Η φωτογραφία μας! ποιος είναι πίσω από κάθε "nickname"

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Σειρούλα..κολλητήρι πιάνεις ή τσιμπιδάκι για τα φρύδια? :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Οχι,απλα προσπαθησα να αναπαραστησω ανωδυνα κατι που εγινε στην πραγματικοτητα πριν μερικα χρονια.Με το ενα χερι κρατουσα 2-3 μικροσκοπικα καλωδια για να κολληθουν μαζι,και για να μην τα χασω απο τα ματια μου,απλωσα το αλλο χερι για να πιασω το κολλητηρι και τελικα το επιασα λιγα εκατοστα πιο μπροστα.
Περιττον να πω που πηγε και το κολλητηρι και τα καλωδια :p

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.818
απλωσα το αλλο χερι για να πιασω το κολλητηρι και τελικα το επιασα λιγα εκατοστα πιο μπροστα.
>:(>:(

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Την μούρη σου την ξέρω βάλε κανα κώλο :rofl:
Καλά άντε βάλε μούρη να σε μάθουνε κι άλλοι..:lol::lol:
Παλι καλα που δεν ειπες βαλε κανα κωλο να σε μαθουνε κι αλλοι :lol::lol::lol::roflmao::roflmao::roflmao: να τρεχουμε και να μην φτανουμε :lolsign:
Ασ'τις paparies βαλε πρωτα εσυ και βλεπουμε

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Παλι καλα που δεν ειπες βαλε κανα κωλο να σε μαθουνε κι αλλοι :lol::lol::lol::roflmao::roflmao::roflmao: να τρεχουμε και να μην φτανουμε :lolsign:
Ασ'τις paparies βαλε πρωτα εσυ και βλεπουμε
Καλά θα στείλω π.μ μόνο στον Knight που έβαλε μέχρι να ποστάρουν και τα 29.935 μέλη!!!
:fuckyou:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Καλά θα στείλω π.μ μόνο στον Knight που έβαλε μέχρι να ποστάρουν και τα 29.935 μέλη!!!
:fuckyou:
Οτι πεις Βελουδινε Αρχοντα, μολις εχασες την ευκαιρια να δεις και τον κωλο μου :lolsign: η μαλλον οχι ακριβως, απλως μεχρι να ποσταρουν και τα 29935 μελη, πιστευω ακραδαντα οτι μετα δεν θα σ'αρεσει αυτο που θα δεις :lol::roflmao::lol::rofl:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk