Black, Death & Extreme metal

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Ruins - Chambers of Perversion (E.P) 2010 / Black/Thrash Metal from Germany / 21 ολόκληρα λεπτά γεμάτο Satanism Βlasphemy Perversion...enjoy!

Να δω ποιος εχει βελανιδια να κανει like σε αυτό :lolsign::roflmao::lol::laugh:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.496
Τα εξώφυλλα των κυκλοφοριών τους, παίρνουν έγκριση από το Κτήνος; :D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Άν δεν έχεις ανοίξει τέρμα τα γκάζια κάντο τώρα πρίν σε καταβάλει ο Αμβρόσιος ,για τους άρχοντες του Θανάτου και τις Σκοτεινές δυνάμεις αυτού του καταραμμένου νήματος.
Deicide
- How can you call yourself a god? (2011) LP ''To Hell with God'' Death Metal from USA / Satanism /
Century Media Records

- Satan Spawn, the Caco-Daemon (1992) LP ''Legion''
- Dead But Dreaming
- Homage For Satan (2006) LP ''The Stench of Redemption''
- Deicide (1990)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Enoid - Ode A La Haine from LP "Exile Aux Confins Des Tourments" (2016) Satanath Records

Melodic epic black metal απο...Ελβετία. Κι αυτοί one man band, Εν ονόματι Sergio Moplat, σχηματιστηκαν το 1996 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album 10 χρονια αργοτερα το 2016, ετςι διέταξον το Κτήνος, που πας με αυτο το ονομα του ειπε, δέκα χρονια του πήρε να το αποφασίσει και να δώσει έγκριση το Κτήνος. Το φετινό του κυκλοφόρησε σε 1000 κοπιες, οι οποίες 666 κάηκαν στην πυρά και έμειναν προς κυκλοφορία οι υπόλοιπες 334, ετςι διέταξον τον Sergio το Κτήνος. Μυρίζει θάνατο παντού, θα μείνω ξύπνιος όλη νύχτα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Τα εξώφυλλα των κυκλοφοριών τους, παίρνουν έγκριση από το Κτήνος; :D
Αν δεν ειχαν έγκριση απο το Κτήνος δεν θα έβλεπαν ποτε το Σκότος της νύχτας :lol:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Αν δεν ειχαν έγκριση απο το Κτήνος δεν θα έβλεπαν ποτε το Σκότος της νύχτας :lol:
Έχει εισχωρήσει το πνεύμα του Κτήνους μέσα στον wizzy είναι περιπλανώμενος μέσα σε Σκοτάδι και κάνει παραπλανητικές ερωτήσεις για εξώφυλλα .:lol::lolsign::roflmao:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Έχει εισχωρήσει το πνεύμα του Κτήνους μέσα στον wizzy είναι περιπλανώμενος μέσα σε Σκοτάδι και κάνει παραπλανητικές ερωτήσεις για εξώφυλλα .:lol::lolsign::roflmao:
Τον ρούφηξε λεμε, άφαντος, το Κτήνος εχει διαδώσει φήμες οτι σημερα δεν αισθανόταν καλα, πήγε να πάρει τηλέφωνο το 166 και κατα "λάθος" πήρε το 666, και ξέρεις ποιος το σηκωσε. :angel::rolleyes::lol:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Τον ρούφηξε λεμε, άφαντος, το Κτήνος εχει διαδώσει φήμες οτι σημερα δεν αισθανόταν καλα, πήγε να πάρει τηλέφωνο το 166 και κατα "λάθος" πήρε το 666, και ξέρεις ποιος το σηκωσε. :angel::rolleyes::lol:
Για την έγκριση που έλεγε παίζει σοβαρά να ρωτούσε το ίδιο το Κτήνος μέσα απο τον wizzy .:rofl:
Βλέπε εξορκιστη.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Για την έγκριση που έλεγε παίζει σοβαρά να ρωτούσε το ίδιο το Κτήνος μέσα απο τον wizzy .:rofl:
Βλέπε εξορκιστη.
Παίζει το Κτήνος να εχει κυριευςει Εσένα, εσυ εμένα, εγω τον georgesod, αυτος τον wizzy, ο wizzy το Κτήνος και το Κτήνος τον...mufasa :lol:. Το οποίο Κτήνος παίζει να ειναι κι ο Pault, μιας και παραπλανεί κατα ριπάς. Αμεςα λουκέτο στο καταραμένο νημα, αν και πολυ φοβάμαι οτι το Κτήνος εχει εισχωρήσει για τα καλα στο σάιτ και τον βλέπω να μετακομίζει στο "Στιχοι που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδησαμε" :lolsign::roflmao::laugh::lol:

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Παίζει το Κτήνος να εχει κυριευςει Εσένα, εσυ εμένα, εγω τον georgesod, αυτος τον wizzy, ο wizzy το Κτήνος και το Κτήνος τον...mufasa :lol:. Το οποίο Κτήνος παίζει να ειναι κι ο Pault, μιας και παραπλανεί κατα ριπάς. Αμεςα λουκέτο στο καταραμένο νημα, αν και πολυ φοβάμαι οτι το Κτήνος εχει εισχωρήσει για τα καλα στο σάιτ και τον βλέπω να μετακομίζει στο "Στιχοι που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδησαμε" :lolsign::roflmao::laugh::lol:
Προβλέπω το Κτήνος να μένει τελικά στον Mufasa που ήταν ο τελευταίος και μετά να μπαίνει ξανά στο heavy metal νημα και τα κάνει πάλι όλα putain.
:roflmao::roflmao::roflmao:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Προβλέπω το Κτήνος να μένει τελικά στον Mufasa που ήταν ο τελευταίος και μετά να μπαίνει ξανά στο heavy metal νημα και τα κάνει πάλι όλα putain.
:roflmao::roflmao::roflmao:
Τελικα πιστεύω, μιας και εχω βάσιμες υποψίες, οτι το Κτήνος ειναι ο...vroom :lol:Ας αφήσουμε να κυλήσει το καταραμένο νημα και θα δείξει :angel:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Τον ρούφηξε λεμε, δεν αισθανόταν καλα, πήγε να πάρει τηλέφωνο το 166 και κατα "λάθος" πήρε το 666, και ξέρεις ποιος το σηκωσε. :angel::rolleyes::lol:
:lol:
Παρακαλούμε μην το κλείσετε αν δεν ακούσετε σήμα κατελειμένο,η κλήση σας βρίσκεται σε αναμονή.:lol:
Τελικά το σήκωσε κανένας;:lol:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.496
...ναι, απάντησε το Κτήνος με τη φωνή του cosmarpan, αλλά ευτυχώς δεν έπεσα στην παγίδα του, νομίζω...:unsure:

Reaction score
4.327
Λοιπόν αλάνια είπαμε δεν έχει παπά το forum (μεγάλη παράληψη) :p αλλά θα σας φτιάξω καλά εγώ....
Πάρτε να 'χετε :smg:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Λοιπόν αλάνια είπαμε δεν έχει παπά το forum (μεγάλη παράληψη) :p αλλά θα σας φτιάξω καλά εγώ....
Πάρτε να 'χετε :smg:

Ευτυχ3σμένος ο νέος Πacxac Georgesod.:lolsign:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.585
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants