Πολυκάναλος με όριο τα 1300 ευρώ

Reaction score
865
Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αποφασιστει τι θα γινει γιατι η επικοινωνια ειναι οπως ειδατε δυσκολη! Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει μεηλ στο μαγαζι αυριο να δει αν του αρεσει η τιμη! (Θα απαντησουν αυριο ) και μετα επανερχομαστε γιατι και ο Ιακωβος ποσα μεηλ να στειλει οταν ακομα δεν εχουμε αποφασισει! Θα μπερδευτει τι πραγμα! Νομιζω ειναι το καλυτερο και αποφορτιζεται και ο συμφορουμιτης!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.990
Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αποφασιστει τι θα γινει γιατι η επικοινωνια ειναι οπως ειδατε δυσκολη! Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει μεηλ στο μαγαζι αυριο να δει αν του αρεσει η τιμη! (Θα απαντησουν αυριο ) και μετα επανερχομαστε γιατι και ο Ιακωβος ποσα μεηλ να στειλει οταν ακομα δεν εχουμε αποφασισει! Θα μπερδευτει τι πραγμα! Νομιζω ειναι το καλυτερο και αποφορτιζεται και ο συμφορουμιτης!
Πάντως δεν καθυστερούν σε απάντηση! Μάλλον δεν ;eχουν καταλάβει τι ακριβώς θέλουμε.
Προτείνω λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε και πόσοι, και κατόπιν στέλνουμε mail.
[DOUBLEPOST=1459800284][/DOUBLEPOST]
Συγνώμη, πόσο πρέπει να περιμένουμε για Yamaha?
Εννοώ για αγορά από Ελλάδα..

Reaction score
207
Εννοώ για αγορά από Ελλάδα..
O 1050 νομίζω μέσα στον Απρίλιο αλλά για τον 2050 που με ενδιαφέρει μέσα στον Μάιο χωρίς να ξέρουν αν θα είναι αρχές ή τέλος.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.990
O 1050 νομίζω μέσα στον Απρίλιο αλλά για τον 2050 που με ενδιαφέρει μέσα στον Μάιο χωρίς να ξέρουν αν θα είναι αρχές ή τέλος.
!!!! Ούτε αυτοκίνητο να αγοράζαμε....:headbang:
[DOUBLEPOST=1459801799][/DOUBLEPOST]Άσε που μου θυμίσατε τα νιάτα μου πάλι!
Πάνω από 6 μήνες περίμενα από Αμερική αυτό : http://www.hifiengine.com/gallery/images/soundcraftsmen-rp2215-r-10-band-stereo-equalizer.shtml

Στα 70ties (μόνο το συνοδευτικό lp μου έμεινε, δώρο στον αδερφό μου το μηχάνημα).

Last edited:

Reaction score
1.390
Τα ίδια είχαμε περάσει κάποτε κ με το Πιονιρ 2011 κ το φιλιπς 963...

Προπαραγγελιες κ αν....

Reaction score
865
Λοιπον το καταστημα δεχεται πληρωμη με :
1. Τραπεζικο εμβασμα
2. Paypal (+1.6% paypal εξοδα στην τιμη )

Reaction score
865
Και εγω εστειλα και πηρα απαντηση
Hello, so I can offer incl. freight, incl. VAT and incl. paypal charge:
1 x Marantz sr 7009 Black
2 x Marantz sr 7010 Black
1 x shipping
3288,-

αρα 3381 σου ειπανε χωρις το paypall 1.6% με το paypall +55 ευρω =3436
3288 τωρα με το 1.6%
148 ευρω εκπτωση δηλαδη -50 ευρω περιπου για τον καθενα

Με bank tranfer γλυτωνουμε το 1.6% ακομα αλλα δεν γινεται οποτε το ξεχναμε

Χοντρικά κανα 1150 ρη βγαινει ο 7010

Last edited:

Reaction score
245
Χωρις να θελω να σας πω κατι που δεν ξερετε ηδη, αλλα σε οποιοδηποτε καταστημα να πας με μετρητα και το παζαρεψεις λιγο μπορεις να πετυχεις αντιστοιχη η και καλυτερη εκπτωση! Μονο για μια αξιολογη διαφορα τιμης θα αξιζε μια τετοια κινηση.

Reaction score
865
Χωρις να θελω να σας πω κατι που δεν ξερετε ηδη, αλλα σε οποιοδηποτε καταστημα να πας με μετρητα και το παζαρεψεις λιγο μπορεις να πετυχεις αντιστοιχη η και καλυτερη εκπτωση! Μονο για μια αξιολογη διαφορα τιμης θα αξιζε μια τετοια κινηση.
ευχαριστως να μας κοψει καποιος τα ιδια η και περισσοτερα αλλα ως τωρα δεν !
Φυσικα αν εχει παρει καποιος προσφορα ας την μοιρασει μαζι μας

Reaction score
865
Εμβάσματα στο Εξωτερικό έως 1000€

Τώρα μπορείτε μέσω της Τράπεζας Πειραιώς να εκτελείτε εμβάσματα στο εξωτερικό για ποσά έως 1000€, χωρίς δικαιολογητικά και εγκρίσεις και για οποιοδήποτε σκοπό, είτε ως επιχείρηση είτε ως ιδιώτης.

Για την εκτέλεση των εμβασμάτων σας μέχρι του συνολικού ποσού των 1000€ μηνιαίως δεν απαιτούνται δικαιολογητικά και εγκρίσεις, ούτε χρειάζεται αιτιολόγησή τους.

Χρειαζομαστε :
Tον λογαριασμό του παραλήπτη σε μορφή ΙΒΑΝ και το Swift BIC της τράπεζας (Eίναι η διεθνής κωδική ονομασία της τράπεζας όπως προκύπτει από τα αρχική της λέξης BIC (Bank Identifier Code) ή με απλά λόγια το αναγνωριστικό ότι η συναλλαγή που κάνετε είναι προς αυτή την τράπεζα.)

Το κοστος ειναι μεσω web banking 1 ευρω και μπορεις να πληρωσεις το 1000 ρικο τελος του μηνα και τα υπολοιπα την επομενη

Reaction score
865
Πληρώνοντας με εμβασμα κερδιζουμε το 1.6% οποτε στον 7010 βγαίνει 1130 στο περιπου ,320 ποιο κατω απο την skroutz τιμη !!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.990
Οι διαφορές είναι μεγάλες. Άρα προχωράμε με αυτόν! Τουλάχιστον για marantz.
[DOUBLEPOST=1459859817][/DOUBLEPOST]Αν καταθέσουμε μέσω Πειραιώς μέχρι το ποσό των 1000 και τα υπόλοιπα μέσω ΕΤΕ πχ τι γίνεται?

Reaction score
865
Εσυ εισαι καλυμενος αφου εισαι κατω σπο 1000! Εγω βαζω 1000 και τα υπολοιπα τα δινω σε καποιον που κανει παραγγελια και εχει 2 λογαριασμους οποτε περισσευουν και κανει αυτος την καταθεση η περιμενουμε τελος Απριλιου βαζω τα 1000 και την 1 Μαιου τα υπολοιπα! Περιμενουμε αν θα υπαρξει αλλος ενδιαφερομενος

Reaction score
1.390
το DTS Neural:X ειναι αυτο που κανει μια ταινια να εχει πληροφορια στα ατμος , χωρις να υπαρχει γραμμενο στο δισκακι η αρχειο ?

blackbirdxx θα πας για 7010 ?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.636
το DTS Neural:X ειναι αυτο που κανει μια ταινια να εχει πληροφορια στα ατμος , χωρις να υπαρχει γραμμενο στο δισκακι η αρχειο ?
Ναι και όπως και στο Atmos, γίνεται και με την κωδικοποίηση του εχθρού.

Reaction score
1.390
ρωταω γιατι καποιος ανεφερε πως και σε ταινιες χωρις ατμος , με καποια επιλογη εχουμε κωδικοποιηση ωστε να υπαρχει αρκετη πληροφορια επανω..ποια ειναι αυτη ξερουμε?
ναι ψηνομαι γιαυτο θελω 2 ξεκαθαρισματα

Reaction score
228
Παιδιά, στην 1η αγορά που είχα κάνει από το elektrowelt μου είχαν χρεώσει και μένα τα έξοδα του PayPal. Δεν το παζάρεψα τότε, ήταν καλή η τιμή που αγόραζα. Μετά από μερικούς μήνες που αγοραςα ηχεία και πλήρωσα πάλι με PayPal δεν μου το χρέωσαν. Δοκιμάστε να το παζαρέψτε μιας και πρόκειται και για 3 συσκευές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15