- Reaction score
- 84.957
Το τραπεζάκι αριστερά και το γραφείο δεξιά πρέπει να φύγουν. Και το έπιπλο της τηλεόρασης.
οταν χτυπαω παλαμακια ο μπεμπης αρχιζει να χορευει..!
Παιδια, για να καταλαβεται, ΔΕΝ εχω καποιο προβλημα με τον ηχο, δε με χαλαει κατι περα απο το γεγονος πως αναγκαζομαι να παζω δυνατοτερα , απλα ρωτησα τι θα γινοταν αν εβαζα αποροφοιτες πισω απο τα ηχεια.. τελικα δε θα βαλω αποροφοιτες , θα βαλω μονο τους διαχυτες που φτιαχνω αυτες τις μερες.
Και αποτελεσμα να μην εχω , δε με νοιαζει..
ουτος η αλλος θα παρω τα opticon 8
Καλησπερα..
Εχω μεταφερει τα ηχεια μου dali concept 6 στο σαλωνι..
Αναγκαζομαι να τα παιζω δυνατοτερα κατι που δε μαρεσει μιας που δεν εχω κ κανενα τελειο ενισχυτη denon pma 700ae..
Πριν λιγες μερες αγορασα καδρονια για να κανω 4 διαχυτες ηχου τυπου skyline..
Διαστασεις σε εκατοστα , οι 2 54χ54 και οι αλλοι 2 54χ108.
Το σαλωνι εχει μηκος/πλατος/υψος
Σε μετρα 6χ4χ2.7..
Στο πλατος της μιας πλευρας,πισω μου κ απεναντι απτα ηχεια εχω στη μεση μπαλκωνοπορτα.
Κανενα παραθυρο.
Οι 2 μικροι τετραγωνοι διαχυτες 54χ54 θα μπουν αναμεσα στα ηχεια ,δεξια κ αρριστερα απτην τηλεοραση.
Οι 2 μεγαλυτεροι διαχυτες 54χ108 θα μπουν πισω μου δεξια κ αρριστερα της μπαλκωνοπορτας οριζοντια.
Το ερωτημα ειναι,
Πως θα μπορεσω να κανω τον ηχο ποιο βαθυ,ποιο ζεστο και ποιο απλομενο ; Δε θελω ξερο, νεκρο ηχο κατι που με φοβηζει στην τοποθετηση αποροφητων ηχουν, foams, ακριβως διπλα στα ηχεια κ μονον εκει, δεξια κ αρριστερα στους τοιχους.
Να βαλω ηχοαποροφητες πισω κ πλαγια απο τα ηχεια? θα με ξερανει τον ηχο?
εκεινα τα ξερα κλαδια νομιζω φταινε...
εκτος απο κακο φενκ σουι , ειναι οτι χειρότερο για τον ηχο....
τον ξεραίνουν εντελως...
οταν χτυπας παλαμακια στο χωρο τι συμβαινει ?
Aν σου πω να βαλεις και απορροφητες να σου τραβανε και τις μυρωδιες απο τα φαγητα ?οταν χτυπαω παλαμακια ο μπεμπης αρχιζει να χορευει..!
Παληκάρι μου πρίν προχωρήσεις να κάνεις ( αγοράσεις οτιδήποτε) πρώτα από όλα άλλαξε το στήσιμο πού εχουν τα ηχεία σου.φιλε dahari εκτιμω το ενδιαφερον σου..
θελω να ανεβω σε ενισχυτη ουτος η αλλος..
αλλα υπαρχει ενα θεμα που με ανυσηχει..
ο denon pma700ae εχει loudness, οπως και ο pma720 οπως και ο μικροτερος 520.. το loudness το εχω ΜΟΝΙΜΑ πατημενο, ΔΕΝ γινεται να ακουσω διαφορετικα, αν το εχω στο off το αποτελεσμα ειναι δραματικα αρνητικο..
οι μεγαλυτεροι ενισχυτες της denon οπως 1510ae ,1520ae και πανω 2020ae δεν εχουν loudness.. πως μπορω να ξερω οτι θα με καλυψουν οι μεγαλυτεροι αφου δεν εχω και τη δυνατοτητα ακροασεων.. γουρουνι στο σακι θα παρω?
Μηπως δε το εχουν επειδη υπερκαλυπτουν τις ιδιοτητες του κουμπιου αυτου χωρις αυτο να υπαρχει? δηλαδη μονο με bass και treble?
Ένας καλός ενισχυτής δεν έχει ανάγκη από ρυθμιστικά μπάσων πρίμων, πόσο μάλλον το οπωσδήποτε ξεπερασμένο loud.φιλε dahari εκτιμω το ενδιαφερον σου..
θελω να ανεβω σε ενισχυτη ουτος η αλλος..
αλλα υπαρχει ενα θεμα που με ανυσηχει..
ο denon pma700ae εχει loudness, οπως και ο pma720 οπως και ο μικροτερος 520.. το loudness το εχω ΜΟΝΙΜΑ πατημενο, ΔΕΝ γινεται να ακουσω διαφορετικα, αν το εχω στο off το αποτελεσμα ειναι δραματικα αρνητικο..
οι μεγαλυτεροι ενισχυτες της denon οπως 1510ae ,1520ae και πανω 2020ae δεν εχουν loudness.. πως μπορω να ξερω οτι θα με καλυψουν οι μεγαλυτεροι αφου δεν εχω και τη δυνατοτητα ακροασεων.. γουρουνι στο σακι θα παρω?
Μηπως δε το εχουν επειδη υπερκαλυπτουν τις ιδιοτητες του κουμπιου αυτου χωρις αυτο να υπαρχει? δηλαδη μονο με bass και treble?
Αν κουνάει ηχεία και επιπλα μπορεί να κανει δουλεια.o denon pma 1520ae δηλαδη που δεν εχει loudness θα μου κανει δουλεια