- Reaction score
- 15.543
καλε....!
Last edited:
Διαθεση στο φουλ και παμεεε!!!! (Κεφαλα το RT60 μου νεκρωθηκε επιτελους)Τρελό αγόρι τι έκανες πάλι;
Αργείς χαραχτηριστικά λέμε.
Μεγειά Τάσο ,έτσι όπως το είπες νόμιζα θα έγραφαν επάνωαντε να τελειωνουμε κ σημερα! ερχονται σε λιγο και τα 2 χαλακια 4εποχων σε σουπερ τιμη!
εχουν πιστοποιηση ΤΗΧ HyperUltra, Dolby Atmos, DTS X, Auro 3D, IMAX & Chuck Norris
δεν ξερω ..δεν ξερωΔιαθεση στο φουλ και παμεεε!!!! (Κεφαλα το RT60 μου νεκρωθηκε επιτελους)
Πληροφοριες καταστηματος εδω
2x2.5 μετρα ειναι και τα 2! οταν βαρεθω οπως ειναι τα κανω μια τραμπα και παλι απ την αρχη!
Μισές θυσίες έχει αρχίσει και κάνει αυτό το παιδί.Αυτή είναι θυσία...
τι λες βρε! αφου μενω μονος! ειμαι ο αρχοντας του εαυτου μου!Μισές θυσίες έχει αρχίσει και κάνει αυτό το παιδί.
Έπρεπε να την βάλει απο άκρη σε άκρη.
Μισές μετρήσεις θα γίνουν τώρα .
Κάτι μου λέει οτι ρωτάει παντόφλα
ζηλιαρα!Που βαδίζουμε ρε παιδιά!!???Τι κατάντια είν τούτη?!?!
Απ'εκεί που ανεβάζαμε φωτό με sub και ηχεία και να συζητάμε πόσα Hz κατεβαίνουν και να μας τρέχουν τα σαλάκια...
να ανεβάζουμε φωτό με χαλιά,να συζητάμε για ποιότητες (ολόμαλλο πενιέ, μαλλί - μετάξι, μάλλινα και ακρυλικά κλπ) και να παίρνουμε και like.
Ανοίξτε και ένα θρεντ για κέντημα και σεμεδάκια καλέ!!!
Κουκλεντέδες γίναμε ρεεεεεε!!!!
Υ.Γ. Μεγειές φιλενάδα!!!!
πρεπει τουλαχιστον 2-3 φορες για επαληθευση! δε θελω μισες δουλειες!δεν ξερω ..δεν ξερω
...πρεπει να μετρηθουν και τα χαλια
Γραφουν! κατσε θ ανεβασω αλλη μια πιο μετα να κανεις ματι!Μεγειά Τάσο ,έτσι όπως το είπες νόμιζα θα έγραφαν επάνω
Dolby Atmos, DTS X κτλ
μην το χάσουμε!!!! αυτό το μήνα έχει high-end συγκριτικό καλώδια ηχείων σε 12 διαφορετικές αποχρώσεις (3 για κάθε εποχή)!!
για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!!
Άντε και στα δικά μας οι λεύτερες!!!
Μη ξεχνάμε και την marie claire είναι μία γυναίκα με πάθος ,εσείς;;
Μιλάμε για ultra high end σε 24 διαφορετικές αποχρώσεις.
50 δεν ήταν;Μιλάμε για ultra high end σε 24 διαφορετικές αποχρώσεις.
50 γίνονται μετά το καλιμπράρισμα καλέ50 δεν ήταν;
Mήπως θα ήταν καλύτερα να έλεγαν τις ταινίες "Grayscale"?50 γίνονται μετά το καλιμπράρισμα καλέ