S
sk4t4
Guest
Εχω χρησιμοποιησει Brasso σε επιχρυσα και χαλκινα-επιχαλκωμενα φις που ειχαν οξειδωθει απο το χρονο.Εγιναν σαν καινουρια.Ποσες εταιριες επωνυμων καλωδιων θυμασαι τη δεκαετια του 80 στην Ελλαδα;Δεν υπηρχε σχεδον καμμια...Αρχισαν οι δοκιμες στον ΗΧΟ, και ετσι, κυριως,αρχισε η ιστορια,εκτος απο τους "ανησυχους" που ειχαν "ψαχτει" απο πιο πριν."Διευκρίνηση"
Το brasso είναι γιά μπρούτζινα σκεύη και όχι γιά τα χρυσά !
Γιά τα χρυσά-ό είναι ή βούρτσα στο κοσμηματοπωλείο .
Άποψη μου .
" Το παιγνίδι " με τα καλώδια είναι τηs εποχήs μαs . Δεν θυμάμαι την 10ετία του 80 να είχαμε τέτοια τρέλα ! Και ακούγαμε τέλεια !
Αποτέλεσμα τηs " κατάργησηs του " Equalizer από τα ηχοσύστηματα σπιτιού ή αγορά έριξε το βάροs τηs στά καλώδια γιά να μαs τα παίρνει απο εκεί τα e πουλα .
Αν κάποιοs θέλει να παίξει με τον ήχο άs πάρει ένα Equalizer . Εκεί θα ακούσει λεπτόηχα καλώδια , μπασάτα καλώδια , και κρυωμένη τραγουδίστρια !
Έχειs Equalizer ?
E τότε έχειs καλώδια των 5 e αλλά και των 20.000 e .
Άποψη μου .
Με τη δοκιμη γινεται αντικειμενικο,κι αν καποιος ανησυχει μηπως επηρεαστει θετικα η αρνητικα,βλεποντας ποιο καλωδιο,το επωνυμο η το ηλεκτρολογικο,παιζει καθε φορα,ας βαλει ενα φιλο του να κανει τις αλλαγες, κι ας εμπιστευτει τ' αυτια του.Αν δεν εμπιστευεται ουτε τ' αυτια του,τοτε δεν υπαρχει λογος να ασχολειται με το hi-fi,διοτι δεν τα εμπιστευεται ουτε για τις συσκευες που αγοραζει.Ωραία...πες μας λοιπόν με ποιον τρόπο αυτό το συμπέρασμα γίνεται αντικειμενικό.
Αν καποιος δε μπορει να ξεχωρισει κατι το τοσο καταφανες,μιλησα επιτηδες για το χαμηλο γιατι επηρεαζει κι αλλους τομεις,π.χ. το ρυθμο,δεν πειραζει βρε παιδια.Καλο το Φιατακι για τα χρηματα που κοστιζει,αλλα,τι να κανουμε,υπαρχει και Φερραρι.