daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.307
  1. Αφ' ενός για να σπάσει ο πάγος και να τελειώσει το θέμα (ποτέ μου δεν πρόσβαλα κανέναν στο διαδίκτυο ενώ αντιθέτως έχω δεχτεί προσβολές και trolling και αποχώρησα)
  2. Οι ώρες για έναν συνταξιούχο είναι ατέλειωτες. Αν αναλωθούν στο καφενείο για χαρτιά , τάβλι είναι ‘’θάνατος’’ . Η μουσική , πεζοπορία , Διαδίκτυο , χορός , τραγούδι...είναι ζωή.
Εύχομαι ειλικρινά όταν συνταξιοδοτηθείτε (και φυσικά να υπάρχουν συντάξεις) να ακολουθήσετε τον 2ο δρόμο.
Trollάρουμε κύριε Στέφανε?Trollάρουμε?:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.843
Ο σκοπός των καλωδιοσυζητήσεων δεν είναι να μάθουμε αν υπάρχουν ή όχι διαφορές ούτε να φτιάξουμε το χώρο, τη θέση των ηχείων ή να αλλάξουμε μηχανάκια. Είναι η μάχη. :smg:

Μη χαλιέστε άδικα, σφαχτείτε να ευχαριστηθείτε γιατί αν αρχίσουν τα άχαρα θα κλειδωθούν τα threads και μετά του χρόνου πάλι. ;)

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Zizik δε θα χρειαζόταν να κλειδωθεί τίποτε και ποτέ εάν ο καθένας από μας που γράφει εδώ τηρούσε τους κανόνες ευγενείας και ευπρέπειας που πρέπει να διέπει το γραπτό, και τον προφορικό λόγο.
Και, βεβαίως, σεβασμό στην αντίθετη άποψη.
Εις ότι με αφορά, σταματώ εδώ, αρκεί να μην επαναπροκληθώ από τον εν λόγω Κύριο, εάν συμβεί αυτό, τότε θα ξεχάσω τους κανόνες που αναφέρω πιο πάνω, και θα λάβει τις απαντήσεις που του ταιριάζουν. Είμαι της άποψης ότι συμπεριφορές που προκαλούν και προσβάλλουν, από ένα σημείο και μετά, πρέπει να πατάσσονται αμείληκτα, εάν δε γίνει αυτό, τότε θεωρούνται ως αδυναμία.
Τελεία και παύλα.
Ευχαριστώ για την ανοχή σου, καθώς και για την ανοχή των υπολοίπων δχστών της σελίδας του AVSite.

Reaction score
24
Ο κόκκος συνήθως οφείλεται σε παράσιτα της παροχής ρεύματος.
Δοκίμασε κάποιο φίλτρο ρεύματος.
Για οσους δεν καταλαβαν, αστειευομουν. Ποτε δεν εχω ακουσει κοκκο στο στερεοφωνικο μου και αλλες δημοσιογραφικες σαχλαμαρες. Μονο ο Κωτσης ακουει κοκκο στα συστηματα που ειναι ειδημων, αδιαβλητος δημοσιογραφος και μεντορ του ηχου. Ο μοναδικοι κοκκοι που ξερω ειναι οι μπλε και οι πρασινοι του dixan...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.843
Επίσης δε διάβασα το "ματσάρουν", που είναι η αγαπημένη μου καλωδιολέξη. Κάντε κάτι, γιατί αναγκάστηκα να το γράψω εγώ σε αγγελία. :D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.951
Ο σκοπός των καλωδιοσυζητήσεων δεν είναι να μάθουμε αν υπάρχουν ή όχι διαφορές ούτε να φτιάξουμε το χώρο, τη θέση των ηχείων ή να αλλάξουμε μηχανάκια. Είναι η μάχη. :smg:

Μη χαλιέστε άδικα, σφαχτείτε να ευχαριστηθείτε γιατί αν αρχίσουν τα άχαρα θα κλειδωθούν τα threads και μετά του χρόνου πάλι. ;)
:lolsign:

Νομιζω πως για καλωδιομαχία κρατηθηκε αξιοπρεπες επιπεδο, εστω και αν ολα οσα ειπωθηκαν ηταν προβλεψιμα και κανεις δεν αλλαξε γνωμη.

Να μαστε καλα να διαφωνουμε και να ευχαριστιομαστε τις μουσικές μας και οι "μετρημενοι" και οι "ωτακουστες" (αυτο ηταν τρολλαρισμα, για οποιον δεν καταλαβε)

:drinks:

Ολοι δικιο εχουμε!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.561
...Εύχομαι ειλικρινά όταν συνταξιοδοτηθείτε (και φυσικά να υπάρχουν συντάξεις) να ακολουθήσετε τον 2ο δρόμο.
Μέχρις ότου συνταξιοδοτηθούμε,εκτός από τις συντάξεις ενδεχομένως να έχει καταργηθεί και η ανάγκη καλωδίωσης.

Αντικείμενο του...κλεφτοπολέμου τότε μπορεί να είναι ποιος αλγόριθμος ψηφιακής επεξεργασίας σήματος θ'ακούγεται καλύτερα.
...αυτο το καλωδιο ειναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ!
Pimp my...cable:lolsign:

Reaction score
488
Να μαστε καλα να διαφωνουμε και να ευχαριστιομαστε τις μουσικές μας και οι "μετρημενοι" και οι "ωτακουστες" (αυτο ηταν τρολλαρισμα, για οποιον δεν καταλαβε)
Aντε και του χρονου να μετρησεις και τα μηχανηματα και οχι μονο τον χωρο :laugh: .

Reaction score
8.925
τα καλωδια καλυτερευουν οχι μονο τον ηχο αλλα και την εικονα:D:D:D σοβαρευτειτε ρε γαμωτο μεγαλοι ανθρωποι εισθε

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.561
τα καλωδια καλυτερευουν οχι μονο τον ηχο αλλα και την εικονα:D:D:D σοβαρευτειτε ρε γαμωτο μεγαλοι ανθρωποι εισθε
Κάλο-δεχούμενο και αυτό...:acute:

Reaction score
587
Το καλωδιο μου στοιχίζει μόλις 100 ευρω!
Καλυτερεύει τον ηχο αλλα οχι την εικονα.
Ειμαι αρκετα σοβαρος αλλα μπορώ να πιάσω και της παπαριες!
Εκει ειμαι αρκετά καλύτερος!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.547
Έχω τον EPSON 9000.

Για πείτε ένα καλό καλώδιο ρεύματος να τον κάνω να παίζει σαν JVC ή έστω σαν EPSON 9200! :whistling:

Reaction score
620
Έχει πλάκα πάντως γιατί διαβάζοντας το εν λόγω νήμα καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για αντίλογο 2 ομάδων ευτυχισμένων ανθρώπων. Οι μεν που βρήκαν την νιρβάνα τους με ένα καλό καλώδιο και χαίρονται που μπορούν να αντιληφθούν τι οποίες διάφορες και οι άλλη ομάδα ευτυχισμένων που χαίρονται που δεν τους έπιασαν κοροιδα και δεν ακούνε καμιά διαφορά.
Ή άλλη φασαρία γίνεται δηλαδή στο πλαίσιο ποιος θα δώσει λίγο από την ευτυχία του στον άλλον....

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Reaction score
1.204
Αυτό πάντως βγάζει ενα νόημα:
http://www.gcaudio.com/resources/howtos/powercords.html
Είναι διαφημιστικό υπό μορφή επιστημονικής ανάλυσης.
Στηρίζεται πχ στο (ρ =ειδική αντίσταση) που η διαφορά από οποιοδήποτε υλικό σε 1,5 μ καλώδιο είναι αμελητέα/μηδενική ή στη θωράκιση του που πιθανόν άλλες φορές (ΕΜΙ) να κάνει καλό αλλά και κακό (δίκοπο μαχαίρι για τα καλώδια τροφοδοσίας). Αυτά έχουν όμως αναλυθεί διεξοδικά στο άρθρο.

Σωστή η ανάλυση (εξ' άλλου εκεί στηρίζονται όλοι οι κατασκευαστές τέτοιων καλωδίων) αλλά αμελητέο/μηδενικό το αποτέλεσμα στην εφαρμογή (στα 50Hz) .

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.002
Αυτό πάντως βγάζει ενα νόημα:
http://www.gcaudio.com/resources/howtos/powercords.html
"Misconception #1:AC Power is like water coming from a large power tank, flowing through several 10s of feet of power hose into a component. This implies that the component is at the end of this system.

Answer:
“Actually, the component sits between two power conductors: the hot and the neutral. AC power oscillates (alternates) back and forth at a 50-60 Hz rate. So power does not pour into the component at all. (...)"

"Misconception #3: There is up to a hundred feet of wire in the walls, so the last 6 feet of power cord can't possibly make any difference.

Answer:
“The power cord is not the last 6 feet, it is the first 6 feet from the perspective of the component. "

Για γέλια και για κλάματα...

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Reaction score
1.204
"Misconception #1:AC Power is like water coming from a large power tank, flowing through several 10s of feet of power hose into a component. This implies that the component is at the end of this system.

Answer:
“Actually, the component sits between two power conductors: the hot and the neutral. AC power oscillates (alternates) back and forth at a 50-60 Hz rate. So power does not pour into the component at all. (...)"

"Misconception #3: There is up to a hundred feet of wire in the walls, so the last 6 feet of power cord can't possibly make any difference.

Answer:
“The power cord is not the last 6 feet, it is the first 6 feet from the perspective of the component. "

Για γέλια και για κλάματα...
Costas μεταξύ και σωστών προτάσεων , όπως τις 2 που ανάφερα στο #278, έχει και κείμενο όπως αυτό που παραθέτεις ,για γέλια και για κλάματα που όμως σ' έναν μη γνώστη κάνουν εντύπωση.
Όμως το πολύ γέλιο και όχι κλάμα είναι στο κείμενο, απ' την πιο ακριβή εταιρεία, που παραθέτω στη φωτογραφία του άρθρου , που λέει ότι χρησιμοποιεί υλικό (secret??) απ' αυτό που φτιάχνονταν τα σπαθιά των Σαμουράϊ και για μονωτικό μεταξύ των καλωδίων από ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ PVC και άλλα τοιάυτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.171
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris