cosmarpan
Underground
- Reaction score
- 7.488
Να δω ποιος εχει βελανιδια να κανει like σε αυτόRuins - Chambers of Perversion (E.P) 2010 / Black/Thrash Metal from Germany / 21 ολόκληρα λεπτά γεμάτο Satanism Βlasphemy Perversion...enjoy!
![]()

Να δω ποιος εχει βελανιδια να κανει like σε αυτόRuins - Chambers of Perversion (E.P) 2010 / Black/Thrash Metal from Germany / 21 ολόκληρα λεπτά γεμάτο Satanism Βlasphemy Perversion...enjoy!
![]()

Eγώ πάντως είπα enjoy όπως και νά'χει.Να δω ποιος εχει βελανιδια να κανει like σε αυτό![]()

Εμ απο ποιόν θα πάρουν απ'τον Αμβρόσιο;Τα εξώφυλλα των κυκλοφοριών τους, παίρνουν έγκριση από το Κτήνος;![]()

Κτήνος διέταξον εκ των έσω.
Αν δεν ειχαν έγκριση απο το Κτήνος δεν θα έβλεπαν ποτε το Σκότος της νύχταςΤα εξώφυλλα των κυκλοφοριών τους, παίρνουν έγκριση από το Κτήνος;![]()

Έχει εισχωρήσει το πνεύμα του Κτήνους μέσα στον wizzy είναι περιπλανώμενος μέσα σε Σκοτάδι και κάνει παραπλανητικές ερωτήσεις για εξώφυλλα .Αν δεν ειχαν έγκριση απο το Κτήνος δεν θα έβλεπαν ποτε το Σκότος της νύχτας![]()

Τον ρούφηξε λεμε, άφαντος, το Κτήνος εχει διαδώσει φήμες οτι σημερα δεν αισθανόταν καλα, πήγε να πάρει τηλέφωνο το 166 και κατα "λάθος" πήρε το 666, και ξέρεις ποιος το σηκωσε.Έχει εισχωρήσει το πνεύμα του Κτήνους μέσα στον wizzy είναι περιπλανώμενος μέσα σε Σκοτάδι και κάνει παραπλανητικές ερωτήσεις για εξώφυλλα .![]()

Για την έγκριση που έλεγε παίζει σοβαρά να ρωτούσε το ίδιο το Κτήνος μέσα απο τον wizzy .Τον ρούφηξε λεμε, άφαντος, το Κτήνος εχει διαδώσει φήμες οτι σημερα δεν αισθανόταν καλα, πήγε να πάρει τηλέφωνο το 166 και κατα "λάθος" πήρε το 666, και ξέρεις ποιος το σηκωσε.![]()

Παίζει το Κτήνος να εχει κυριευςει Εσένα, εσυ εμένα, εγω τον georgesod, αυτος τον wizzy, ο wizzy το Κτήνος και το Κτήνος τον...mufasaΓια την έγκριση που έλεγε παίζει σοβαρά να ρωτούσε το ίδιο το Κτήνος μέσα απο τον wizzy .
Βλέπε εξορκιστη.
. Το οποίο Κτήνος παίζει να ειναι κι ο Pault, μιας και παραπλανεί κατα ριπάς. Αμεςα λουκέτο στο καταραμένο νημα, αν και πολυ φοβάμαι οτι το Κτήνος εχει εισχωρήσει για τα καλα στο σάιτ και τον βλέπω να μετακομίζει στο "Στιχοι που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδησαμε" 

Προβλέπω το Κτήνος να μένει τελικά στον Mufasa που ήταν ο τελευταίος και μετά να μπαίνει ξανά στο heavy metal νημα και τα κάνει πάλι όλα putain.Παίζει το Κτήνος να εχει κυριευςει Εσένα, εσυ εμένα, εγω τον georgesod, αυτος τον wizzy, ο wizzy το Κτήνος και το Κτήνος τον...mufasa. Το οποίο Κτήνος παίζει να ειναι κι ο Pault, μιας και παραπλανεί κατα ριπάς. Αμεςα λουκέτο στο καταραμένο νημα, αν και πολυ φοβάμαι οτι το Κτήνος εχει εισχωρήσει για τα καλα στο σάιτ και τον βλέπω να μετακομίζει στο "Στιχοι που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδησαμε"
![]()

Τελικα πιστεύω, μιας και εχω βάσιμες υποψίες, οτι το Κτήνος ειναι ο...vroomΠροβλέπω το Κτήνος να μένει τελικά στον Mufasa που ήταν ο τελευταίος και μετά να μπαίνει ξανά στο heavy metal νημα και τα κάνει πάλι όλα putain.
![]()
Ας αφήσουμε να κυλήσει το καταραμένο νημα και θα δείξει 
Τον ρούφηξε λεμε, δεν αισθανόταν καλα, πήγε να πάρει τηλέφωνο το 166 και κατα "λάθος" πήρε το 666, και ξέρεις ποιος το σηκωσε.![]()

Ευτυχ3σμένος ο νέος Πacxac Georgesod.Λοιπόν αλάνια είπαμε δεν έχει παπά το forum (μεγάλη παράληψη)αλλά θα σας φτιάξω καλά εγώ....
Πάρτε να 'χετε