- Reaction score
- 75
Να επανέλθω μετα το τελικο στήσιμο και να πω οτι τα "αυτάκια μου" εχουν πάθει πλακα με αυτο που ακούν.
Και παιζοντας για εκατομμυριοστή φορά το requiem του Mozart
(με ενα ταπεινό cd περίπου 20ετιας της telarc
με CD player 15ετιας ενα pioneer DV-757
και σε ρόλο προενισχυτη πια ενα Yamaha A1 16ετιας )
ένιωσα την ιδια αίσθηση οπως οταν το ειχα πρωτακουσει στο Μεγαρο.
Εχω πάθει πλακα.
Μια ερώτηση προς στους μυημένους.
Ο Yamaha μεχρι και χτες έπαιζε σαν τελικός και το ρυθμιστικό του volume λίγες φορες ξεπερνούσε τα μισά της διαδρομής του καθώς μετα η ένταση που έπαιρνα ηταν κατατι μεγαλύτερη αλλα αυτο που άκουγα ηταν πια,θωλομενο και όχι ξεκούραστο στο αυτί.
Απο χτες που δουλεύει σαν προενισχυτης το volume εχει φτάσει στα 3/4 της διαδρομής του και ολο αυτο που ακούω απο τους Electrocompaniet ειναι και δυνατό και καθαρό στο αυτί.
Εχω την εντύπωση οτι μπορω να ανοίξω κι αλλο αλλα φοβάμαι μη προκληθει καποια ζημια σε καποιο μέρος της ηχητικής αλυσίδας Yamaha, Electrocompaniet, b&w 802.
Να πω οτι σε αυτη την ένταση έπαιξα για διάστημα 10" καθώς ηταν αρκετα αργά για να συνεχίσω.
Πείτε μου πρακτικα τι κανω γιατι όντως φοβάμαι μη κανω καμία μακακια!
Και παιζοντας για εκατομμυριοστή φορά το requiem του Mozart
(με ενα ταπεινό cd περίπου 20ετιας της telarc
με CD player 15ετιας ενα pioneer DV-757
και σε ρόλο προενισχυτη πια ενα Yamaha A1 16ετιας )
ένιωσα την ιδια αίσθηση οπως οταν το ειχα πρωτακουσει στο Μεγαρο.
Εχω πάθει πλακα.
Μια ερώτηση προς στους μυημένους.
Ο Yamaha μεχρι και χτες έπαιζε σαν τελικός και το ρυθμιστικό του volume λίγες φορες ξεπερνούσε τα μισά της διαδρομής του καθώς μετα η ένταση που έπαιρνα ηταν κατατι μεγαλύτερη αλλα αυτο που άκουγα ηταν πια,θωλομενο και όχι ξεκούραστο στο αυτί.
Απο χτες που δουλεύει σαν προενισχυτης το volume εχει φτάσει στα 3/4 της διαδρομής του και ολο αυτο που ακούω απο τους Electrocompaniet ειναι και δυνατό και καθαρό στο αυτί.
Εχω την εντύπωση οτι μπορω να ανοίξω κι αλλο αλλα φοβάμαι μη προκληθει καποια ζημια σε καποιο μέρος της ηχητικής αλυσίδας Yamaha, Electrocompaniet, b&w 802.
Να πω οτι σε αυτη την ένταση έπαιξα για διάστημα 10" καθώς ηταν αρκετα αργά για να συνεχίσω.
Πείτε μου πρακτικα τι κανω γιατι όντως φοβάμαι μη κανω καμία μακακια!