- Reaction score
- 79.754
Κωστή όπως είπαν και τα παιδιά,το loudness είναι ένα ηχητικό τρικ μιας παλιάς εποχής.Μη σκας γι'αυτό.και μη κολλάς απαραίτητα σε denon.Τα συμπεράσματα της μέχρι τώρα περιγραφής σου, δείχνουν ότι δεν έχεις ακούσει σωστά ακόμα τα ηχεία σου.φιλε dahari εκτιμω το ενδιαφερον σου..
θελω να ανεβω σε ενισχυτη ουτος η αλλος..
αλλα υπαρχει ενα θεμα που με ανυσηχει..
ο denon pma700ae εχει loudness, οπως και ο pma720 οπως και ο μικροτερος 520.. το loudness το εχω ΜΟΝΙΜΑ πατημενο, ΔΕΝ γινεται να ακουσω διαφορετικα, αν το εχω στο off το αποτελεσμα ειναι δραματικα αρνητικο..
οι μεγαλυτεροι ενισχυτες της denon οπως 1510ae ,1520ae και πανω 2020ae δεν εχουν loudness.. πως μπορω να ξερω οτι θα με καλυψουν οι μεγαλυτεροι αφου δεν εχω και τη δυνατοτητα ακροασεων.. γουρουνι στο σακι θα παρω?
Μηπως δε το εχουν επειδη υπερκαλυπτουν τις ιδιοτητες του κουμπιου αυτου χωρις αυτο να υπαρχει? δηλαδη μονο με bass και treble?
Είτε λόγω τοποθέτησης είτε λόγω ενισχυτικών.
Μη παρεξηγήσεις τυχόν ''επιθετικές'' ενέργειες αποτροπής αγοράς άλλων ηχείων που ανέφερες.
Το λέμε γιατί είμαστε πολλοί παθόντες αντίστοιχων καταστάσεων.
Μη βιάζεσαι να αγοράσεις κάτι,θέλει μελέτη το πράγμα.
Διάβασε,άκου ότι μπορείς αν μπορείς,δανείσου αν μπορείς κάποιο μηχάνημα και δοκίμασε αν πάλι μπορείς.
Αν πάλι δεν μπορείς τίποτα από όλα αυτά θα μείνεις και θα επεξεργαστείς συμβουλές και θεωρία και θα ρισκάρεις όσοσ το δυνατό λιγότερο
Απ'όσο κατάλαβα ψάχνεσαι αποκλειστικά για 2 κάναλο ενισχυτή?
Αλλά δοκίμασε και λύσεις σε συνδυασμό με sub,ο χώρος σου είναι αρκετά ανοιχτός και θα σε γλιτώσει από ένα πολύ απαιτητικό κομμάτι που πρέπει να αναλάβει το ηχείο.
ή κάποιον AV ενισχυτή με aydyssey ή YPAO σύστημα
Απ όσο γνωρίζω υπάρχουν πάρα πολλοί 2κάναλοι ενισχυτές με έξοδο sub,ή δεν ξέρω αν έχει προενίσχυση ο denon σου ώστε να καταφύγεις σε λύση τελικού.
Το επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστικός ότι τα ηχεία τα αλλάζουμε στο τέλος!!