο το θελω το θεριο...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.988
Όντως δείχνει θεριό... στα χαρακτηριστικά αλλά κυρίως στην εμφάνιση.( Ο λόγος που απαρνιέμαι την αγαπημένη Yamaha).

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Όντως δείχνει θεριό... στα χαρακτηριστικά αλλά κυρίως στην εμφάνιση.( Ο λόγος που απαρνιέμαι την αγαπημένη Yamaha).
Aγαπητέ Vakis το σκέφτηκες καλά ;:D

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.988
Aγαπητέ Vakis το σκέφτηκες καλά ;:D
Για να είμαι ειλικρινείς, δεν νιώθω και πολύ άνετα! :(

Τόσα χρόνια, έχω δεθεί με αυτήν την εταιρεία! Πραγματικά αξιόπιστα προϊόντα!

Reaction score
865
Παντως αν δεν βιαζεσαι μην ανησυχεις,οσο αργεις πεφτουν οι τιμες....συμφωνώ ! :)

υπολογιστε λοιπον και μενα για 7010 ...

και ...παζάρι ....εχουν περιθώρια ..
[DOUBLEPOST=1459957960][/DOUBLEPOST]αν δηλ το κανουν 1000 να μην εχουμε κ θεμα με τις τραπεζες ακομη καλυτερα..

α...να μη ξεχασω... μαυρο το θελω το θεριο...
Δημητρη κανε εσυ την διαπραγματευση γιατι εμεις δεν τοχουμε! ! Απιθανο το βλεπω να κοψει αλλα 130 στον καθενα παντως! Εκτος αν παρουμε αλλα 5 κομματια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.050
Members
38.286
Νεότερο μέλος
JohnnyDD